- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Kilomu bırakıp miuya yakalanmadan kaçayım
Geçen hafta 53,4
Bu hafta 55,4
+2
@MiuLegoMunzevi Zencefil @Floweroflife
Artık böyleÖrdek seni vuramadığım için aslında çok sevinçliyim ama içimde buruldu sanki vurmadığım için eksik kaldımTebrikler canım o kadar artıdan sonra eksi görmeseydim zaten çıldırırdım
Bizi güzel yerde doğru insanlarla burada kesiştirmiş
bence deeeeeeeeeeHayırlı cumalar canlarbugün biraz yoğunum malzeme girişi varmış depoya sayımcıların yanında durmamı istiyorlar o yüzden geldiğimde geçmişten geleceğim herkesin ne kilo verdiğini çok merak ediyorum begum75 @MiuLego
Ausencia sen gelmeden o 51 gelmiyor ben yapmıyorum vücudum direniyor buna hadi bekliyoruz 1 cuma daha sensiz geçmesin
ellerine sağlık nilişkomDemek ki seninle vuruş açılışını yapacağım da öyle gideceğimMoralini bozma canım büyük bir artı değil en azından inşallah haftaya fazlasıyla temizle bir de 6lı rakamları görme
kuzum kantinde süt satılmıyor mu? meyve satılmaz mı?Yanima meyve sut kuruyemis hicbisey almadim beslenme hazirlamadim yemekhabede yerim doye aceleyle cikinca unuttum napcam ben onlarsiz yaaaaa
Kız bu ne bir de müzik çalıyorKilomu bırakıp miuya yakalanmadan kaçayım
Geçen hafta 53,4
Bu hafta 55,4
+2
Vallahi boşalttım içim soğumadı
Artık böyle
bence deeeeeeeeee
gel aus gelllllllllllllllllllllllllllll
sen gelmeden o 51 buraya gelmeyecekkkkkkkkkkkkk
o fit e bu kadar kolay ölüm var mı nilişkomKız bu ne bir de müzik çalıyorKaç kere vurayım nasıl istersin ölümünü
Öldün çık
O zaman vuracağım sonra uyandırıp tekrar vuracağım ölmeyeceko fit e bu kadar kolay ölüm var mı nilişkom
durup durup vuracağız onu
delik deşik etmedik yerini bırakmayacağız
nasıl yediyse günlerdir temizleyemedi
bir daha yapmayacak vurula vurula
Geçen hafta 53,4
Bu hafta 55,4
+2
Gunaydin kizlar cok mutsuzum bu nasıl oldu bilmiyorum
Gecen hafta 59.8
Bu hafta 60.0
Fark +200
ya sen minnak kilona -400 sıkıştırıp vurulmaktan kurtuldun muuuuuuuuuuuuuuuuuu
Bir sabahin körü kilo bildirimi de benden gelsin.Agladigim dogrudur.
Gecen hafta 61.2
Bu hafta 59.9
Fark 1.3
Yuzde %2.14
@MiuLego ve sevgili mortim @Sidelya95
çakılım her eksi kıymetli yine eksi ile geldiğin eksi grafiğini bozmadığın bir hafta.. çooook iyi kuzucum mutlu olmalısınGunaydin sabah sekerlerim
Eski kilo 86.5
Yeni kilo 86.1
Karnim cok fena agriyor delirecegim bu arada polikistik over olabilirmisim bir bu eksikti tam oldum simcik onu arastiriyorum bi dolu tahlil yapilacak yine rahimde cok fazla kitle cikmis. Daha once boyle bisey yasayan var mi @60kiloyum sende var miydi sanki oyle hatirliyorum
@MiuLego @malipina @Whiteblacklife
Aşk olsun kaptanım hiç öyle şey yapar mıyım dürüstce gerçekleri açıklıyordumdediğim gibi oldu ama -100 ile geldim sadece ama şöyle söyleyeyim akşam misafirlerim vardı hareket halindeydim 1 buçuk gibi uyudum pek de bir şey yemedim onlarla çay içtim tabağımı doldurup yemeden çay içmek nedir bilir misin dün +300 idim 52.2 şuanda
Regl oldum kızlar
onun şişliği var üzerimde ama tartı 80,9 gösteriyor
regl olmadan tartılmıştım pazartesi günü 83,5 gösteriyordu
o zaman
pazartesi 83,5
bugün:80,9
fark:2,6 kg
Geçen hafta 53,4
Bu hafta 55,4
+2
aynen öyle fazlasıyla hak etti oO zaman vuracağım sonra uyandırıp tekrar vuracağım ölmeyecek
hepfit gel buraya öyle kolay ölüm yokmuş sana begum75 Begüş gel beraber vuralım
Eki Görüntüle 2121349 Eki Görüntüle 2121350 Eki Görüntüle 2121351 Kaptanımda geldiEki Görüntüle 2121352
Gün içinde geldikçe vuracağım seni
onun adı artık +2
Tevo ben bildirince bildirecek 3saat uykuyla duruyorum ya kalkabilsem yataktan tartilcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?