Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Birinci kural çarşamba perşembe karbon alımını sıfıra indiriyoruz çiğ köfte ödem yapar şişer gezersin ortalıkta ilk elin günahı yok diye ses etmedim ama yarın miu ne der bilemedim

Ben getcdkten bu kdar cıss oldgnu bilmiyordm yoksa yemzdim getekrse hicbişey bile yemzdm gercekten cok üzüldüm suandaa.
@MiuLego affettttt bilemedmmm gercekten bilemedimmm
Cok cıstı mortim
Neyse ben sana öğretirim
Özellikle persembe coook dikkat etmelisin
Mesela neler yiyebilirsin

Lahmacun
Börek
Döner
Pirinc pilavi
Mantı
Icli kofte

Bak sana kiyak geciyom ha sen beni seviyon diye en hafif menüleri verdim ona gore

Elüüff elüüf çiğ köfte dürüm yemiş

Yaa bakın gercekten cokcoook üzgünüm...cünkü cok dikkat ediyrm gercekten..hem ana hem ara öğünlerime.. Böleyken şimdi bilmedgm icin büyğk bi cısss yemiş olmam sinirimi cok bozdu...sizden öle yofumlr gelnce hem sasrdm hem üzüldm ama bu sayede yeni bi şey öğrendm çiğköfteye hele hele dürüme .Haaa yıııırrr..öleymiş yani bilemedmkibilsem yermiyim bilerek

Tamam kuzum çok üzülme, öğreniyorsun işte ne güzel, sen emziriyorsun ya bebiş alır o kaloriyi senden
(Emziriyordun dimi sallamadım?)

Sinirin niye bozuluyo elif bozma sinirini.
Saatlerin diğer yediklerin belli öyle üzüntüden kahrolcak bi menü değildi seninki. Zayıflamak için bi süre olmamalı onlar tabi.
Ne güzel diyosun bak öğrenmiş oldum diye.
Neler öğreniyoruz burda neler amaç zaten eksiği yanlışı hep birlikte düzeltmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…