Ya dinlemiş halim bu inan ki. Aklimdaysiniz yerken falan valla bak . Yani ben yemediklerimle Kilo veriyorum. emin ol 3 tane yerdim normalde . Nutella da surerdim. Pattisli de yaptırırdim. Akşam da bi posta gene yerdim. Yani öyle demé sen ve takım sayesinde veriyirm ben sen yorum yao yapmam deme..Ben artık yorum yapmıyorum canim sana dün yersen çok bozulacagomi söylemiştim bi de isin şu tarafı var sen yiyorsun veriyorsun ben gram çiş cos yokken bi tarafim yirtiliyor vermek için ve bozuluyorum neyse sen zaten beni hiç dinlemedin ki
Cıs dışında güzel. Sen zaten korumadasın az da olsa cıs yiyebiliyosun kuzum menü vermemezlik yapmairadesizim buaralar
08:30
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
Bol yeşillik(dereotu, maydanoz, roka)
2 dilim ekmek
1 kase ağız (sulu lor gibi bisey )
CIS
14:00
1 kuru kayısı
1 kuru incir
1 ceviz
18:00
Yeşil mercimek yemeği
Salata
Yoğurt
Spor:jillian level 1+yer hareketleri(10 dk)
@begum75 Kuzum spor geçmişi de yazayım, senden düşmediysem tabi
Cuma 1 saat tempolu yürüyüş (150)+ jillian level 1(81 p) +10 dk yer hareketi(30p)=261 p
Cumartesi jillian level 1(81)+10 dk yer hareketi(30)= 111 p
Pazar=111 p
Suyu çok içiyorum biliyosunuz.
@MiuLegoWhiteblacklife Floweroflife
Sıkıntı cısın miktarıCıs dışında güzel. Sen zaten korumadasın az da olsa cıs yiyebiliyosun kuzum menü vermemezlik yapma
Esra yürüdükçe beynim sarsılıyor o kadar diyeyim kolay kolay suram buram ağrıyor diyemem ben ama migren var bende tutunca tutuyor işte sabır sabır bekliyorumUyku olabilir canim şahsen ben agrisada çıkardım tabi ne kadar şiddetli bilemem
Ben hep yapıyorum onu mali. Nefsimi kandırıyorum gösteriyorum ama vermiyorumGeÇen ben bisküvi yiyip ttükürmüştüm de ona atıf yaptın sandım
O ne ya cocuk gibi, küsüyorlarsada size yansitmasinlarÜstüne regl etkisi ustune kv nin bana karsi olmasa da cocukca ve bencilce tavirlari..
Hep beraber geldik dun.1 aksam kaldik biz esimle bugun doncez.kv beni ablama birakirsiniz orda kalirim sali gelirim demisti.burada kp ile kalmiyor.esim kp ile konusmus o da annen abartiyo ben o kadar buyutulecek bisey yapmadim demis. Aybi evdeler dunden beri ama.Birbirleriyle hala konusmuyolar.evin icinde resmen elektrik dalgasi var.
Bitki çayı bilmiyorum tefo emzirdigim içinde her ağrı kesiciyi her bitki çayını icemiyorum şuan biri gelse.su kafayı kesse diye bakiyorumBas agrisina iyi gelen bitki cayi var mi acabaWhiteblacklife .. ya da daha etkili bir ağrı kesici.. sakin ve karanlık ortam.
Bildiklerim bunlar...
Canım vaytım çok geçmiş olsun.Esra yürüdükçe beynim sarsılıyor o kadar diyeyim kolay kolay suram buram ağrıyor diyemem ben ama migren var bende tutunca tutuyor işte sabır sabır bekliyorum
Yalnız değilmişin demekBen hep yapıyorum onu mali. Nefsimi kandırıyorum gösteriyorum ama vermiyorum
Tamam yedin gitti bi dahakine az yersin kuzumSıkıntı cısın miktarı
Ne simarik anasi varmis berna, allah kolaylık versin kuzumEsim babasıyla konusuyor ama annesiyle konusamiyor.ona da hak veriyorum bu yandan. Panikatak var kv de ve her seyi afedersin g.tünden anlar kötü tarafa ceker.mesela esim babasina ben buraya huzur bulmak icin geldim berna butun akrabalarini duzenini birakti kalkti geldi bizi niye huzursuz ediyosunuz ona gelir gelmez boyle hissettirmeye ne hakkiniz var demis.ama annesine bunu dese sen beni evinde istemiyon anladim ben seni huzursuz ediyom daha da gelmem bla bla bla...bi evlat olarak anne babasinin arasindaki bu durumdan rahatsiz oldugunu annesine anlatamaz o direk ustune alinir.
Annem göster ama elletme dediBen hep yapıyorum onu mali. Nefsimi kandırıyorum gösteriyorum ama vermiyorum
Geçmiş olsun dünde ben öyleydim bide bende bulantida vardı. Bi iğne yaptılar acilde.10 dkka sonra kesti ağrıyı. Hayatımda hiç böyle bi baş ağrısı çekmemiştimEsra yürüdükçe beynim sarsılıyor o kadar diyeyim kolay kolay suram buram ağrıyor diyemem ben ama migren var bende tutunca tutuyor işte sabır sabır bekliyorum
Kız netim yok. Heriften giriyom şimdideama gelmiyorsun ki hiç unuttun sanıyorum ben
tamam olar hangi yan odaya peki
bonusum olabilir
tamam yedin kahverengi ekmeği sen
eyvallah
ama daha kocaaa bir gün var
telafi edilmez mi?
edilir kuzucum
bol su iç
akşamı da hafif geçir
gece de 22:00 gibi yoğurt ve meyve ye emi canom
kıskandığın yerler nereleri
oy kurban olduğum
oy balımmm akşam bi yoğurt çorbası mı yapsan kuzucum çok aç kalacaksın sanki.. meyveyi bırakma tespitin de iyi.. kendini analiz etmişsin sonuçta..
günaydın portugallarden fılavııır
seni görünce mutlu oluyorum ne var
yapıcam
Oyyy kuzummm anca migren ilacı keser o zaman onuSözde bugün dışarı çıkıp sahilde yürüyüş yapıp AVM AVM dolanıp tüm stresimi iki haftadır yaşadıklarımi kenara koyacaktim demi ben ama öyle bir baş.agrisi ile uyandım ki anlatamam kafamı kesesim var erer ne olacaktı zaten iki haftadır her gece uyumamanin bedeli bu kadar stresin bı bedeli olacaktı demi
Vişne suyu içtim
Patates.bagladim
Eşarp bağladım
Ağrı kesici içtim
Varmı başka formül bilen.desin ne.olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?