Üzülme canım diyetisyene sorsana
Tebrikler canım
Hee olabilir
Vaaaav tebriklr canım 5 ler gelmiş
Valla bende anlamadım pazartesi son listeyi verecek eger pazartesi de dususte olmazsam bırakırım kendi kendime devam ederim belkı de hepten bırakırım artık cok zorlanıyorumBu dietisyenler az kilo mu hedefliyor anlamadim ki ben de 500 gr i gecemiyorum bu hafta ac birakti iyice yibe sonuc ayni
Demek ki seninle vuruş açılışını yapacağım da öyle gideceğimGunaydin kizlar cok mutsuzum bu nasıl oldu bilmiyorum
Gecen hafta 59.8
Bu hafta 60.0
Fark +200
Ördek seni vuramadığım için aslında çok sevinçliyim ama içimde buruldu sanki vurmadığım için eksik kaldım
Tebrikler canım sevinçten mi ağladın harika bir yüzde olmuş maşallahBir sabahin körü kilo bildirimi de benden gelsin.Agladigim dogrudur.
Gecen hafta 61.2
Bu hafta 59.9
Fark 1.3
Yuzde %2.14
@MiuLego ve sevgili mortim @Sidelya95
Tebrik ederim canım az gitmiş tabi kilo oranına göre ama yine de gitmişGunaydin sabah sekerlerim
Eski kilo 86.5
Yeni kilo 86.1
Karnim cok fena agriyor delirecegim bu arada polikistik over olabilirmisim bir bu eksikti tam oldum simcik onu arastiriyorum bi dolu tahlil yapilacak yine rahimde cok fazla kitle cikmis. Daha once boyle bisey yasayan var mi @60kiloyum sende var miydi sanki oyle hatirliyorum
@MiuLego @malipinaWhiteblacklife
Tebrikler canım en güzel gidiyor
Regl oldum kızlar
onun şişliği var üzerimde ama tartı 80,9 gösteriyor
regl olmadan tartılmıştım pazartesi günü 83,5 gösteriyordu
o zaman
pazartesi 83,5
bugün:80,9
fark:2,6 kg
Doktor da onu dedi kitle insuljni artiriyormus o acligi tetikliyormus sonra kitle buyuyormus yeniden insulin artiyormus sanra carpinti vs diger etkenler giriyormus. Sen bu aclikla mucadele edemezsin dedi en son dietle olmaz dedi bakalim haftaya ne onerecekAy canım sende kilo yapan her sey bir arada birikmiş zaten onların hepsi birbirini tetikliyor Insallah tedavi oldukça kilo gidecek kilo gittikçe tedavi olacaksın merak etme sabırla devam
Demek ki seninle vuruş açılışını yapacağım da öyle gideceğimMoralini bozma canım büyük bir artı değil en azından inşallah haftaya fazlasıyla temizle bir de 6lı rakamları görme
Eki Görüntüle 2121338
Ördek seni vuramadığım için aslında çok sevinçliyim ama içimde buruldu sanki vurmadığım için eksik kaldımTebrikler canım o kadar artıdan sonra eksi görmeseydim zaten çıldırırdım
Tebrikler canım sevinçten mi ağladın harika bir yüzde olmuş maşallah
Tebrik ederim canım az gitmiş tabi kilo oranına göre ama yine de gitmişBende pcos hastasıyım ama sağlıklı beslenip kilo vererek hastalığın etkilerini minimuma indirmek senin elinde
Harika kuzum maşallah çok güzel çok sevindim
16 yildir o 5 sayisini gorememistim :)Tebrikler canım sevinçten mi ağladın harika bir yüzde olmuş maşallah
ilaçsız bu şekildeyimDemek ki seninle vuruş açılışını yapacağım da öyle gideceğimMoralini bozma canım büyük bir artı değil en azından inşallah haftaya fazlasıyla temizle bir de 6lı rakamları görme
Eki Görüntüle 2121338
Ördek seni vuramadığım için aslında çok sevinçliyim ama içimde buruldu sanki vurmadığım için eksik kaldımTebrikler canım o kadar artıdan sonra eksi görmeseydim zaten çıldırırdım
Tebrikler canım sevinçten mi ağladın harika bir yüzde olmuş maşallah
Tebrik ederim canım az gitmiş tabi kilo oranına göre ama yine de gitmişBende pcos hastasıyım ama sağlıklı beslenip kilo vererek hastalığın etkilerini minimuma indirmek senin elinde
Harika kuzum maşallah çok güzel çok sevindim
16 yildir o 5 sayisini gorememistim :)
İnşallah kuzum ilaç keşke mecbur kalmasakilaçsız bu şekildeyim
elimden geldiğince içmiycem o ilacı
kendim kırmaya çalışıcam direnci
Ayyy tebrik ederim
Kuzu ben spor yapıyorum ama kömüş gibi yiyorumLa sendeki ne vucudu
2.5 kilo agirlik ne
Hos ben dogal olanlarini tasiyorum
Benim memiklerden biri gelir 2.5 kilo
Anammm bernaaaa 5 ler gelmisssBir sabahin körü kilo bildirimi de benden gelsin.Agladigim dogrudur.
Gecen hafta 61.2
Bu hafta 59.9
Fark 1.3
Yuzde %2.14
@MiuLego ve sevgili mortim @Sidelya95
Çakıl ben de polikistik overim, dr bana bile kilo ver diyorGunaydin sabah sekerlerim
Eski kilo 86.5
Yeni kilo 86.1
Karnim cok fena agriyor delirecegim bu arada polikistik over olabilirmisim bir bu eksikti tam oldum simcik onu arastiriyorum bi dolu tahlil yapilacak yine rahimde cok fazla kitle cikmis. Daha once boyle bisey yasayan var mi @60kiloyum sende var miydi sanki oyle hatirliyorum
@MiuLego @malipinaWhiteblacklife
Ooooo çok güzel başlangıç tebrikler
Metandan acicik bana verseneRegl oldum kızlar
onun şişliği var üzerimde ama tartı 80,9 gösteriyor
regl olmadan tartılmıştım pazartesi günü 83,5 gösteriyordu
o zaman
pazartesi 83,5
bugün:80,9
fark:2,6 kg
Kantin yok mu kuzu? En azından süt alsanYanima meyve sut kuruyemis hicbisey almadim beslenme hazirlamadim yemekhabede yerim doye aceleyle cikinca unuttum napcam ben onlarsiz yaaaaa
kuzu şeker hapını alsaydım kesin 5 verirdimAyyy tebrik ederim
Ama niye verdin ki ne gerek vardi
Kuzu ben spor yapıyorum ama kömüş gibi yiyorum
Anammm bernaaaa 5 ler gelmissstebrik ederim
Çakıl ben de polikistik overim, dr bana bile kilo ver diyorkilo vermemiz lazim
Ayrıca tebrik ederim her eksi değerli
Metandan acicik bana versene
Maşallah handetebrik ederim kuzucum
Ayyy tebrik ederim
Ama niye verdin ki ne gerek vardi
Kuzu ben spor yapıyorum ama kömüş gibi yiyorum
Anammm bernaaaa 5 ler gelmissstebrik ederim
Çakıl ben de polikistik overim, dr bana bile kilo ver diyorkilo vermemiz lazim
Ayrıca tebrik ederim her eksi değerli
Metandan acicik bana versene
Maşallah handetebrik ederim kuzucum
Bizi güzel yerde doğru insanlarla burada kesiştirmiş
Yok yok hızlı verme zaten, ama hızlı olmayan halin bile hizlikuzu şeker hapını alsaydım kesin 5 verirdim
ama yapmıycam öyle
bak çok az sürede dünya kilo verdim
1 ayda hepsini geri aldım
hızlı verince hızlı geliyor
her hafta 1 kilo olarak istiyorum bu kez
uzun sürsün ama sağlam gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?