Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Akıllı olursan opucem demiştim ya opmuycem dün sen miu dan yarim için izin almıştın, biz listedeyken o izni hiç almadık vero, listedeki diğer arkadaşlarına saygından ötürü sözlerini tutman gerekiyor

Bitki çayı bilmiyorum tefo emzirdigim içinde her ağrı kesiciyi her bitki çayını icemiyorum şuan biri gelse.su kafayı kesse diye bakiyorum
Kuzum çok kötüysen emzir ilacı için sonraki 4 saatlik sütü verme sağıp at
Bu şekilde ağrıyla nasıl dayanacaksin

Kalkıp gidem su içemm . Şu kahnem menuyu eritem. Aman yaa . Şu yerken ki hoppa halime sinir oluom.
Bizde, bi de haftalık -500 diyosun ya ben ona da bozuluyorum vero, listede olmasan haftalık 500 yeterli ama listedesin. Ben listedeyken takım ortalamasının altında bi yüzde yapmışsam utaniyordum arkadaşlarımın hakkına girdim diye

Tamam yedin gitti bi dahakine az yersin kuzum
çok utanıyorum böyle de, size haksızlık yapıyorum gibi geliyor

Regl ve bitmeyen iştah çok ac hissediyorum kendimi

Ben de olamadım ateş basıyor, dışarı incecik kıyafetlerle çıkacak kadar

Kuzum sen geçen haftayı biliyorsun azcik, öyle bir sürü vardı, yavaş yavaş azaltiyorum o tarz beslenmeyi ama çok zorlaniyorum, diyet yapmak istemiyorum
Hemşom nasılsın kız
Kuzum iyiyim istahima engel olamıyorum, sen nasılsın? Netin ne zaman yenileniyor?

Kuzum bende cuma günü oldum regl ama sorma versen dünyaları yerim o derece yani kendimi frenliyorum yememek için. Netim 5/6 güne yenilenecek kuzum

Hepfit canım kendine gel dengele yediklerini. Arada bırakıyoruz eyvallah ama toparlamak lazım. İnan tartıdaki eksinin güzelliği yaşattığı mutluluk hiçbir cısta yok biliyorsun sende

Hepfit canım kendine gel dengele yediklerini. Arada bırakıyoruz eyvallah ama toparlamak lazım. İnan tartıdaki eksinin güzelliği yaşattığı mutluluk hiçbir cısta yok biliyorsun sende
Haklısın ordekim, hiç bi bahanem yok

Canım naçizane fikrimi söyleyeyim, diyet yapmak çok aç kalmak olmamalı bence, çok az kalorili, aç kalarak diyet yaparsan metabolizma hızını daha da düşürürsün, o yüzden amaç metabolizma hızını arttırmak olmalı, diyet yapmak istemiyorum demişsin, diyet yapma, aç kalma, kendine eziyet etme, sadece sağlıklı alternatifler ye, canın tatlı mı istedi, kakaolu muz ye, kuru üzüm ye,hurmayla yapılmış sütlaç ye,ama sıkma kendini, çok kısıtlama,reglden sonra zaten tatlı isteği azalır sen koruma ama haftada 300 gram verme durumuna geçersin, normal yesen soor yapsan haftada 300 gram zaten zorlanmadan gider

Ben hep stad da koşmak isterdim sporu da gece orda cimlerde yapmak isterim ama ist de çok uzak. Adanada şehrin merkezinde akşam antreman yapan insanlar oluyor.

Ayy inanmiyorum tam odun bu erkekleri anlamıyorum yeminle anlamiyorum. Eşim elinde olsa evde de topuklu ayakkabı makyaj la gezmeyi ister o derece seviyor

Ayy inanmiyorum tam odun bu erkekleri anlamıyorum yeminle anlamiyorum. Eşim elinde olsa evde de topuklu ayakkabı makyaj la gezmeyi ister o derece seviyor
Benşm eş de makyaj yaptırmıyor bana
Ne zaman yapsam beğenmiyor ( makyaj dediğim bir rimel, allık, göz kalemi, ruj) başlıyor hemen niye yaptın ki, yapmasan daha iyi, doğal ol falan falan..kardeş de aynı fikirde, ben de zevkle yapamıyorum, bıraktım zaten minimum yapıyorum yaparsam..

Eşim de voleybol 1 basket takımı çalıştırıyor İlçeler Arası birinci oldu 2 si 1 i 2. Oldu onu çalıştırirken görünce çok keyifli oluyor idmanlari çocuklarla maç yapıyor. Erkeklerin maçı hemen bitiyor güçlüler. Kızların mücadele etmeleri gerekiyor maç hep uzuyor

Dışarı çıkabilsem alacağım da kuzum yok yuruyemiyorum belki hafifler diye bekliyorummm
Geçmiş olsun wayt, uzan biraz kafana da şakaklardan itibaren tülbent bağla sık, eşimin de migreni var, gözlerine soğuk pres, tülbent, karanlık ortamda 1 saat uyuma geçiriyor, onunki de çok fena, acıdan kusar bile bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…