Valla çok güzel birşey oluyoru diyetin başından beri canım çekiyoruuYavrummm o dürüm ne oluyoruuu
Sabah fırça yiidum . Pek kalorili di. Akşam böyle oldu. Açım ondan mı ki .Bamya iyi olmus sindirimi hızlandırır bugün daha iyi bir menü canim
Ya ben ya ben , dürüm olmasada olur, marulada razıyımValla çok güzel birşey oluyoru diyetin başından beri canım çekiyoruu
O zaman ye bı tane ne olacak ay. Git yarın yeYa ben ya ben , dürüm olmasada olur, marulada razıyım
Yiyeyim, vicdanım sürünsünO zaman ye bı tane ne olacak ay. Git yarın ye
Ben lavaş istiyorum o yüzden ben yemem
Tontiş ablam nasılsınHayırlı geceler sevgili takimim
Azönce ekmek yiyorum vicdanen kilo veremiyorum demiştin dimi sen? Yeme o zaman. Zaten ben yiyemiyorsam sen de yeme tabi lavaşsız da olsa takım arkadaşın açken sen de yiyemezsinYiyeyim, vicdanım sürünsün
BendeÇok açımmm
Uyuyamıyorum
Iple cekilen cumaaaaİyi geceler kızlar. Saat itibariyle cuma olmuş bulunmakta.Ay cok heyecanliiiiiii
Uyuyabilsem biliyorum sabah böyle olmayacak.Bendesabaha gececek inşaAllah az kaldi
Sabaha musmustlu uyanacaz inşaAllahUyuyabilsem biliyorum sabah böyle olmayacak.
Ben getcdkten bu kdar cıss oldgnu bilmiyordm yoksa yemzdim getekrse hicbişey bile yemzdm gercekten cok üzüldüm suandaa.Yiyeyim, vicdanım sürünsün
Olabilir canım üzülme.Ben getcdkten bu kdar cıss oldgnu bilmiyordm yoksa yemzdim getekrse hicbişey bile yemzdm gercekten cok üzüldüm suandaa.
@MiuLego affettttt bilemedmmm gercekten bilemedimmm
Hippo halan geldi mi
Geldi kızz.. inş yarına şişim iner..Hippo halan geldi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?