Sanada aferin diyecektim unuttum sen önceden ama sütüm çekti diyip diyip ucundan başından tirtikliyordun yanında ara öğünün bile yokken onu bahane edip yemedin aferin sana bu kilolar bu fedakarlıklar olmadan gitmiyor canimWaytimiz yoğun desene
Kizin kac aylik adim atti
Aynen yeme heçç:) verene kadarHe la aaa. . Ama var ya o kalkisla gelir vee yerdim. Yemedim acayip gaz oldu ban
Bu aralar t jıllıan yapıom gı:)Canim sguatu bırak bak bu konuşmalar daha çok kaldırıyor popoyu
Ben dağınıklığı seviyorum gerek yok canımNevroş profilin çok kalabalık görünüyor, bana ver 1 madalya yı
Yap yap jillian için sana yazmistim gormedinmj çok super bişey oBu aralar t jıllıan yapıom gı:)
Kocişim yumuşattı sağol kuzumOlaun eksi gelsin de artı temizlemiş ol.. hiç temizlemeyip üstüne ekliyor da olabilirdin.. her eksi kıymetli:)
Kıyamamyakın olaydım masaj yapardım geçmiş olsun kuzum
Kızgın degilmiydin kız sen adamaKocişim yumuşattı sağol kuzum
Canimin ici yaaaa yerim seni,biskuvinin arasına lokum niyetine hüpletirim heeoyy cocommmmmmmmmmmmmm
canım sarı pabuçlum benimmm
iyiyim seni gördüm daha iyi oldum canısıııı
baykuşlar geldi evet pek de yakıştı
Aynen canım ya. Kilo durumu psikolojik durumuna bağlı insanların işi cidden zor. Yaşayan biri olarak bende öyle yani. Biliyosun yersen kilo olacak ama o ruh hali başka türlü sakinleşemiyor, o an onun verdiği mutluluk değiyor gibi geliyor. Keşke yemek dışında bizi mutlu edecek başka şeyler bulsak. Hayır yine biz yıpranıyoruz, 100 gr ver 500 gr geri al hop diye.Keşke böyle olmasak sadece beslenmeyi bilmiyor olsak ne güzel olurdu Düşünsenize öğrenirdik biterdi
Dağınık nevroşBen dağınıklığı seviyorum gerek yok canım
Bende açım, bari ruhum doysa o da acBütün bi hafta açım ama eksi yok
Gönlümü almış olabilir kerataKızgın degilmiydin kız sen adama
İlk adımını atali iki ay olacak şimdi 1 yaşına az kaldı 3 gün var şimdi artık 10 15 adım atıp oturuyor 1 aya kadar herhalde normal yürür artikWaytimiz yoğun desene
Kizin kac aylik adim atti
Yemek yemek bende psikolojik baskı yapıyor.Aynen canım ya. Kilo durumu psikolojik durumuna bağlı insanların işi cidden zor. Yaşayan biri olarak bende öyle yani. Biliyosun yersen kilo olacak ama o ruh hali başka türlü sakinleşemiyor, o an onun verdiği mutluluk değiyor gibi geliyor. Keşke yemek dışında bizi mutlu edecek başka şeyler bulsak. Hayır yine biz yıpranıyoruz, 100 gr ver 500 gr geri al hop diye.
Bizde bir gün başarıcaz çakıl. Aman bunu yiyince mi geçecek mutsuzluğum diyicez inanıyorum. Hedefe ulaşınca sanırım geriye dönmemek adına bunu diyebilecez.
Söz muYarın tartı sonuçlarını görüp yine gaza gelicem kesin
Bir ay sıkı spor , yapmazsam her türlü kötü söz, hakaret, kışkırtma serbest
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?