• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçen ay gittim canım:KK66:Kanım normalde 13 olması gerekiyormuş.Benim 11'e yakın :KK66:
Tiroid var olmaz mı:KK66:Kilo alıp vermelerimden,zorlanmalarımdan belli olmuyor mu:KK14:
Benim tiroid yine coşmuş :KK51: acaba kan etkileniyor mu diyorum tiroitten, benim gözüm etkilenmiş sanırım, ultrason için önceki sürekli takip eden doktoru bekliyorum :KK51:

Benim tiroid yine coşmuş :KK51: acaba kan etkileniyor mu diyorum tiroitten, benim gözüm etkilenmiş sanırım, ultrason için önceki sürekli takip eden doktoru bekliyorum :KK51:
İlaç kullanmıyor musun canımo_OBenim ilacı geçen yıl artırdılar.Yeterli gelmiyordu.Belki senin de öyledir:KK66:Benim ki haşimato:KK51:

İlaç kullanmıyor musun canımo_OBenim ilacı geçen yıl artırdılar.Yeterli gelmiyordu.Belki senin de öyledir:KK66:Benim ki haşimato:KK51:
Benim kanım en yüksek 11 olıyo :)) demirim de bi ara 18 e kadar düştü.. yüzlerde olması lazımmış.. az mı serum yedim :(

İlaç kullanmıyor musun canımo_OBenim ilacı geçen yıl artırdılar.Yeterli gelmiordu.Belki senin de öyledir:KK66:Benim ki haşimato:KK51:
Hiç ilaç kullanmadım. Tiroid bozuktu ultrasonda 5 mm mi ne öyle çıkıyordu, gerekli gormemisti doktor kanda dusuk çıktigi icin. kanda genelde 2.14 civariydi. Bu sefer 5.12 olmuş.:KK51: T3 t4 normal.

Dün de menümde vardı.Dün link vermiştim bugün ondan detay yazmadım.Bu canım:KK66:Şiveydiz
Yöresel bir yemek:KK66:
Aaa sarımsak aşı.. kaynanamlar yapar.. hatay yöresinin bu bi kere :)) yapim bi gün bende.. hani bende ıspanak boranisi yapmıştım hatırlarsan.. biri sarımsaklı biri ıspanaklı ;)

Aaa sarımsak aşı.. kaynanamlar yapar.. hatay yöresinin bu bi kere :)) yapim bi gün bende.. hani bende ıspanak boranisi yapmıştım hatırlarsan.. biri sarımsaklı biri ıspanaklı :KK66:
Ben bunu pırasa ile de yapıyorum;)Senin tarifi beğenmiştim.Birgün de onu yapacağım inşaallah:KK45:

Çok yüksek çıkmazsa devamlı kullanmam değil mi, :bicak:
Ben ilaç kullandığım sürece yükselmiyor.Ama ilk zamanlar 10-11 e yükseliyordu.Bu sebeple ilacı hiç bırakmıyorum:KK66:İlaç sıkıntı değil aslında iyi oluyor.Ben ilacı bırakınca hemen kilo alıyorum,adet düzensizliği,kalp çarpıntısı ve nefes darlığı,asabiyet başlıyor.

Ben bunu pırasa ile de yapıyorum:KK66:Senin tarifi beğenmiştim.Birgün de onu yapacağım inşaallah:KK45:
Saoş cnm benimki gerçekten çok lezzetli.. bu tarz yemekler çok var burda tuzlu yoğurtla .. bende evlenince gördüm hep.. sarımsak aşını da denicem ama.. bunu kabaklı, şişbörekli her türlü yapıyorlar..

Ben ilaç kullandığım sürece yükselmiyor.Ama ilk zamanlar 10-11 e yükseliyordu.Bu sebeple ilacı hiç bırakmıyorum:KK66:İlaç sıkıntı değil aslında iyi oluyor.Ben ilacı bırakınca hemen kilo alıyorum,adet düzensizliği,kalp çarpıntısı ve nefes darlığı,asabiyet başlıyor.
Bende göz kararması yaşadım, birde sanki kalbim sıkışıyor :KK43:

Back
X