Ay bide bu da var. Aynen bende öyle oluyorum , şu kilo verdirmez, şu şişirir diyeYemek yemek bende psikolojik baskı yapıyor.
Misal ben ekmeksiz diyet yapmıyordum, mutlaka ekmeğim olurdu. Geçen haftalarda birşey fark ettim , yediğim ekmek bende kilo verememe psikolojisi yaratıyor, vicdanım rahat olmuyor, keşke yemeseydim diyorum , modunu düşüyor. Saçma salak ruh haline büründüm
Bir tek profilimi dağınık seviyorumDağınık nevroş
Bende açım, bari ruhum doysa o da ac
Bir tek profilimi dağınık seviyorumDağınık nevroş
Bende açım, bari ruhum doysa o da ac
Aynen kuzmmSanada aferin diyecektim unuttum sen önceden ama sütüm çekti diyip diyip ucundan başından tirtikliyordun yanında ara öğünün bile yokken onu bahane edip yemedin aferin sana bu kilolar bu fedakarlıklar olmadan gitmiyor canim
Artık sizin elinize bıraktım kendimiSöz mu
Oyyy masaAllahhhhİlk adımını atali iki ay olacak şimdi 1 yaşına az kaldı 3 gün var şimdi artık 10 15 adım atıp oturuyor 1 aya kadar herhalde normal yürür artik
Gideyim biraz sütlü tatlılar a bakayım da iç çekeyimBir tek profilimi dağınık seviyorum
Ben de sevmemBu kadını sevemedim gitti
Bak ama mutfağa gitmeGideyim biraz sütlü tatlılar a bakayım da iç çekeyim
Bende yaptım ama daha sunum resimleri çekmedim :))Gideyim biraz sütlü tatlılar a bakayım da iç çekeyim
Mutfağa gitsem ne olacak, hep sebze, meyvebile yokBak ama mutfağa gitme
Oyy maşallah onaHala geldi azıcık 4 gündür WC yok ve bugün hala totom yer görmedi iki WC yıkadım ütü yaptım arada yemek yaptım yedim çocukları doyurdum yürüyüş yaptım her yeri sil supur temizlik yaptım market gordum.... Ay yitir oturmam lazım ama yok daha kız uyutularak oğlum uyutularak eş kişisi geliyor yemek hazırlanacak çay yapılacak Katya bendeniz
Ve bugün nerdeyse kızım 10 adım attı tek başına paytak paytak
Külah mi yaptınBende yaptım ama daha sunum resimleri çekmedim :))
Harika duygular canım ya tebriklerBugün ne oldu kızlar az yanaşın anlatayım. Şimdi iki tane hoca var. Önce biriyle konusydmki dedi ki aa sen ben den buyukmusun ben 88 liyim sen nasıl 86 lisın çok küçük duruyorsun falan dedi ( tamamen Kilo ile alakali olduğun ü biliorum ) 80 é yakın kilosu . Hey be dedim işte başarı bu !!!
Sonra yine bugün başka bi hocayla konusrken laf arasinda lafimi keserek dedi ki. Ya hoca birak sen şimdi onu bunu da nasıl iki çocuk annesisin sen nasıl böyle zayıf duruyorsun .. anaaaa ben şokkk. .
( biz kadınlar in eminim bu takımdaki dostalrimin da duymak istedgi cumlelerdir bunlar ..) ve içimde şükr hissleriiii ve teşekkürler kk . Teşekkürler 7
Takım dedimmm teşekkürler @MiuLego
Ben de inanıyorum sonuçta çözümü olmayan hicbirsey olamazAynen canım ya. Kilo durumu psikolojik durumuna bağlı insanların işi cidden zor. Yaşayan biri olarak bende öyle yani. Biliyosun yersen kilo olacak ama o ruh hali başka türlü sakinleşemiyor, o an onun verdiği mutluluk değiyor gibi geliyor. Keşke yemek dışında bizi mutlu edecek başka şeyler bulsak. Hayır yine biz yıpranıyoruz, 100 gr ver 500 gr geri al hop diye.
Bizde bir gün başarıcaz çakıl. Aman bunu yiyince mi geçecek mutsuzluğum diyicez inanıyorum. Hedefe ulaşınca sanırım geriye dönmemek adına bunu diyebilecez.
Yarın yüklicem bakalımKülah mi yaptın
Kız siz kim kim yaşıyorsunux?? En sevdiğim cıssız ev..yemek istesen bile yiyemiyorsun :)) önceden evde cıss oldu mu bitirmeden rahat edemezdim düşün.. me kahvaltı yerdim ne başka bişi.. cıss varken :))Mutfağa gitsem ne olacak, hep sebze, meyvebile yok
Anam 83 kiloya düştü benim yüzümden
Bacım geldi 2 ay olmadı 7 kilo verdievde küp şeker bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?