Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gunaydin kizlar cok mutsuzum bu nasıl oldu bilmiyorum

Gecen hafta 59.8
Bu hafta 60.0
Fark +200
Üzülme canım diyetisyene sorsana

Geçen hafta 54.7

bu hafta 54.3

fark 400

@MiuLego mortim @hepfit nehirnil111 begum75 :)))
Tebrikler canım
aman sabahlar olmasın
Seviyor işte
Hee olabilir
Bir sabahin körü kilo bildirimi de benden gelsin.Agladigim dogrudur.

Gecen hafta 61.2
Bu hafta 59.9
Fark 1.3
Yuzde %2.14
@MiuLego ve sevgili mortim @Sidelya95

Vaaaav tebriklr canım 5 ler gelmiş

Üzülme canım diyetisyene sorsana

Tebrikler canım

Hee olabilir

Vaaaav tebriklr canım 5 ler gelmiş
Ona pazartesileri tartı yolluyorum bazen yagdan kilo kaybederiz ama kstan artar incelme olur demişti ama bilmiyorum bakıyım simdi yeni bir uc gune geçtim o da bitsin bakalım pazartesi ne olacak

Gunaydin sabah sekerlerim

Eski kilo 86.5
Yeni kilo 86.1

Karnim cok fena agriyor delirecegim bu arada polikistik over olabilirmisim bir bu eksikti tam oldum simcik onu arastiriyorum bi dolu tahlil yapilacak yine rahimde cok fazla kitle cikmis. Daha once boyle bisey yasayan var mi 60kiloyum sende var miydi sanki oyle hatirliyorum

@MiuLego malipina Whiteblacklife

Ay canım sende kilo yapan her sey bir arada birikmiş zaten onların hepsi birbirini tetikliyor Insallah tedavi oldukça kilo gidecek kilo gittikçe tedavi olacaksın merak etme sabırla devam

Canım tebrikler. Soğan kürü yap hemen şifa

bak taaa bunu alıntılamıştım yazamadan apar topar programı dinlemeye gittim kaldı..

sen yarın için yer mi yapıyon nilişkom

Aşk olsun kaptanım hiç öyle şey yapar mıyım dürüstce gerçekleri açıklıyordum dediğim gibi oldu ama -100 ile geldim sadece ama şöyle söyleyeyim akşam misafirlerim vardı hareket halindeydim 1 buçuk gibi uyudum pek de bir şey yemedim onlarla çay içtim tabağımı doldurup yemeden çay içmek nedir bilir misin dün +300 idim 52.2 şuanda
Yok kız anlamadın hazırlamak da değil yiyemem yoruyor beni

O konuda o kadar haklısın canım bende misafir ağırlıyorum tabaklar dolu dolu en sevdiğim şeyler ama ya pişirirken tadımlık yapıyorum ya da bakmıyorum en azından korumadayım diye az yiyorum ama çok az bu yorucu

Hayırlı cumalar canlar bugün biraz yoğunum malzeme girişi varmış depoya sayımcıların yanında durmamı istiyorlar o yüzden geldiğimde geçmişten geleceğim herkesin ne kilo verdiğini çok merak ediyorum begum75 @MiuLego

Ausencia sen gelmeden o 51 gelmiyor ben yapmıyorum vücudum direniyor buna hadi bekliyoruz 1 cuma daha sensiz geçmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…