Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@MiuLego
canım söyleki
78 dediğim hafta ondan neredeyse 2 hafta önce tartıldığım haftaydı
o zamanda dedim şu an net olarak bilmiyorum diye
sonra bi tartıldım 82,5 kg gösteriyordu.Anlatmaya gerek yok susuyorum siz görüyorsunuz

çok şişkinliğim vardi pazartesi tartıldım 83,5 kg du.Sonra ardından regl oldum.O zamanda söyledim ya çok şişim elim ayağım şiş diye.

Yani böyle işler.Gideyim ben istersen iyice b.k ettim sanki

ya sen minnak kilona -400 sıkıştırıp vurulmaktan kurtuldun muuuuuuuuuuuuuuuuuu nehirnil111 bu hafta ördek vurma hayallerin suya mı düştü oyyy

ördeğim harikasın yahu
Teşekkür ederim yaaa . Öğretmeninden yıldızlı pekiyi almış gibi sevindim

Aynen canım ilac verecek muhtemelen sana ama en azından Bı sebebi var kilonun demekkı onune gecınce rahatlayacaksın
Kilo veren arkadaslarimk tebrik ediyorum .makbus listende öyle çiş çiş yoktuki kilo aldıracak demekki başka bir sebeb var çok ödem yapıcı şeyler yemissin mesela belki ondandir
bilmiyorum canim Ilk defa bu kadar dikkat ettiğim halde kilo aldım noluyo bana boyle ya

Ben nasıl boyle oldu inan anlamadım kaptanicem yazdığım dışında bısı yemedim her gun fıx yuruyus um var 1 saat ama artı cok üzgünüm

Gecen hafta başlangıç kilo:96.4
Bu hafta:94.5
Fark:1.9
@MiuLego @Whiteblacklife
Tebrikler canım
Regl oldum kızlar
onun şişliği var üzerimde ama tartı 80,9 gösteriyor
regl olmadan tartılmıştım pazartesi günü 83,5 gösteriyordu
o zaman
pazartesi 83,5
bugün:80,9
fark:2,6 kg
Yine süper gitmiş hande
Kilomu bırakıp miuya yakalanmadan kaçayım
Geçen hafta 53,4
Bu hafta 55,4
+2
@MiuLego Munzevi Zencefil @Floweroflife
Anaaaam
bende karatay yapacağımmmm
amma insan olan cinsinden
Kesinlikle normal yap hande

Siz canlarım sayesinde yoksa şimdiye tekrar birakmistimhaftaya da 93 hedef koyuyorum ne olsa ödem tabi regl olmazsam

Ben geldim kilo bildireyim desemde inanmayın

Ama tahmini

9 mart : 66 dır
6 nisan hedef : 60 imkansız değil olur mu bence olur

Tam bir ay sonra tartılıcam cuma günü 6 nisan oluyor, bakalım ne çıkacak sonuç. Her gün eliptik ciddi anlamda hem de . Hatta sabah akşam niyetim

Bu da favorilerde dursun

seni yerim la

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…