Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Anlaşıldı bizim takım neden her hafta birinci oluyor.
Çene yemekten çok konuşmaya yarıyor da ondan
Senin sırrını çözdüm kaptaaaan

sussana kız herkes duyacak şimdi

bizim takım geçmiş okumaya çalışıp sayfalara yetişmeye çalışırken yemek yemeyi unutuyor
hep ordan kazanıyoruz
@Bonus akrabalarin senin paranla çatır çatır alisverise giderken sen böyle camlardan mi bakmak istiyorsun tatlimEki Görüntüle 2123490
ay çok güzelmiş bu ya

esra kuzucum bak 2 haftadır çoook iyi kilolar veren sen değil misin? insanlar 2 ayda bazen veriyor senin 2 haftada verdiğin kiloyu.. o yüzden art arda yüksek eksiler gelince genelde bir hafta vücut kendini dinlendiriyor.. sonraki hafta yine devam ediyor eksiler..

yanlış yaptığın bir şey yok menülerin gayet güzel sporla da destekliyorsun.. merak etme endişelenecek bir şey yok

Tmm o zaman aynen devam yemeği erkene cekeyim ip atlarken iyi vermiştim ona döneyim haftaya

bir de paranı mı bıraktılar içeride ya

çok iyi olmuş şerim.. birkaç zaman alışırsın çalışmaktan eve geçtin normal alışamamak ilk zamanlar.. ama kuzunla vakit geçirmek

tamam regl başlasın o zaman menü vermeye başla o zaman kadar da buralarda ol hep
Özledim bebişim neredesin sen lan
ayyy vayt 3 tane bildiri hazırladım gönderdim kongrelereçılgın atıyorum yahu çok zevk alıyorum harikaaaaaaaaaaaaaaa

bugün son başvuru günü 3 tane daha hazırlamam lazım tam çıldırmalık
Bende özledim kaptanım ama yazana kadar öğlen oldu

olsun ki istediğin zaman yaz sen

herşey kararında olmuş.. PETİTO hariço neymişpetito da nesiymiş acaba kırıcam kafayı çiviliyle heeeeeeeeeeeeeee

spor da yok artı mı gelcek bu cuma? valla fena yaparım bğşraaaaaaaaaaaaaa
Kızlar bu aralar gelemiyorum ya bizim evimiz müstakil üzerine kv gelecek ev yapılıyo ondan fazla giremiyorum
müstakil kısmı çok güzel
kv gelecek kısmı
Ben ders çalışırken gel zati
sen de ki şu saatte burda ol
gelirim hippom sen iste la
Üstüne kv de ister misin :))
bu çok iyiydi hahahaha
Sini yirimmmm
Kı, farmasi diye bir fırmaya uye oldum ha satış yapıcam su an yüzümde maskeyle selam olsun sana:)
vaay hayırlı olsun kuzucum sevindim hadi bol kazançların olsun inşallah

firma ismi verme reklama giriyor yasak ban yersin aman diyim
5 tl farkla buyuk secim ister misiniz gibi olmus

ay bu da çok iyiydi hahahaha nerden buluyosunuz bu lafları ula

Tmm o zaman aynen devam yemeği erkene cekeyim ip atlarken iyi vermiştim ona döneyim haftaya
aynen canom

ip candır gerisi heyecan

yemeği erkene çekmek ve bugün ve yarın akşam az ve hafif yemek tartıyı değiştirir
Olaaaa kızlar!!

Güzel bir gün olsun hepimiz için
nasıl da enerjik bir mesaj bu

BA YI LI RIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Sen tabi ne anlarsın açın halinden

nö ölökösö vör yöööööö

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…