Ahh fatmam ah ecuk değil baya abartmışsın korumada bu kadar geniş aralıklı olmasin canimonun adı artık +2
Çakıl senin karatay yapman lazım canım. Bütün sağlık sorunlarına çözüm benceBu dietisyenler az kilo mu hedefliyor anlamadim ki ben de 500 gr i gecemiyorum bu hafta ac birakti iyice yibe sonuc ayni
bende karatay yapacağımmmmÇakıl senin karatay yapman lazım canım. Bütün sağlık sorunlarına çözüm bence
Teşekkür ederim yaaaya sen minnak kilona -400 sıkıştırıp vurulmaktan kurtuldun muuuuuuuuuuuuuuuuuunehirnil111 bu hafta ördek vurma hayallerin suya mı düştü oyyy
ördeğim harikasın yahu
Bence de. Ben artılarla geldiğimdeaynen öyle fazlasıyla hak etti o
vurup diriltip bir daha vuracağız
sonra birdaha
ve birdaha
değil mihepfit sen hak ettin bunu dimi
Aynen canım ilac verecek muhtemelen sana ama en azından Bı sebebi var kilonun demekkı onune gecınce rahatlayacaksınDoktor da onu dedi kitle insuljni artiriyormus o acligi tetikliyormus sonra kitle buyuyormus yeniden insulin artiyormus sanra carpinti vs diger etkenler giriyormus. Sen bu aclikla mucadele edemezsin dedi en son dietle olmaz dedi bakalim haftaya ne onerecek
bilmiyorum canim Ilk defa bu kadar dikkat ettiğim halde kilo aldım noluyo bana boyle yaKilo veren arkadaslarimk tebrik ediyorum .makbus listende öyle çiş çiş yoktuki kilo aldıracak demekki başka bir sebeb var çok ödem yapıcı şeyler yemissin mesela belki ondandir
Ben nasıl boyle oldu inan anlamadım kaptanicem yazdığım dışında bısı yemedim her gun fıx yuruyus um var 1 saat ama artı cok üzgünüm
artı görmeyeceğiz demiştik makbuşş
bu oldu mu hiççç
menüler temizdi.. demek ki ödem var.. demek ki az spor yapıldı az su içildi..
haftaya güzel bir eksi gelecek makbuş anlamam
ya sen minnak kilona -400 sıkıştırıp vurulmaktan kurtuldun muuuuuuuuuuuuuuuuuunehirnil111 bu hafta ördek vurma hayallerin suya mı düştü oyyy
ördeğim harikasın yahu
ne diyim bilemiyorum ki Berna..
sen istikrarın vücut buşlmuş halisin.. 59 ları görmek ne demek o nasıl güzel eksi o nasıl güzel kilo.. inan ben de çok duygulandım yahu.. fazlasıyla hak ettin sen artık zayıf kategorisine giriş yaptın be kuzucum
kocaman tebriklerrrrrrrrrrr
çakılım her eksi kıymetli yine eksi ile geldiğin eksi grafiğini bozmadığın bir hafta.. çooook iyi kuzucum mutlu olmalısın
ay nilişkommmmmmmmm
akşamki tabağı gördüm fotoğraftan.. ulan perşembe akşamı bu tabağı mı yiyecek diyip içlenmiştim.. yememişsinveee tartı sana mükafatını vermiş.. senin -100 ünü severim ben
aus da gelince 51 leri göreceğiz
kuzum kocamannnnnnnnnnnn tebriklerilk kilolar ödemle çabuk gider ama yeseydin gitmezdi.. çok iyi eksi.. çok kısa süre sonunda 8 lere geçiyorsun inşallah.. bakalım haftaya cuma ne göreceğiz
hande kuzucum geçen cuma 78 ile bildirim yapmadın mı bende kayıtlarda hata mı var ulan
pazartesiden bu yana menülerinden de belliydi eksi geleceği.. metanı seveyim senin harika eksi
devamı haftaya cumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
fitim.. bedenine bir daha bu kötülüğü yapmıyorsun bak lütfen!
yahu temizlemene rağmen +2 nedir? ne yedin bu kadar kimbilir?
yapılır mı bu sen o kiloları kolay mı verdin emek emek vermedin mi
çok kızdım çoook
haftaya cuma -2 ile geliyorsun anlamam
Tebrikler canım
Yine süper gitmiş handeRegl oldum kızlar
onun şişliği var üzerimde ama tartı 80,9 gösteriyor
regl olmadan tartılmıştım pazartesi günü 83,5 gösteriyordu
o zaman
pazartesi 83,5
bugün:80,9
fark:2,6 kg
AnaaaamKilomu bırakıp miuya yakalanmadan kaçayım
Geçen hafta 53,4
Bu hafta 55,4
+2
@MiuLegoMunzevi Zencefil @Floweroflife
Kesinlikle normal yap handebende karatay yapacağımmmm
amma insan olan cinsinden
@MiuLego
canım söyleki
78 dediğim hafta ondan neredeyse 2 hafta önce tartıldığım haftaydı
o zamanda dedim şu an net olarak bilmiyorum diye
sonra bi tartıldım 82,5 kg gösteriyordu.Anlatmaya gerek yok susuyorum siz görüyorsunuz
çok şişkinliğim vardi pazartesi tartıldım 83,5 kg du.Sonra ardından regl oldum.O zamanda söyledim ya çok şişim elim ayağım şiş diye.
Yani böyle işler.Gideyim ben istersen iyice b.k ettim sanki
Siz canlarım sayesinde
artı görmeyeceğiz demiştik makbuşş
bu oldu mu hiççç
menüler temizdi.. demek ki ödem var.. demek ki az spor yapıldı az su içildi..
haftaya güzel bir eksi gelecek makbuş anlamam
ya sen minnak kilona -400 sıkıştırıp vurulmaktan kurtuldun muuuuuuuuuuuuuuuuuunehirnil111 bu hafta ördek vurma hayallerin suya mı düştü oyyy
ördeğim harikasın yahu
ne diyim bilemiyorum ki Berna..
sen istikrarın vücut buşlmuş halisin.. 59 ları görmek ne demek o nasıl güzel eksi o nasıl güzel kilo.. inan ben de çok duygulandım yahu.. fazlasıyla hak ettin sen artık zayıf kategorisine giriş yaptın be kuzucum
kocaman tebriklerrrrrrrrrrr
çakılım her eksi kıymetli yine eksi ile geldiğin eksi grafiğini bozmadığın bir hafta.. çooook iyi kuzucum mutlu olmalısın
ay nilişkommmmmmmmm
akşamki tabağı gördüm fotoğraftan.. ulan perşembe akşamı bu tabağı mı yiyecek diyip içlenmiştim.. yememişsinveee tartı sana mükafatını vermiş.. senin -100 ünü severim ben
aus da gelince 51 leri göreceğiz
kuzum kocamannnnnnnnnnnn tebriklerilk kilolar ödemle çabuk gider ama yeseydin gitmezdi.. çok iyi eksi.. çok kısa süre sonunda 8 lere geçiyorsun inşallah.. bakalım haftaya cuma ne göreceğiz
hande kuzucum geçen cuma 78 ile bildirim yapmadın mı bende kayıtlarda hata mı var ulan
pazartesiden bu yana menülerinden de belliydi eksi geleceği.. metanı seveyim senin harika eksi
devamı haftaya cumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
fitim.. bedenine bir daha bu kötülüğü yapmıyorsun bak lütfen!
yahu temizlemene rağmen +2 nedir? ne yedin bu kadar kimbilir?
yapılır mı bu sen o kiloları kolay mı verdin emek emek vermedin mi
çok kızdım çoook
haftaya cuma -2 ile geliyorsun anlamam
Tebrikler canım
Yine süper gitmiş hande
Anaaaam
Kesinlikle normal yap hande
Hee öyle olmuyor o iş tatlim miu verecek hedefiniSiz canlarım sayesindeyoksa şimdiye tekrar birakmistim haftaya da 93 hedef koyuyorum ne olsa ödem tabi regl olmazsam
Bu 1 kilo vermiş halim
seni yerim laSpor yapamadım yine, tam niyetlendim yine gelen oldu, sabote ediyorlar azmimi
Çok yorgunum, iyi geceler herkese
Miucan @MiuLego sabah öpücükleri bırkayım, duaların gerçek olsun gelsin birincilikler..
Malimmalipina bal böcüüm yarına gazan mübarek olsun,günün güzel başlasın
Löpfütümhepfit kınalı kuzum sabah Şeriflerin hayrolsun,sen azimli hatunsun tartılar bizi yıldıramaz
@Nevreste centilmen mortim iyi olan kazansın ama umarım yenerim seni dinimiz amin
Ve tabükü tüm takımcım tartılar yüzünüzü güldürsün, mutlu sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?