İyi iyi. Az da olsa iner. Ama haftaya bomba olursunGeldi kızz.. inş yarına şişim iner..
Birinci kural çarşamba perşembe karbon alımını sıfıra indiriyoruz çiğ köfte ödem yapar şişer gezersin ortalıkta ilk elin günahı yok diye ses etmedim ama yarın miu ne der bilemedimYokkk uokkkk hic sanmammm kalorisidüşük dedm dısardaydm mecbur kaldm ama tamaamm hata ettimm tecrübeszlgme verrr amaakork benden...
Aaah ahh biz mortimize övgüler yagdıralım dillere destan edelim o bizi yerden yere vursunnn vursun da vursunnn
Cok cıstı mortimBen getcdkten bu kdar cıss oldgnu bilmiyordm yoksa yemzdim getekrse hicbişey bile yemzdm gercekten cok üzüldüm suandaa.
@MiuLego affettttt bilemedmmm gercekten bilemedimmm
Aanammmm 1000 ip 200 puandi demi yorgunluktan sporumuda yanls hesapladm
Bursalı mısın? Ben de Bursa’da okudum liseyi çok severim ayrı bir yeri var bende..Annem ile ben yaşıyorduk, şimdi ablamda geldi
Yıldırım Bursa
Elüüff elüüf çiğ köfte dürüm yemişMenümmm
09.15
1 bardak elma sirkeli su
09.40
2 has.yumurta
1 avuc cecil peynir
5 zeytin
3 kayısı
1 ceviz
1dilim chialı
Şekersz cay ekmk
12.00
Türk kahvesi
14.15 gibi
1 kase çorba
15.30
Biberiyeli yeşilçay
16.20
1 yeşilelma
19.15
1çiğköfte dürüm
Yatmadan önce
Limonlu pulbiberli yoğurt
Su.2.5 lt
Spor
45dk yı gecen yuruyus
Ayran iç uyku da getirirÇok açımmm
Uyuyamıyorum
Tamam kuzum çok üzülme, öğreniyorsun işte ne güzel, sen emziriyorsun ya bebiş alır o kaloriyi sendenYaa bakın gercekten cokcoook üzgünüm...cünkü cok dikkat ediyrm gercekten..hem ana hem ara öğünlerime.. Böleyken şimdi bilmedgm icin büyğk bi cısss yemiş olmam sinirimi cok bozdu...sizden öle yofumlr gelnce hem sasrdm hem üzüldm ama bu sayede yeni bi şey öğrendm çiğköfteye hele hele dürüme .Haaa yıııırrr..öleymiş yani bilemedmkibilsem yermiyim bilerek
Yaa bakın gercekten cokcoook üzgünüm...cünkü cok dikkat ediyrm gercekten..hem ana hem ara öğünlerime.. Böleyken şimdi bilmedgm icin büyğk bi cısss yemiş olmam sinirimi cok bozdu...sizden öle yofumlr gelnce hem sasrdm hem üzüldm ama bu sayede yeni bi şey öğrendm çiğköfteye hele hele dürüme .Haaa yıııırrr..öleymiş yani bilemedmkibilsem yermiyim bilerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?