Akıllı olursan opucem demiştim ya opmuycemYa dinlemiş halim bu inan ki. Aklimdaysiniz yerken falan valla bak . Yani ben yemediklerimle Kilo veriyorum. emin ol 3 tane yerdim normalde . Nutella da surerdim. Pattisli de yaptırırdim. Akşam da bi posta gene yerdim. Yani öyle demé sen ve takım sayesinde veriyirm ben sen yorum yao yapmam deme..
Hem senle benim meta miz farklı demek hersey yemek yememek değil ki. bozulma lütfen ya
Hemşom nasılsın kızAkıllı olursan opucem demiştim ya opmuycemdün sen miu dan yarim için izin almıştın, biz listedeyken o izni hiç almadık vero, listedeki diğer arkadaşlarına saygından ötürü sözlerini tutman gerekiyor
Kuzum çok kötüysen emzir ilacı için sonraki 4 saatlik sütü verme sağıp atBitki çayı bilmiyorum tefo emzirdigim içinde her ağrı kesiciyi her bitki çayını icemiyorum şuan biri gelse.su kafayı kesse diye bakiyorum
Bizde, bi de haftalık -500 diyosun ya ben ona da bozuluyorum vero, listede olmasan haftalık 500 yeterli ama listedesin. Ben listedeyken takım ortalamasının altında bi yüzde yapmışsam utaniyordum arkadaşlarımın hakkına girdim diyeKalkıp gidem su içemm . Şu kahnem menuyu eritem. Aman yaa . Şu yerken ki hoppa halime sinir oluom.
Tamam yedin gitti bi dahakine az yersin kuzum
Regl ve bitmeyen iştah çok ac hissediyorum kendimi
Kuzum sen geçen haftayı biliyorsun azcik, öyle bir sürü vardı, yavaş yavaş azaltiyorum o tarz beslenmeyi ama çok zorlaniyorum, diyet yapmak istemiyorumhepfit
Döndün mü aramıza? Cıslar da yaz benşm tr’de yaptığım gibi ki onları aza çekelim,engelleyelim ya da alternatif bulalım..güzel menü yazarsan anlamayız ki ne yediğini, merak etme yaz özgürce yediklerini..(benimkilerden kötü olamaz sonuçta)
Kuzum iyiyim istahima engel olamıyorum, sen nasılsın? Netin ne zaman yenileniyor?Hemşom nasılsın kız
Kuzum bende cuma günü oldum regl ama sorma versen dünyaları yerim o derece yani kendimi frenliyorum yememek için. Netim 5/6 güne yenilenecek kuzumçok utanıyorum böyle de, size haksızlık yapıyorum gibi geliyor
Ben de olamadım ateş basıyor, dışarı incecik kıyafetlerle çıkacak kadar
Kuzum sen geçen haftayı biliyorsun azcik, öyle bir sürü vardı, yavaş yavaş azaltiyorum o tarz beslenmeyi ama çok zorlaniyorum, diyet yapmak istemiyorum
Kuzum iyiyim istahima engel olamıyorum, sen nasılsın? Netin ne zaman yenileniyor?
Hepfit canım kendine gel dengele yediklerini. Arada bırakıyoruz eyvallah ama toparlamak lazım. İnan tartıdaki eksinin güzelliği yaşattığı mutluluk hiçbir cısta yok biliyorsun sendeçok utanıyorum böyle de, size haksızlık yapıyorum gibi geliyor
Kuzum sen geçen haftayı biliyorsun azcik, öyle bir sürü vardı, yavaş yavaş azaltiyorum o tarz beslenmeyi ama çok zorlaniyorum, diyet yapmak istemiyorum
Kuzum iyiyim istahima engel olamıyorum, sen nasılsın? Netin ne zaman yenileniyor?
Benim de 5 MayısMayıs 5 inde doğum günüm hediye olarak ne istersen alırım sana adresi yazıyorum oke 30 yaşında olacam
Haklısın ordekim, hiç bi bahanem yokHepfit canım kendine gel dengele yediklerini. Arada bırakıyoruz eyvallah ama toparlamak lazım. İnan tartıdaki eksinin güzelliği yaşattığı mutluluk hiçbir cısta yok biliyorsun sende
Canım naçizane fikrimi söyleyeyim, diyet yapmak çok aç kalmak olmamalı bence, çok az kalorili, aç kalarak diyet yaparsan metabolizma hızını daha da düşürürsün, o yüzden amaç metabolizma hızını arttırmak olmalı, diyet yapmak istemiyorum demişsin, diyet yapma, aç kalma, kendine eziyet etme, sadece sağlıklı alternatifler ye, canın tatlı mı istedi, kakaolu muz ye, kuru üzüm ye,hurmayla yapılmış sütlaç ye,ama sıkma kendini, çok kısıtlama,reglden sonra zaten tatlı isteği azalır sen koruma ama haftada 300 gram verme durumuna geçersin, normal yesen soor yapsan haftada 300 gram zaten zorlanmadan giderçok utanıyorum böyle de, size haksızlık yapıyorum gibi geliyor
Ben hep stad da koşmak isterdim sporu da gece orda cimlerde yapmak isterim ama ist de çok uzak. Adanada şehrin merkezinde akşam antreman yapan insanlar oluyor.Çakılım ben de ilk yürüyüşle başladım kilo vermeye karar verince, şimdi koşabiliyorum ama sporlar sayesinde, bir de ben koşma özürlüyüm biraz da hırs yaptım, profesyonel spor yaparken bile koşmamla dalga geçerlerdi..
Tempolu yürüyüş de süreyi uzatırsan aynı etkiyi veriyor, ben bir de terlemeyi seviyorum koşu orada etkili oluyor
Ayy inanmiyorum tam odun bu erkekleri anlamıyorum yeminle anlamiyorum. Eşim elinde olsa evde de topuklu ayakkabı makyaj la gezmeyi ister o derece seviyor
Çok sıkıldım lunyam. neredeyse 10 aydır diyet koruma modundayım.
Kpss strsi filan derken bunladım mola gibi düşün
Aktım da geldim.
O kadan hazırlığa benim odun dedi ki hayırdır seni istemeye mi geliyoruz
İstemeye gelsen böyle mi hazırlanırdım dedim
Hala olmadim içimi endişe kaplıyor gerçi test yaptım ama yine de olmaması endişe vericiBen de olamadim cakilgerildim iyice
Benşm eş de makyaj yaptırmıyor banaAyy inanmiyorum tam odun bu erkekleri anlamıyorum yeminle anlamiyorum. Eşim elinde olsa evde de topuklu ayakkabı makyaj la gezmeyi ister o derece seviyor
Eşim de voleybol 1 basket takımı çalıştırıyor İlçeler Arası birinci oldu 2 si 1 i 2. Oldu onu çalıştırirken görünce çok keyifli oluyor idmanlari çocuklarla maç yapıyor. Erkeklerin maçı hemen bitiyor güçlüler. Kızların mücadele etmeleri gerekiyor maç hep uzuyorAyyyy görsen sporcuların bisürü şeylerini ölçüyoruz.. bu yayınlardan 3 tanesi basketbolcularla ilgili.. calf çevresi (bacak) nin sıçrama çeviklik sürat performanları üzerine etkisi.. spor yaşının bir de bu performanslara etkisi.. 1 tanesi de voleybolda olimpiyat oyunlarında smaç etkinliğinin belirlenmesi ile ilgili.. kafam bi dünya
Dışarı çıkabilsem alacağım da kuzum yok yuruyemiyorum belki hafifler diye bekliyorummmWhiteblacklife nane çayı iç kuzum bulabilirsen nane yağı da sür şakaklarına. Birde adaçayı iyi gelir karabaş otu çayı da. Geçmiş olsun
2 gün gecikti doktor a da 2hafta sonra gideceğim 3 doktor da o gün. En azından belki faydasi olurdu amane kadar geciktin çakıl.çok geciktiysen hemen başla.
ne ölçüyon biraz açar mısın lütfen
Geçmiş olsun wayt, uzan biraz kafana da şakaklardan itibaren tülbent bağla sık, eşimin de migreni var, gözlerine soğuk pres, tülbent, karanlık ortamda 1 saat uyuma geçiriyor, onunki de çok fena, acıdan kusar bile bazenDışarı çıkabilsem alacağım da kuzum yok yuruyemiyorum belki hafifler diye bekliyorummm
Bence doktora kadar bekle testler yapılsın önce2 gün gecikti doktor a da 2hafta sonra gideceğim 3 doktor da o gün. En azından belki faydasi olurdu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?