- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Anladım cnm.. ben baktım yorumluyorsun hemen araya yazmıştım ondan :))Oyyy
Kuzum günlerdir söylüyorum ya..
Annem evde akşam annemle vakit geçiriyorum
Çay falan koymaya gidince girip yazıyorum bir iki
Yoksa kadına ayıp oluyor
He la aaa. . Ama var ya o kalkisla gelir vee yerdim. Yemedim acayip gaz oldu banPopiş kaltımı
He ya olur . Nere ne zamAn dersen . Aha da kocama da söyledim. He teeemmm dedi. Geliyorummm uleeeeE buluşalım kuzucummm
Ben ayarlıcammmm
Annem gitsin sen de o zamana az daha zayıflamış olursun :)
Canim bitki çayı iciyorum sıkıntı olurmu karin ağrısı içinOlaun eksi gelsin de artı temizlemiş ol.. hiç temizlemeyip üstüne ekliyor da olabilirdin.. her eksi kıymetli:)
Kıyamamyakın olaydım masaj yapardım geçmiş olsun kuzum
Bamya iyi olmus sindirimi hızlandırır bugün daha iyi bir menü canimMenu bildirim.
Sabah 09.00 ılık limonlu su
öğle 12.30
2 yumurta ile sucuklu menemen
2 kk beyaz peynir 2 dilim kaşar peyniri
1 yk Lor peynir 3 zeytin
Yeşillik yarım havuç
yarım elma
Aksam 17.30
1 tabak dolusu kiymali bamya yemeği ( içine Pattis atmıştm 3 4 küp yemiş olabilrm. )
Ayran
Salata
Çay 19.00 4 çiğ fındık 8 beyaz leblebi 5 dut 5 de üzüm olabilr .bundan sonra sayarak yicem
Günü erken kapattgm için mutluyum
Spor yok yani yurudum işe asansör kullanmadim merdiven çıktım evi süpurdum oğlan ı uyttum yenice uzandim )
Su 3lt
@MiuLegoWhiteblacklife Esra_4378
Menü yazayım
Sabah 10:30
1 yumurta ile omlet
2 parmak kadar peynir
5 zeytin
Akşam 17:30
1 tabak yumurtalı ıspanak yemeği
Ayran
Su:2lt
Spor:1 saat tempolu yürüyüş
1 saat yürüyüş
@MiuLego
Floweroflife
@begum75
Canim sguatu bırak bak bu konuşmalar daha çok kaldırıyor popoyuPopiş kaltımı
Galiba az oldu
Nevreste kuzum çok az değil mi
Yarına iddialıyım diyorsun Yani
Ha sunu bileydin aferin sana iyiki yememissin yoksa parçalardım seniSonra banà ikram ettiler ki kurabiyeee..
Yermıyım yemeeemmm !!! Aa bunu yemesen al bundan dedi o hoca bu Ülker saklıköy biskuvisinden .. onu da mı yemez misim yulafli bu falan dediler .
Ben de yemedim. Tabi . Dedim ki . Önce içimden tabı listedeyım ben esra kafamı kırar . Mius canima okursonra dışımdan da ben bunu yersem oglen yemek yemem sagolun ama siz dé yemeyin hiç bi mutluluk giysi deneme kabininde 38 beden ı denemek giydiğinın yakistigini görmek kadar olamaz .
Ha bu arada daha verecek 5 kilom var . Bunlar motivasyon amaCli oldu bana yokda yolà devamm
Canım şaka değil dikkat et kendineGaliba az olduTansiyon sıkıntısı oldu.Ayran içtim biraz düzeldi
Hiç böyle olmamıştım canımCanım şaka değil dikkat et kendine
Tebrikler canımKızlar benim tevocularin başını çeken sevgili kv cim akşam akşam kocaaaaaa bir tabak hamur lü cisla geldi mutfağa koydum ayy o kadar canim çekti ki gittim birtane parmaklarımın ucuyla aldım ayy çok güzel kokuyordu birtane yesem dedim ayy baktım bitane alsam arkasıda gelir off yarın cuma derken usulca elimden bıraktım 1 dk bir süreydi sabrettim ve geçti yemedigim için çok mutluyum hatta eşim dışarı çıkıyordu kaba köy annenlere gotureyim dedi yok dedim yemicem simdi mutfakta duruyor umrumda değil teşekkürler 7. Takım
En swvdiğimmmmmmmm
Ay burda da zam gelmişti migrosta bi indirime girdi ama bitti kesin indirim
Sana listeli olmak çok yakışıyooor
Tebrikler canım
Waytimiz yoğun deseneHala geldi azıcık 4 gündür WC yok ve bugün hala totom yer görmedi iki WC yıkadım ütü yaptım arada yemek yaptım yedim çocukları doyurdum yürüyüş yaptım her yeri sil supur temizlik yaptım market gordum.... Ay yitir oturmam lazım ama yok daha kız uyutularak oğlum uyutularak eş kişisi geliyor yemek hazırlanacak çay yapılacak Katya bendeniz
Ve bugün nerdeyse kızım 10 adım attı tek başına paytak paytak
Ben de burası olmasa bu kadar özen göstermemsayenizde canim
Bendeee eeeee eeeeBen de burası olmasa bu kadar özen göstermem
Nevroş profilin çok kalabalık görünüyor, bana ver 1 madalya yıBen de burası olmasa bu kadar özen göstermem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?