Üzülme canım diyetisyene sorsanaGunaydin kizlar cok mutsuzum bu nasıl oldu bilmiyorum
Gecen hafta 59.8
Bu hafta 60.0
Fark +200
Tebrikler canım
Hee olabiliraman sabahlar olmasın
Seviyor işte
Bir sabahin körü kilo bildirimi de benden gelsin.Agladigim dogrudur.
Gecen hafta 61.2
Bu hafta 59.9
Fark 1.3
Yuzde %2.14
@MiuLego ve sevgili mortim @Sidelya95
Artık aynı kilodayız ben yerimde sayarken sen nerelerden geldın boyleBir sabahin körü kilo bildirimi de benden gelsin.Agladigim dogrudur.
Gecen hafta 61.2
Bu hafta 59.9
Fark 1.3
Yuzde %2.14
@MiuLego ve sevgili mortim @Sidelya95
Ona pazartesileri tartı yolluyorum bazen yagdan kilo kaybederiz ama kstan artar incelme olur demişti ama bilmiyorum bakıyım simdi yeni bir uc gune geçtim o da bitsin bakalım pazartesi ne olacakÜzülme canım diyetisyene sorsana
Tebrikler canım
Hee olabilir
Vaaaav tebriklr canım 5 ler gelmiş
Ay canım sende kilo yapan her sey bir arada birikmiş zaten onların hepsi birbirini tetikliyor Insallah tedavi oldukça kilo gidecek kilo gittikçe tedavi olacaksın merak etme sabırla devamGunaydin sabah sekerlerim
Eski kilo 86.5
Yeni kilo 86.1
Karnim cok fena agriyor delirecegim bu arada polikistik over olabilirmisim bir bu eksikti tam oldum simcik onu arastiriyorum bi dolu tahlil yapilacak yine rahimde cok fazla kitle cikmis. Daha once boyle bisey yasayan var mi60kiloyum sende var miydi sanki oyle hatirliyorum
@MiuLegomalipina Whiteblacklife
Canım tebrikler. Soğan kürü yap hemen şifaGunaydin sabah sekerlerim
Eski kilo 86.5
Yeni kilo 86.1
Karnim cok fena agriyor delirecegim bu arada polikistik over olabilirmisim bir bu eksikti tam oldum simcik onu arastiriyorum bi dolu tahlil yapilacak yine rahimde cok fazla kitle cikmis. Daha once boyle bisey yasayan var mi60kiloyum sende var miydi sanki oyle hatirliyorum
@MiuLegomalipina Whiteblacklife
Aaaa evet bak Çakıl cok iyi geliyor polikistık överekCanım tebrikler. Soğan kürü yap hemen şifa
Of mükemmelsin ogretmenım istikrarına hayranım
Yanina geldim makbus seni de gecerimmmArtık aynı kilodayız ben yerimde sayarken sen nerelerden geldın boyle
Aşk olsun kaptanım hiç öyle şey yapar mıyım dürüstce gerçekleri açıklıyordumbak taaa bunu alıntılamıştım yazamadan apar topar programı dinlemeye gittim kaldı..
sen yarın için yer mi yapıyon nilişkom
Yok kız anlamadın hazırlamak da değil yiyemem yoruyor beni
Tebrikler canım
teşekkür ederimÜzülme canım diyetisyene sorsana
Tebrikler canım
Hee olabilir
Ödem galiba bu kadar çok gitmesi ama çok güzel morel olduTebrikler canım
Bencede idareli kullanirizBirimiz de bari bi tane olsa hepimizi idare eder
YanaciklarındanBi tepsi sıcak sıcak kendi ellerimle yaptım akşam 21:00 da, ben de yemedim
Ben sana boşa güvenmiyorum bitanesin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?