Doğum günü kutlu olsun kuzununKızımın doğum günü bugün sözde pasta yapacaktım gelinlikler resim falan çektiren ektim hepsi kaldı kalkıp gidip pasta alabilsem yeter gözüyle bakıyorum suan
Zaten listede abla
Kızımın doğum günü bugün sözde pasta yapacaktım gelinlikler resim falan çektiren ektim hepsi kaldı kalkıp gidip pasta alabilsem yeter gözüyle bakıyorum suan
Ya ne bilem listede olup da. İki 3 hafta sabit gelen bilirim ben. Ordan öyle dedim. Be 500 ün altında utanırm ama 500 un üstü sevindirir. Liste icndé arti gelmek bence hakka girmek demek bence
Şakaklarına nane yağı sürmek iyi geliyor diyorlar. Bi de sessiz karanlık bi odada uyumaya çalışmak...Sözde bugün dışarı çıkıp sahilde yürüyüş yapıp AVM AVM dolanıp tüm stresimi iki haftadır yaşadıklarımi kenara koyacaktim demi ben ama öyle bir baş.agrisi ile uyandım ki anlatamam kafamı kesesim var erer ne olacaktı zaten iki haftadır her gece uyumamanin bedeli bu kadar stresin bı bedeli olacaktı demi
Vişne suyu içtim
Patates.bagladim
Eşarp bağladım
Ağrı kesici içtim
Varmı başka formül bilen.desin ne.olur
Kız normalde makyaj yapan biri değilim. Dün de göz altlarıma kapatıcı, rimel az bişey de ruj sürmüştüm. Makyaj sevmez. Parfüm sevmez. Saç boyamayı sevmez. Amaaan sevmezse sevmesin yaparım diyorumAyy inanmiyorum tam odun bu erkekleri anlamıyorum yeminle anlamiyorum. Eşim elinde olsa evde de topuklu ayakkabı makyaj la gezmeyi ister o derece seviyor
Iyiyim ablacım, sen nasılsın? Adet olamadım onun stresini ve şişkinliğini yaşıyorumAtlamisim fatmacim şimdi senin alintini okuyunca anladım
Nasılsın canım sağlığın nasil
Kuzum nasıl anlatayım, bak o artı gelen ya da az eksiyle gelen arkadaşların güzel MENÜLERLE ve sporlarla geliyorlar elinden geleni yapmaya çalışıyorlar. Sen kaçamaklı gideyim az eksiye raziyim diyosun. Aradaki farkı anlatabildim umuyorum. Sen de güzel MENÜLERLE gel az eksi gel sana da bisey demem
Verom canım verom kimisi sıkı spor yapar cis ağzına sürmez yine de veremez kimisi senin gibi gömer gizlemeyi verir ama şu mantık bana hep yanlış geldi listede lafım sana değil ha sakın yanlış anlama gelen bı bakis acısı ben listede yüzdeki hep 1.5 üstü yada 2 üstü tutmaya çalıştım çünkü sağlam kilo veren biriydim arada bı ciss gomsem yüzde 1 yine garantisi genelde ama ben verebilenlerdendim neden veremeyen arkadaşımın listedeki yükünü hafifletmeyeyeyim ki diye düşünüyorum takım olmak demek bireysel de kendimi kurtarmak değildi ki bence bu hafta ben birinin yükünü alacaktım bir gün biri de benim yükümu alınca vicdan azabı cekmeyeyim sadece 1 kilo altını son haftalarda 1 yada 2 defa gördüm ki o da yüzde olarak 1 yada azıcık.altiydi ona bile aglamisligim var benim yani o gozlemeyi o çayın yanında yediklerini ciss coss larini yemeden belki de listede çok cabalayip başaramayan bir arkadaşının vicdan azabından.kurtaracaksin değmez mi bunaYa ne bilem listede olup da. İki 3 hafta sabit gelen bilirim ben. Ordan öyle dedim. Be 500 ün altında utanırm ama 500 un üstü sevindirir. Liste icndé arti gelmek bence hakka girmek demek bence
Aynen abla bana düzgün beslensin ben artıya da raziyim ama ifade edemedim sanırımElinden geleni yap olduğu kafar diyosun değilim i canım aslında amaç rakamlardan cok sağlıklı beslenmeyi öğrenmekte bununda her yiğit yapamıyor bencileyin
Kpss beni duvardan duvara vuruyor abla
Senin hastayken 45 kilo olacam diye tutturman ve Ausun cinlenmesi geldi aklımaVerom canım verom kimisi sıkı spor yapar cis ağzına sürmez yine de veremez kimisi senin gibi gömer gizlemeyi verir ama şu mantık bana hep yanlış geldi listede lafım sana değil ha sakın yanlış anlama gelen bı bakis acısı ben listede yüzdeki hep 1.5 üstü yada 2 üstü tutmaya çalıştım çünkü sağlam kilo veren biriydim arada bı ciss gomsem yüzde 1 yine garantisi genelde ama ben verebilenlerdendim neden veremeyen arkadaşımın listedeki yükünü hafifletmeyeyeyim ki diye düşünüyorum takım olmak demek bireysel de kendimi kurtarmak değildi ki bence bu hafta ben birinin yükünü alacaktım bir gün biri de benim yükümu alınca vicdan azabı cekmeyeyim sadece 1 kilo altını son haftalarda 1 yada 2 defa gördüm ki o da yüzde olarak 1 yada azıcık.altiydi ona bile aglamisligim var benim yani o gozlemeyi o çayın yanında yediklerini ciss coss larini yemeden belki de listede çok cabalayip başaramayan bir arkadaşının vicdan azabından.kurtaracaksin değmez mi buna
Yediklerini sadece kalori olarak düşünme kilo vermek değil sadece yağ yağmak göbek eritmek fizik.yapmak değil mi diyet peki bu yediklerinde.kilo veriyorsun eyvallah peki yağdan mi gidiyor sıkılaşiyor musun ona da bakmak lazim
He ya hasta hasta diyet yapıyorum diye dünya sopa yiyecektim austan o zaman bile eksi 1 kilo ile gelmiştim az kalsın topa koyuyordu beniSenin hastayken 45 kilo olacam diye tutturman ve Ausun cinlenmesi geldi aklıma
Sözde bugün dışarı çıkıp sahilde yürüyüş yapıp AVM AVM dolanıp tüm stresimi iki haftadır yaşadıklarımi kenara koyacaktim demi ben ama öyle bir baş.agrisi ile uyandım ki anlatamam kafamı kesesim var erer ne olacaktı zaten iki haftadır her gece uyumamanin bedeli bu kadar stresin bı bedeli olacaktı demi
Vişne suyu içtim
Patates.bagladim
Eşarp bağladım
Ağrı kesici içtim
Varmı başka formül bilen.desin ne.olur
Ekmek maknası ne kullanıyorsun Fulya?sağlıklı fit kekimi yaptım. az önce kahveyle accuk hüpletmiş olabilirimsağlıklı ekmeğim de makinada tuzlu atıştırmalık yapmaktan vazgeçtim. bu hafta dursun. kefirim süzülecek o kaldı. şimdi onu da süzer sonra doğruuuu duşa girerim çıkınca da fırında balık var sırada. o kolay ama. salatam da hazır zaten bir içi konacak o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?