menünü çoook beğendim fulyacım.. sadece öğlen plav varsa lavaş olmasın.. lavaş varsa pşlav... minickti lavaş deme madem minicikti hiç yemeseydin derim
saol tatlım. evet öğlenin farkındayım. yok yaaa minicikti demem diyemem zaten yazmışım oraya kapı gibi elim kadardı diye. dersem çarpılırım vallaaasu miktarı lütfen en az 2.5 lt olsun
yürüyüş ise efsane olmuş
Kuzum eşine de çok zor.. sana da çok zor.. eşinde köprü olmak istiyor ama annesi bak rahatsız da diyorsun.. kv de bu yaştan sonra değişmez.. sabret kuzcum
Eşime de bisey diyemiyorum bu konuda.asla yapmaz ama benim annem kalkip gelse ben de anne kalk git evine diyemem heralde.ne bileyim ya simdilik sabrediyorum ama ciddi gerginim ve bu cok belli oluyo.Hakkimda hayirlisi olsun.Bu kadınların g.tünü kim kaldırmış merak ediyorum. Bu yaştan sonra boşanmayacaksan ne diye milleti rahatsız ediyorsun. Çocuk çocuk davranışlar ilgi çekme çabaları.. Buradan öyle görünüyor yani.
Bernacım sen 'lâ havle ve lâ kuvvete' deyip kendini rahatlatacaksın. Başka da birşeye karışma bence.
Geçen hafta da menünde gözleme görmüştüm. Ya da bazlama. Öyle bişey hatırlıyorum. Ye kız ye.biz yiyemiyoz listedeyiz sen yeHava sabah kapalı olunca piknik yalan oldu. Gözleme yedim ama sşükür bi tane ile kaldım . K. Valide çok zayiflamissin manken mi olucan dedi amma 2
Yi yediremedibaya özlemişim ama bana da ödül olsun bi da yemem söz bu hafta . hamur kaldı bunu da yarin yaoiuim dedi yersin Die yemem !!!!!
Miu yarim ye demiştiHava sabah kapalı olunca piknik yalan oldu. Gözleme yedim ama sşükür bi tane ile kaldım . K. Valide çok zayiflamissin manken mi olucan dedi amma 2
Yi yediremedibaya özlemişim ama bana da ödül olsun bi da yemem söz bu hafta . hamur kaldı bunu da yarin yaoiuim dedi yersin Die yemem !!!!!
Bide özlemisin diyorsun vero maliye katiliyorumGeçen hafta da menünde gözleme görmüştüm. Ya da bazlama. Öyle bişey hatırlıyorum. Ye kız ye.biz yiyemiyoz listedeyiz sen ye
Kız miu ya video mu artık çok fenasın haDedem yapmış
Nölökösü vör yööö
Ya yememem lazım da ben öyle her yer kokarken. k.valide mutfağa girmis yaparken yemeden edemedim. O gözlemé ile bu farklı o yufkadan katlı oluo. Da bu bi beze hamur orta boy pizza kadar açılıp içine yeşillik doluydu. Dünden azıcık izinliyim. Yakarım ben onu yaa. Çok da seee etmiomGeçen hafta da menünde gözleme görmüştüm. Ya da bazlama. Öyle bişey hatırlıyorum. Ye kız ye.biz yiyemiyoz listedeyiz sen ye
Valla bize de bissürü şey kokuyo canımız içimiz eriyo ama yemiyoz neyse afiyet olsun ne diyek de miYa yememem lazım da ben öyle her yer kokarken. k.valide mutfağa girmis yaparken yemeden edemedim. O gözlemé ile bu farklı o yufkadan katlı oluo. Da bu bi beze hamur orta boy pizza kadar açılıp içine yeşillik doluydu. Dünden azıcık izinliyim. Yakarım ben onu yaa. Çok da seee etmiom
Aksamà hafif yicem insalllhh . Eksim 500 un altına düşmeyecek söz. . Cuma hatirla benı emi. Kızma lütfenValla bize de bissürü şey kokuyo canımız içimiz eriyo ama yemiyoz neyse afiyet olsun ne diyek de miEsra_4378
Göbek dans yaptım onaKız miu ya video mu artık çok fenasın ha
Nie kızayım kız afiyet olsun dedik ne dedikAksamà hafif yicem insalllhh . Eksim 500 un altına düşmeyecek söz. . Cuma hatirla benı emi. Kızma lütfen
Seee etme zaten canim ya sen bilirsin ben artık birşey diyemiyorum bize hiçbirşey kokmuyorYa yememem lazım da ben öyle her yer kokarken. k.valide mutfağa girmis yaparken yemeden edemedim. O gözlemé ile bu farklı o yufkadan katlı oluo. Da bu bi beze hamur orta boy pizza kadar açılıp içine yeşillik doluydu. Dünden azıcık izinliyim. Yakarım ben onu yaa. Çok da seee etmiom
He he sen de kocam in yaptığı gibi surat bi karış ama ne sanki bişi mi dedim der.. hadi opiyim. Mius görmeden kapatak mevzuyuNie kızayım kız afiyet olsun dedik ne dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?