Muhallebi :))Sütlü tatlılara katılmayı düşündüm, yapmayı düşündüğüm bütün tatlılar yapıldıeşim de bugün pınar süt almış ne yapsam da katılsam ki diye düşünüyorum
Yüklesem söylerdim.. yüklemedim daha ondan..Aman söyleme, şekerin çıkar
Ooo ne güzelmiş.Adres ver ben de size geleyimMutfağa gitsem ne olacak, hep sebze, meyvebile yok
Anam 83 kiloya düştü benim yüzümden
Bacım geldi 2 ay olmadı 7 kilo verdievde küp şeker bile yok
Ben de öyle oldum. Bi de üstüne spor.Galiba az olduTansiyon sıkıntısı oldu.Ayran içtim biraz düzeldi
Ayy çok romantik beeeGönlümü almış olabilir kerata
Şimdi tam yazmıyım yemedim ama. Bir cıs almış hani üstünde sarıl, kızma vs şeklinde sözler yazan. Kampanya vardı oğlum kadınlar gününe özel annenize aldım dedi. Bende iyi o zaman içinden birini seç bana söylemek istediğin ver dedim, tabi güzel olsun diye tehdit etmiş olabilirimo da UNUT yazanı verdi, yaşadığımız sorunları kastetti yani bende ona sarıl yazanı verdim sonraaaaa
Bence çok şey bulabilrsin. Çok güzel tatlılar var. Benim trileçeyi yapmayı düşünen biri varmışSütlü tatlılara katılmayı düşündüm, yapmayı düşündüğüm bütün tatlılar yapıldıeşim de bugün pınar süt almış ne yapsam da katılsam ki diye düşünüyorum
Elif sen misin canım?Hepinize de hayırlı geceler arkadaşlarbenim küçük kız rahatsız da ondan gelemiyorum yoksa muhabbete katılmayı isterim sabah hepimizde eksilere geliriz inşallah
Hayir canım yeni üye oldumElif sen misin canım?
Aa yeni gördüm. Hoşgeldin.Bugün mü katılsın takıma?Hayir canım yeni üye oldum
Hoşbuldum canim evet bugün katıldım miu nun diğer topiginden geldimAa yeni gördüm. Hoşgeldin.Bugün mü katılsın takıma?
Öyle mi :) Yaş kaç ?Hoşbuldum canim evet bugün katıldım miu nun diğer topiginden geldim
31 yaş 160 boy gecen hafta96,4ile başladım 2kizim var ellerinizden oper küçük 5 aylık emiyorÖyle mi :) Yaş kaç ?
Oy yerim onu maşallah. Allah bağışlasın evlatlarını inşallah.31 yaş 160 boy gecen hafta96,4ile başladım 2kizim var ellerinizden oper küçük 5 aylık emiyor
Kız bugün hangi diziyi izledin de bakemNapıyonuz karılar
Ses seda kesildi uyusular harhalde bende uyuyayım küçük rahatsız olunca çok yordu bugünHERKESLER UYUDU MUUU ?
OH NE GÜZEL YA LEPTİNLER ÇALIŞIYOR.BENİM SPOR YENİ BİTTİ
ŞİMDİ BEYAZ ÇAYIMI İÇİYORUM SONRA
Yo nerde kız görmedımYap yap jillian için sana yazmistim gormedinmj çok super bişey o
Annem ile ben yaşıyorduk, şimdi ablamda geldiKız siz kim kim yaşıyorsunux?? En sevdiğim cıssız ev..yemek istesen bile yiyemiyorsun :)) önceden evde cıss oldu mu bitirmeden rahat edemezdim düşün.. me kahvaltı yerdim ne başka bişi.. cıss varken :))
Yıldırım BursaOoo ne güzelmiş.Adres ver ben de size geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?