Ben de acaip bir plan yine bakalım haftaya ne olacakVatanım sensini izledim kuzu
Yaaa MasaAllah sana hayran kaldımKuzum ilk 69 ile mezun oldum, 1 sene sonra 68 den 58 e indim
Ben jıllıan ı sordum
Doğru haklisin senin çocuklar var, hem senin minik az daha büyüsün, hem hakkaten listeden mezun olmuş ol, miu yu kandırır azcik kaçamak yaparızHe heben de avmlerde rahat ediom iste bebek bakim odaları dolasiyla
Tamam valla olur süper olur mayıs da. Olur okul kapanınca tatilde de olur ay o zman à zaten 58 ler benim olur. Ay inşallah
Sen var yaaaaCok cıstı mortim
Neyse ben sana öğretirim
Özellikle persembe coook dikkat etmelisin
Mesela neler yiyebilirsin
Lahmacun
Börek
Döner
Pirinc pilavi
Mantı
Icli kofte
Bak sana kiyak geciyom ha sen beni seviyon diye en hafif menüleri verdim ona gore
Kızlar benim tevocularin başını çeken sevgili kv cim akşam akşam kocaaaaaa bir tabak hamur lü cisla geldi mutfağa koydum ayy o kadar canim çekti ki gittim birtane parmaklarımın ucuyla aldım ayy çok güzel kokuyordu birtane yesem dedim ayy baktım bitane alsam arkasıda gelir off yarın cuma derken usulca elimden bıraktım 1 dk bir süreydi sabrettim ve geçti yemedigim için çok mutluyum hatta eşim dışarı çıkıyordu kaba köy annenlere gotureyim dedi yok dedim yemicem simdi mutfakta duruyor umrumda değil teşekkürler 7. Takım
La sendeki ne vucuduKız görmedin mi spora gidiom dediydim ya yaptım, ilk level zor gelmedi sevdim ben. Kaç kilo ağırlıkla yaptın? Ben iki elime 2.5 kg aldım, yanı toplam 5 kilo ağırlıkla yaptım
Hala geldi azıcık 4 gündür WC yok ve bugün hala totom yer görmedi iki WC yıkadım ütü yaptım arada yemek yaptım yedim çocukları doyurdum yürüyüş yaptım her yeri sil supur temizlik yaptım market gordum.... Ay yitir oturmam lazım ama yok daha kız uyutularak oğlum uyutularak eş kişisi geliyor yemek hazırlanacak çay yapılacak Katya bendeniz
Ve bugün nerdeyse kızım 10 adım attı tek başına paytak paytak
Sıkı bir diyet ileÇok iyi nerdeyse vücudunun yarısı gitmiş. Nasi, yaptın
Gönlümü almış olabilir kerata
Şimdi tam yazmıyım yemedim ama. Bir cıs almış hani üstünde sarıl, kızma vs şeklinde sözler yazan. Kampanya vardı oğlum kadınlar gününe özel annenize aldım dedi. Bende iyi o zaman içinden birini seç bana söylemek istediğin ver dedim, tabi güzel olsun diye tehdit etmiş olabilirimo da UNUT yazanı verdi, yaşadığımız sorunları kastetti yani bende ona sarıl yazanı verdim sonraaaaa
He he iyilik akmis bu menulerindenniye oyle diyon smdi ask olsun
elfkkk sen bakma ona kiskandi o mortim ben senin iyiliğini düşünüyorm
He he iyilik akmis bu menulerinden
Anaaaa dusmana yapilmaz bu bee
Geçmiş olsun canımHepinize de hayırlı geceler arkadaşlarbenim küçük kız rahatsız da ondan gelemiyorum yoksa muhabbete katılmayı isterim sabah hepimizde eksilere geliriz inşallah
@MiuLegoMenümmm
09.15
1 bardak elma sirkeli su
09.40
2 has.yumurta
1 avuc cecil peynir
5 zeytin
3 kayısı
1 ceviz
1dilim chialı
Şekersz cay ekmk
12.00
Türk kahvesi
14.15 gibi
1 kase çorba
15.30
Biberiyeli yeşilçay
16.20
1 yeşilelma
19.15
1çiğköfte dürüm
Yatmadan önce
Limonlu pulbiberli yoğurt
Su.2.5 lt
Spor
45dk yı gecen yuruyus
Kendisi benim mortim olur
Öğrencek daha dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?