Sonunda öğrendimFazilet hanim ve kizlarinda ki yagiz
Yanında domates biberi ile bu hafta bol proteinVay vay vaaaay harika plan fit olmak şart çakılım sıkı tut diyeti
Ay şişe geçirilmişi bi hoşuma gitti sanki
Çene sivilcesikıyamam ya
Nereler agresif yerlerin göster de öpem
20 nisan da foto da gorursun bahaneyihep bahane hep bahane
Kuzum zaten ac kalmak değil, doymama rağmen yemeği cislarla sonlandırıyorumCanım naçizane fikrimi söyleyeyim, diyet yapmak çok aç kalmak olmamalı bence, çok az kalorili, aç kalarak diyet yaparsan metabolizma hızını daha da düşürürsün, o yüzden amaç metabolizma hızını arttırmak olmalı, diyet yapmak istemiyorum demişsin, diyet yapma, aç kalma, kendine eziyet etme, sadece sağlıklı alternatifler ye, canın tatlı mı istedi, kakaolu muz ye, kuru üzüm ye,hurmayla yapılmış sütlaç ye,ama sıkma kendini, çok kısıtlama,reglden sonra zaten tatlı isteği azalır sen koruma ama haftada 300 gram verme durumuna geçersin, normal yesen soor yapsan haftada 300 gram zaten zorlanmadan gider
Hepsi farklı bir standartlari yok resmenBenşm eş de makyaj yaptırmıyor bana
Ne zaman yapsam beğenmiyor ( makyaj dediğim bir rimel, allık, göz kalemi, ruj) başlıyor hemen niye yaptın ki, yapmasan daha iyi, doğal ol falan falan..kardeş de aynı fikirde, ben de zevkle yapamıyorum, bıraktım zaten minimum yapıyorum yaparsam..
Sadece ye is olmak için yiyoruz keyif almıyoruz da ben nutella aldım niyeti bozup ama yemiyorum sadece olmak için yiyecektim. Herzaman yaptığım gibi. Regl olmamak da içimi sıkıyor belki senin de bu sebeptendir.Kuzum zaten ac kalmak değil, doymama rağmen yemeği cislarla sonlandırıyorumbundan vazgeçmem lazım
Aynen hormon bozukluğu da sıkıntı yapıyorSadece ye is olmak için yiyoruz keyif almıyoruz da ben nutella aldım niyeti bozup ama yemiyorum sadece olmak için yiyecektim. Herzaman yaptığım gibi. Regl olmamak da içimi sıkıyor belki senin de bu sebeptendir.
Adi ne filmin?Ay bir film açtım film güzel ama suan ki ruh halim kaldırmiyor bunaltti resmen. Kendime komedi bulcam ama film bilmeden de rahat edemiyorum
İşte alternatif cıs ye..Kuzum zaten ac kalmak değil, doymama rağmen yemeği cislarla sonlandırıyorumbundan vazgeçmem lazım
Kuzu cislarim tatlı değil tuzluİşte alternatif cıs ye..
Sağlıklı olan en azından besin değeri yüksek olsun, muz, kuru üzüm, hurma, meyve.. onlar tatlı isteğini azaltır. Ya da cıs yersen de az ye.. mesela 1 dilim reçelli ekmek yerine yarım dilim vs
Iyilik goodness. Konu güzel gelişiyor ama ruhum kaldirmadi bu ara daralıyor nedenseAdi ne filmin?
Ya ne bilem listede olup da. İki 3 hafta sabit gelen bilirim ben. Ordan öyle dedim. Be 500 ün altında utanırm ama 500 un üstü sevindirir. Liste icndé arti gelmek bence hakka girmek demek benceBizde, bi de haftalık -500 diyosun ya ben ona da bozuluyorum vero, listede olmasan haftalık 500 yeterli ama listedesin. Ben listedeyken takım ortalamasının altında bi yüzde yapmışsam utaniyordum arkadaşlarımın hakkına girdim diye
Arada kaynatmayayımAntepia27
Fatma abla,
Ben 31.5 yaşındayım172 boyundayım.
Öğretmenim sınıf ogretmeniyim ama edebiyat bölümünü de sonradan okudum bitirdim..
Evliyim iki çocuğum var
Kizim 7 yaşında 1. Sınıf öğrencisi
Oğlum 3 yaşında
Kilo durumları hamilelikte 85 e kadar çıktım. oğlum 1 yaşındayken 77 kiloydum 2016 şubat aylarında.
O ara eşimin komik olmayan şakaları beni kendime getirdi ve başladım işte buradan devam ediyirum..
Eğlenceli biriyimdir öğretmenler odasında genelde güldüren kisiyimdir
Ama tersim de pistir. Kolay kolay asabilesmem o da ayrı..
Başka ...
Başka..
Başka..
Bu kadar sanırım..
He birde beni sevebilir, öpebilirsin
Ya ne bilem listede olup da. İki 3 hafta sabit gelen bilirim ben. Ordan öyle dedim. Be 500 ün altında utanırm ama 500 un üstü sevindirir. Liste icndé arti gelmek bence hakka girmek demek bence
Zaten listede ablaCanım listeye bence gir ne kadar kacamaklari olan biride olsan senin + geldiğini pek gormefim
Kızımın doğum günü bugün sözde pasta yapacaktım gelinlikler resim falan çektiren ektim hepsi kaldı kalkıp gidip pasta alabilsem yeter gözüyle bakıyorum suanWhiteblacklife Kuzum bi de eşim buzla sakaklarimi ve ense kökünü ovar, çok iyi gelir bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?