Minnoşum tabii, daha kırkım çıkmadı, seneye çıkacak kırkımdeynepnaz nice senelere minnoş (abarttım sanırım ne minnos u )
Mutlu musmutlu yılların olsun
hippotalamus kuzum iyi ki doğmuş yakisiklimiz ömrü saglik basari ve hzurla dolsun
Melek hoşgeldin diyeyim ilk sayfada ki form doldurup burada paylaşım @MiuLego özelden atar mısınKendimi tanitayim,
Adim melek
37 yasındayım 95 kiloyum
160 boyum.yogun bir döneme girdigim icin yarismadan izin aldim suan iyiyim.tek basina kilo gitmiyor gitsede insan bazen kontrolu kaybediyor ama burada kontrol ediyordum.sizinle beraber basaracagima inaniyorum.iki oglum var.evhanimiyim.
KıskandıMinnoşum tabii, daha kırkım çıkmadı, seneye çıkacak kırkım
Adana sen çık aradanhippotalamus , ne ortak çıkıyorsun doğum günüme
Bugün kaçıncı olduk
İyiki doğdun deynep.. sen 30unu kutlarken ben 20 yaşımda bebeğimi doğurmuşum ...Minnoşum tabii, daha kırkım çıkmadı, seneye çıkacak kırkım
Adana sen çık aradanhippotalamus , ne ortak çıkıyorsun doğum günüme
70.000 i benim 30.000 i senin olsunMelek hoşgeldin diyeyim ilk sayfada ki form doldurup burada paylaşım @MiuLego özelden atar mısın
Miu ile konuştuk 100.000 doları görünce gözüm döndü
Şaka bir tarafa listedeymiydin
Bunu da bildir bize emi
Hayırlı olsun insallah
Doğum günü çocuğunu gömüyon mu senİyiki doğdun deynep.. sen 30unu kutlarken ben 20 yaşımda bebeğimi doğurmuşum ...
O da bana çık aradan dediDoğum günü çocuğunu gömüyon mu sen
Hiç coşku görmedim, geçmişi de okuyamadım, ümidim yoktu, maşallah kızlara
Ümidim yoktu muHiç coşku görmedim, geçmişi de okuyamadım, ümidim yoktu, maşallah kızlara
Nolmuş, ben de oğlumu 20 yaşında doğurdumİyiki doğdun deynep.. sen 30unu kutlarken ben 20 yaşımda bebeğimi doğurmuşum ...
Hiç coşku görmedim, geçmişi de okuyamadım, ümidim yoktu, maşallah kızlara
Sessiz gördüğümden topiği dedim, kızlara olan güvenimden değilÜmidim yoktu mu
Ben affetmiyorumYüzdesi iyi gelen bütün arkadaşları tebrik ederim... bu hafta için beni affedin ♡♡
İnş haftaya daha iyi bi yüzde ile gelirim
Ben affetmiyorum
Yüzdesi iyi gelen bütün arkadaşları tebrik ederim... bu hafta için beni affedin ♡♡
İnş haftaya daha iyi bi yüzde ile gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?