Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar nolıyo buralar sessiz iki gündür
Bilmiom ki, ben hastayım
Ordek yorgunmus
Wayt uykusuz başı ağrıyor
Esranin bebesi rahatsız
Kaptan kongreye bildiri hazırlıyor
Tevoyu bilmiyorum
Malî saçını boyuyor
Flavirin hostel işleri yüzünden başı kalabalık
Begusumle nilim akşam gelmiyor
Masum kayıplarda hiç gelmiyor
Storm gündüz burdaydı o da akşam çok girmiyor

Ben nerdeyim

hippotalamus kuzum sen kaç yaşındaydın? Ilk bebisi küçük yaşta mi doğurdun Sen? 9 yaşında dedin, yaşına 28 dedin gibi hatirliyom.
Yeni dank etti küçük yaşta mi evlendin?
Biraz ölee oldu :)) 19da evlendim 20ye girdiğimde bebeğim oldu bile 89 doğumluyum.. aslında 29 olduö sayılır

Model verir mısın? Ben de ekmeksiz yapamıyorum, en azından sağlıklı ekmek yiyeyim. Avakadomu aldım, olgunlassin yiyecem, senin menüleri dört gözle okuyom hergun yaz olar mi
benimki bu model canım https://www.akakce.com/ekmek-yapma-makinasi/en-ucuz-arcelik-k-2715-fiyati,430717.html

yazarım tabikiiii o avakadonun yiyeceğin kadarını tahta kaşıkla ez. içine biraz limon sık. pulbiber ekle. ohhh misss

fulya o gece bir iki lokmalarına asla ama asla başlama canım.. uyuma imkanın yok mu acıkınca uyusan birkaç gün.. bol su içsen..
valla zaten başlarsam biterim miu. ama bugün daha iyiyim çok şükür yemem şu saatten sonra. zira akşam yemeğinde dana gibi yedim yarın daha kontrollü olmam gerek. cumaya kadar artık şu 77 leri göreyim yeniden bıktım daaa

ı ıh beğenmedim.. çok kalabalık sanki sürekli bişeyler yenmiş.. kalorili bişeyler var gibi.. önceki gün menülerine göre beğenemedim spor da yok
evet çok kalabalık oldu haklısın. ben de beğenmedim zati valla dışarı çıkmadım. leslie de yapamadım açıkçası kaldı öyle spor

Hemen bakiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…