Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kuzum zaten ac kalmak değil, doymama rağmen yemeği cislarla sonlandırıyorum bundan vazgeçmem lazım

Hepsi farklı bir standartlari yok resmen

Kuzum zaten ac kalmak değil, doymama rağmen yemeği cislarla sonlandırıyorum bundan vazgeçmem lazım
Sadece ye is olmak için yiyoruz keyif almıyoruz da ben nutella aldım niyeti bozup ama yemiyorum sadece olmak için yiyecektim. Herzaman yaptığım gibi. Regl olmamak da içimi sıkıyor belki senin de bu sebeptendir.

Sadece ye is olmak için yiyoruz keyif almıyoruz da ben nutella aldım niyeti bozup ama yemiyorum sadece olmak için yiyecektim. Herzaman yaptığım gibi. Regl olmamak da içimi sıkıyor belki senin de bu sebeptendir.
Aynen hormon bozukluğu da sıkıntı yapıyor

İşte alternatif cıs ye..
Sağlıklı olan en azından besin değeri yüksek olsun, muz, kuru üzüm, hurma, meyve.. onlar tatlı isteğini azaltır. Ya da cıs yersen de az ye.. mesela 1 dilim reçelli ekmek yerine yarım dilim vs

Kuzu cislarim tatlı değil tuzlu

Ya ne bilem listede olup da. İki 3 hafta sabit gelen bilirim ben. Ordan öyle dedim. Be 500 ün altında utanırm ama 500 un üstü sevindirir. Liste icndé arti gelmek bence hakka girmek demek bence

Aşağıda seni gördüm Antepia27

Kaptanim gördüğünü yeni gördüm nasılsın anacin gelms gözün aydin

Memnun oldum hocam zor zanaat öğretmenlik çalışan çocuklu bir öğretmenin halini cok iyi anlarım
Güzel kilo vermeler canim

Ya ne bilem listede olup da. İki 3 hafta sabit gelen bilirim ben. Ordan öyle dedim. Be 500 ün altında utanırm ama 500 un üstü sevindirir. Liste icndé arti gelmek bence hakka girmek demek bence

Canım listeye bence gir ne kadar kacamaklari olan biride olsan senin + geldiğini pek gormefim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…