Yaşlandıkça gerçekten çocuklaşıyorlar galiba.. nazı size ama eşine naz yapamıyor belli kiYa 50 60 yasinda insanlarin cocuk gibi davranmasina sinir oluyorum.bi geldi bi daha gitmem dedi.sonra esim ben gidecem diyince beni teyzene birak sen git ben oraya gelmem dedi.sonra gelirim esyalarim var alinacak dedi.sonra siz kalirsaniz sizle kalirim dedi.e sen bu adamdan bosanmayacaksin sonucta eninde sonunda geleceksin..geldi evi temizledi derledi toparladi camasirlari yikadi.ama donecek ablasinda kalacak.ya yiyecek viseyler hazirliyo mesela acilmamis paket acmis.niye onu actin ki acilmisi vardi dedim.sebebi ne? Oburunu kp almis diye ondan yapmadi kendi getirdiğini acti.sabah bakiyorum kahvalti sofrasinda adamin cayini dolduruyo sekerini bile atiyo.neye nazlaniyosun da bizi huzursuz ediyosun eninde sonunda buraya geleceksin.sacma sapan seyler..
Esim babasıyla konusuyor ama annesiyle konusamiyor.ona da hak veriyorum bu yandan. Panikatak var kv de ve her seyi afedersin g.tünden anlar kötü tarafa ceker.mesela esim babasina ben buraya huzur bulmak icin geldim berna butun akrabalarini duzenini birakti kalkti geldi bizi niye huzursuz ediyosunuz ona gelir gelmez boyle hissettirmeye ne hakkiniz var demis.ama annesine bunu dese sen beni evinde istemiyon anladim ben seni huzursuz ediyom daha da gelmem bla bla bla...bi evlat olarak anne babasinin arasindaki bu durumdan rahatsiz oldugunu annesine anlatamaz o direk ustune alinir.Yaşlandıkça gerçekten çocuklaşıyorlar galiba.. nazı size ama eşine naz yapamıyor belli ki
Sabır çek canom.. ses etme ..
O zaman örnek al kızben hergün böyleyim ama
Hey allahım ya boş ver canım eve gidince rahatlarsın. Sizinle dönmeyecek değil mi..Üstüne regl etkisi ustune kv nin bana karsi olmasa da cocukca ve bencilce tavirlari..
Hep beraber geldik dun.1 aksam kaldik biz esimle bugun doncez.kv beni ablama birakirsiniz orda kalirim sali gelirim demisti.burada kp ile kalmiyor.esim kp ile konusmus o da annen abartiyo ben o kadar buyutulecek bisey yapmadim demis. Aybi evdeler dunden beri ama.Birbirleriyle hala konusmuyolar.evin icinde resmen elektrik dalgasi var.
Heeee bir de tefo candır cannnnnnnn
Bit laf var biraz ayıpYa 50 60 yasinda insanlarin cocuk gibi davranmasina sinir oluyorum.bi geldi bi daha gitmem dedi.sonra esim ben gidecem diyince beni teyzene birak sen git ben oraya gelmem dedi.sonra gelirim esyalarim var alinacak dedi.sonra siz kalirsaniz sizle kalirim dedi.e sen bu adamdan bosanmayacaksin sonucta eninde sonunda geleceksin..geldi evi temizledi derledi toparladi camasirlari yikadi.ama donecek ablasinda kalacak.ya yiyecek viseyler hazirliyo mesela acilmamis paket acmis.niye onu actin ki acilmisi vardi dedim.sebebi ne? Oburunu kp almis diye ondan yapmadi kendi getirdiğini acti.sabah bakiyorum kahvalti sofrasinda adamin cayini dolduruyo sekerini bile atiyo.neye nazlaniyosun da bizi huzursuz ediyosun eninde sonunda buraya geleceksin.sacma sapan seyler..
Gelmeyecegini soylemisti.ama sali guhu gelcek cocuk icin.bu haftasonu biz istanbula gitcez bakalim ne edecek.siz kalin ben burda durayim mi diyecek yoksa ablasina mi gidecek. Sonraki haftasonunu bekliyorum acikcasi tam 1 ay olmus olacak bakalim napacak.Hey allahım ya boş ver canım eve gidince rahatlarsın. Sizinle dönmeyecek değil mi
Tamam kaptan.. düzgün bi kahvaltı yaptım şükürler olsun...Bu neeee
Bu ne resmen açlıktan bayılma derecesi bu
Kahvaltı yok öğle yok akşm var da yok
Kahvaltı olmamasına bahane yok bir süt bir muz yiyeverseydin hippo.. çok çok sağlıksız olmuş.
Bugün çok daha güzel bir menü bekliyorum
Bak bak girmiş te mortisine hic selam vermemis geri cikmisamannn kaybeta
Ayyy miu kiz melekcimisin sen
Seni sahalara nasil gomdugumu unuttunmu
Canim benimm
Kuzum eşine de çok zor.. sana da çok zor.. eşinde köprü olmak istiyor ama annesi bak rahatsız da diyorsun.. kv de bu yaştan sonra değişmez.. sabret kuzcumEsim babasıyla konusuyor ama annesiyle konusamiyor.ona da hak veriyorum bu yandan. Panikatak var kv de ve her seyi afedersin g.tünden anlar kötü tarafa ceker.mesela esim babasina ben buraya huzur bulmak icin geldim berna butun akrabalarini duzenini birakti kalkti geldi bizi niye huzursuz ediyosunuz ona gelir gelmez boyle hissettirmeye ne hakkiniz var demis.ama annesine bunu dese sen beni evinde istemiyon anladim ben seni huzursuz ediyom daha da gelmem bla bla bla...bi evlat olarak anne babasinin arasindaki bu durumdan rahatsiz oldugunu annesine anlatamaz o direk ustune alinir.
Eskilerin gazete satıcısı çocukları gibi olmuş :)Seviyor
Miu seviyor
Miu tefoyu seviyor
Miu tefoyu çok seviyor
Miu en çok tefoyu seviyor
Hızlı okuma metni 10 kez tekrar please
@MiuLego renkli renkli yazdim sen seversin diye
Patron çıldırdıKafamın içinde İsmail abi davul çalıyor
Günaydınınız tontişler
Eriyorduuuuuuuuuyaa 300 gr daha gitti
arkadaş beni kahvaltıya çağırmıştı ya unuttum.sonra görüşürüz kuzular
Oh şükür sevindimTamam kaptan.. düzgün bi kahvaltı yaptım şükürler olsun...
Sen maliyle oynaşsana arkadaşımEskilerin gazete satıcısı çocukları gibi olmuş :)
Ay bayıldım çok severim heee öğretmenim benim
Patron çıldırdı
Eriyorduuuuuuuuu
Oh şükür sevindim
Evet canım miunun odun olduğuna dair subliminal bir bakış açısı
Evet canım miunun odun olduğuna dair subliminal bir bakış açısı
Doğru okudun
İyi hatırlattın değiştireym de miu yine bana aşık diye dolanmasın ortalıkta
Bu kadınların g.tünü kim kaldırmış merak ediyorum. Bu yaştan sonra boşanmayacaksan ne diye milleti rahatsız ediyorsun. Çocuk çocuk davranışlar ilgi çekme çabaları.. Buradan öyle görünüyor yani.Esim babasıyla konusuyor ama annesiyle konusamiyor.ona da hak veriyorum bu yandan. Panikatak var kv de ve her seyi afedersin g.tünden anlar kötü tarafa ceker.mesela esim babasina ben buraya huzur bulmak icin geldim berna butun akrabalarini duzenini birakti kalkti geldi bizi niye huzursuz ediyosunuz ona gelir gelmez boyle hissettirmeye ne hakkiniz var demis.ama annesine bunu dese sen beni evinde istemiyon anladim ben seni huzursuz ediyom daha da gelmem bla bla bla...bi evlat olarak anne babasinin arasindaki bu durumdan rahatsiz oldugunu annesine anlatamaz o direk ustune alinir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?