Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menümmm
09.15
1 bardak elma sirkeli su
09.40
2 has.yumurta
1 avuc cecil peynir
5 zeytin
3 kayısı
1 ceviz
1dilim chialı
Şekersz cay ekmk
12.00
Türk kahvesi
14.15 gibi
1 kase çorba
15.30
Biberiyeli yeşilçay
16.20
1 yeşilelma
19.15
1çiğköfte dürüm
Yatmadan önce
Limonlu pulbiberli yoğurt
Su.2.5 lt
Spor
45dk yı gecen yuruyus

Yavrummm o dürüm ne oluyoruuu

Dürum 1 cigkofte ile mi . Bide lavasa ne hacet . Marula sar ye OH mis

Çiğköfte dürüm müüüüü
Hemde cuma gecesimiiiii
Anlasilan seni.kolay yenecem mortim

Ayy bugün aldgn iltifatlar neymiş öle kuzum ya..vay dedim...ooo dedim...seyyy..keskee benim olsa dedimmmm ama hic kıskanmadımkiiii
He kızzz ben de beklemiodum üst üste geldi. Hani siyah da giyinmemistım. Gömlek üstüne kot ceketim vardı. . Ne bilim onlar tombis belki de ben onlara zayıf geldim . Gerçi 64 kiloyum deyince .ooowwwwvv falan dediler .senin gibi. Keşke benim olsa modundalardi oha da demişler dir. 3 aylık bebem var 2 aydır verdim deyince

Çiğköfte dürüm müüüüü
Hemde cuma gecesimiiiii
Anlasilan seni.kolay yenecem mortim
Yokkk uokkkk hic sanmammm kalorisidüşük dedm dısardaydm mecbur kaldm ama tamaamm hata ettimm tecrübeszlgme verrr amaakork benden...
Aaah ahh biz mortimize övgüler yagdıralım dillere destan edelim o bizi yerden yere vursunnn vursun da vursunnn

Ay kizlar bugun nobetciydim iki tane cocuk kosarlarken oyle bi carptilar ki bacagima uyustum bacagim oldugum yerde kaldim 2 ders aksayarak gezdim.
Sanirim o yuzden ki leslie actim ama sadece 10 dk dayanabildim. @MiuLego ozur dilerim kuzum persembeyi bos gectim boyle.

Yok yok mortisim olurmu oyle sey aferm sana cok guzel yapmışsın ye ye bise olmaz lavasli bulgurlu cigkofteden
Ben seni hic yerden yere vururmuyummm

Gecmış olsun canım. Ayy nöbetçi likten nefret ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…