Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ya dinlemiş halim bu inan ki. Aklimdaysiniz yerken falan valla bak . Yani ben yemediklerimle Kilo veriyorum. emin ol 3 tane yerdim normalde . Nutella da surerdim. Pattisli de yaptırırdim. Akşam da bi posta gene yerdim. Yani öyle demé sen ve takım sayesinde veriyirm ben sen yorum yao yapmam deme..
Hem senle benim meta miz farklı demek hersey yemek yememek değil ki. bozulma lütfen ya

Cıs dışında güzel. Sen zaten korumadasın az da olsa cıs yiyebiliyosun kuzum menü vermemezlik yapma

O ne ya cocuk gibi, küsüyorlarsada size yansitmasinlar

Bas agrisina iyi gelen bitki cayi var mi acaba Whiteblacklife .. ya da daha etkili bir ağrı kesici.. sakin ve karanlık ortam.
Bildiklerim bunlar...
Bitki çayı bilmiyorum tefo emzirdigim içinde her ağrı kesiciyi her bitki çayını icemiyorum şuan biri gelse.su kafayı kesse diye bakiyorum

Esra yürüdükçe beynim sarsılıyor o kadar diyeyim kolay kolay suram buram ağrıyor diyemem ben ama migren var bende tutunca tutuyor işte sabır sabır bekliyorum
Canım vaytım çok geçmiş olsun.
Karanfili döv ya da tozu varsa 1 çay kaşığı yut onu suyla ilaç içer gibi. Genel ağrılara iyi geldiğini biliyorum.

Kalkıp gidem su içemm . Şu kahnem menuyu eritem. Aman yaa . Şu yerken ki hoppa halime sinir oluom.

Ne simarik anasi varmis berna, allah kolaylık versin kuzum

Esra yürüdükçe beynim sarsılıyor o kadar diyeyim kolay kolay suram buram ağrıyor diyemem ben ama migren var bende tutunca tutuyor işte sabır sabır bekliyorum
Geçmiş olsun dünde ben öyleydim bide bende bulantida vardı. Bi iğne yaptılar acilde.10 dkka sonra kesti ağrıyı. Hayatımda hiç böyle bi baş ağrısı çekmemiştim

Kız netim yok. Heriften giriyom şimdide

Oyyy kuzummm anca migren ilacı keser o zaman onu Sende migren mi var, ben iki üç gün aralıksız ağrı cektigimi bilirim

hepfit
Döndün mü aramıza? Cıslar da yaz benşm tr’de yaptığım gibi ki onları aza çekelim,engelleyelim ya da alternatif bulalım..güzel menü yazarsan anlamayız ki ne yediğini, merak etme yaz özgürce yediklerini..(benimkilerden kötü olamaz sonuçta)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…