Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Rüyanın etkisi mi uykusuzluk mu bernam?

Canım mortim ya.
Noldu sana böyle? Hem uykusuzluk hem de kabus gerdi galiba seni kuzum.

Üstüne regl etkisi ustune kv nin bana karsi olmasa da cocukca ve bencilce tavirlari..

Berna kv gitti mi canım
Hep beraber geldik dun.1 aksam kaldik biz esimle bugun doncez.kv beni ablama birakirsiniz orda kalirim sali gelirim demisti.burada kp ile kalmiyor.esim kp ile konusmus o da annen abartiyo ben o kadar buyutulecek bisey yapmadim demis. Aybi evdeler dunden beri ama.Birbirleriyle hala konusmuyolar.evin icinde resmen elektrik dalgasi var.

Sevgili arkadaşlar,

Paylaşım alanımıza buraya tıklayarak girip, sayfanın en üstünde yer alan ankete lütfen katılır mısınız?

Eğer haberiniz var ve oy kullandı iseniz zamanızı aldığım için kusura bakmayın. Katılım düşük olduğu için hatırlatmak istedim.

Keyifli hafta sonları dilerim.

Heeee bir de tefo candır cannnnnnnn
Kuzum kv seni epey yoruyor kendine olanı görmezden gelirsin de çocouklar olunca iş değişiyor dimi
amannn kaybeta

Ayyy miu kiz melekcimisin sen
Seni sahalara nasil gomdugumu unuttunmu
Canim benimm
Eskileri ne karıştırıyon ki sen
Günaydın mutlu pazarlar
Günaydon nevoşşşş dün neden menü vermedin nevoşşşşşşş

Kuzum kv seni epey yoruyor kendine olanı görmezden gelirsin de çocouklar olunca iş değişiyor dimi
Ya 50 60 yasinda insanlarin cocuk gibi davranmasina sinir oluyorum.bi geldi bi daha gitmem dedi.sonra esim ben gidecem diyince beni teyzene birak sen git ben oraya gelmem dedi.sonra gelirim esyalarim var alinacak dedi.sonra siz kalirsaniz sizle kalirim dedi.e sen bu adamdan bosanmayacaksin sonucta eninde sonunda geleceksin..geldi evi temizledi derledi toparladi camasirlari yikadi.ama donecek ablasinda kalacak.ya yiyecek viseyler hazirliyo mesela acilmamis paket acmis.niye onu actin ki acilmisi vardi dedim.sebebi ne? Oburunu kp almis diye ondan yapmadi kendi getirdiğini acti.sabah bakiyorum kahvalti sofrasinda adamin cayini dolduruyo sekerini bile atiyo.neye nazlaniyosun da bizi huzursuz ediyosun eninde sonunda buraya geleceksin.sacma sapan seyler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…