Bdv ye dalmışımYavaşsınigdedali pehhh.
Sözleri bilmeden anlarmı insan beee baya anlamışım gibi hissediyorum öyle bir ses öyle bir tını.
Burdan sonrasını maliye devrediyorumGönlümü almış olabilir kerata
Şimdi tam yazmıyım yemedim ama. Bir cıs almış hani üstünde sarıl, kızma vs şeklinde sözler yazan. Kampanya vardı oğlum kadınlar gününe özel annenize aldım dedi. Bende iyi o zaman içinden birini seç bana söylemek istediğin ver dedim, tabi güzel olsun diye tehdit etmiş olabilirimo da UNUT yazanı verdi, yaşadığımız sorunları kastetti yani bende ona sarıl yazanı verdim sonraaaaa
Bu bir gondermemiMuhallebi :))
Bdv ye dalmışım
aşkolsun boşuna olur mu hiç. İşteyken bile linki kaydedyorum ki müsait olduğumda mutlaka dinleyim diyeWhtsp için bile konu açıyolar hiç sevmiyorum bdv yi.
Dinledinmi sen? Boşuna yollamıyorum dimi?
aşkolsun boşuna olur mu hiç. İşteyken bile linki kaydedyorum ki müsait olduğumda mutlaka dinleyim diye
Fırında sütlaç ilk düşündüğüm trilece ikinciydiBen de öyle oldum. Bi de üstüne spor.
@nehirnil111 sporu 3 mile yapabildim kuzum.
Ayy çok romantik beee
Bence çok şey bulabilrsin. Çok güzel tatlılar var. Benim trileçeyi yapmayı düşünen biri varmışhem de diyet gruplarından
Canım eliptik başlıycam birde karın için bir şeyler yapmam lazımEee o zaman yarın hangi sporları yapacaksin
Ben rehber ogretmenım canım kac puanla gittin pekı cok istiyorum tayın isini yaAnkaradayim canım ben . Bitlisten tayin olduk. Sen ne iş yapiosn
Gunaydin canimŞuraya hayırlı sabahlar bırakayım da, sabah geçmişini aramayayım nerde diye :) çok zekiyim yav
Çok iyi nerdeyse vücudunun yarısı gitmiş. Nasi, yaptınKuzum ilk 69 ile mezun oldum, 1 sene sonra 68 den 58 e indim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?