Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Waytimiz yoğun desene
Kizin kac aylik adim atti
Sanada aferin diyecektim unuttum sen önceden ama sütüm çekti diyip diyip ucundan başından tirtikliyordun yanında ara öğünün bile yokken onu bahane edip yemedin aferin sana bu kilolar bu fedakarlıklar olmadan gitmiyor canim

oyy cocommmmmmmmmmmmmm

canım sarı pabuçlum benimmm

iyiyim seni gördüm daha iyi oldum canısıııı

baykuşlar geldi evet pek de yakıştı
Canimin ici yaaaa yerim seni,biskuvinin arasına lokum niyetine hüpletirim hee

Keşke böyle olmasak sadece beslenmeyi bilmiyor olsak ne güzel olurdu Düşünsenize öğrenirdik biterdi
Aynen canım ya. Kilo durumu psikolojik durumuna bağlı insanların işi cidden zor. Yaşayan biri olarak bende öyle yani. Biliyosun yersen kilo olacak ama o ruh hali başka türlü sakinleşemiyor, o an onun verdiği mutluluk değiyor gibi geliyor. Keşke yemek dışında bizi mutlu edecek başka şeyler bulsak. Hayır yine biz yıpranıyoruz, 100 gr ver 500 gr geri al hop diye.
Bizde bir gün başarıcaz çakıl. Aman bunu yiyince mi geçecek mutsuzluğum diyicez inanıyorum. Hedefe ulaşınca sanırım geriye dönmemek adına bunu diyebilecez.

Kızgın degilmiydin kız sen adama
Gönlümü almış olabilir kerata

Şimdi tam yazmıyım yemedim ama. Bir cıs almış hani üstünde sarıl, kızma vs şeklinde sözler yazan. Kampanya vardı oğlum kadınlar gününe özel annenize aldım dedi. Bende iyi o zaman içinden birini seç bana söylemek istediğin ver dedim, tabi güzel olsun diye tehdit etmiş olabilirim o da UNUT yazanı verdi, yaşadığımız sorunları kastetti yani bende ona sarıl yazanı verdim sonraaaaa

Yemek yemek bende psikolojik baskı yapıyor.
Misal ben ekmeksiz diyet yapmıyordum, mutlaka ekmeğim olurdu. Geçen haftalarda birşey fark ettim , yediğim ekmek bende kilo verememe psikolojisi yaratıyor, vicdanım rahat olmuyor, keşke yemeseydim diyorum , modunu düşüyor. Saçma salak ruh haline büründüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…