- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Kuzum ben hep bu saatlerde geliyorum, sizin sabah burda çok sabah benim için@HAbibte kuzucummm gelişmeler ne durumda?
fitim sen neden işten her an izin alabilirim dedin iyi misin kuzum @hepfit
bu sabah fılavırı göremedim mi bennerdesin sen Floweroflife
Anlaşıldı bizim takım neden her hafta birinci oluyor.
Çene yemekten çok konuşmaya yarıyor da ondan
Senin sırrını çözdüm kaptaaaan
@Bonus akrabalarin senin paranla çatır çatır alisverise giderken sen böyle camlardan mi bakmak istiyorsun tatlimEki Görüntüle 2123490
Ya detoks pulbiber yoğurt ne varsa yapiyorum banamisin demiyor diyeti bırakacak değilim zaten yada olmuyor diye pesedecek değilim tatlim bu kiloları 3 ayda almadimki 3 ayda vereyim ne yapabilirim nasıl yapsam ne denesem 2 ay oldu yaklaşık 12 kilo verdim duraklamadamiyim acaba
Tmm o zaman aynen devam yemeği erkene cekeyim ip atlarken iyi vermiştim ona döneyim haftaya
sussana kız herkes duyacak şimdi
bizim takım geçmiş okumaya çalışıp sayfalara yetişmeye çalışırken yemek yemeyi unutuyor
hep ordan kazanıyoruz
ay çok güzelmiş bu ya
esra kuzucum bak 2 haftadır çoook iyi kilolar veren sen değil misin? insanlar 2 ayda bazen veriyor senin 2 haftada verdiğin kiloyu.. o yüzden art arda yüksek eksiler gelince genelde bir hafta vücut kendini dinlendiriyor.. sonraki hafta yine devam ediyor eksiler..
yanlış yaptığın bir şey yok menülerin gayet güzel sporla da destekliyorsun.. merak etme endişelenecek bir şey yok
Kv üst katına kaçak kat çıkıyormuş yaaa.. ondan dedimdi..5 tl farkla buyuk secim ister misiniz gibi olmus
bir de paranı mı bıraktılar içeride yaevet canım kv gittikten sonra yavrumu kreşe başlatmak zorunda kaldım ama keşke direkt işten çıksaydım. degmezmiş hiçbişiye. işyerinden alacaklarım için dava açmaya hazırlanıyorum. ama son tahlilde hayırlısı oldu evladımla olmak beni çok mutlu ve huzurlu yapıyor. tek skıntı can sıkıntısı . onu da sizinle aşacağım canlarımmmm.
diyet işine de bi kaç güne reglim geliyor öyle başlasam? hiç modumda değilim.
bu arada koşu bandı aldım arada yürüyorum şubat başından beri ama diyete uyamadığım için gelişme pek yok...
ayyy vayt 3 tane bildiri hazırladım gönderdim kongrelereÖzledim bebişim neredesin sen lan
Bende özledim kaptanım ama yazana kadar öğlen oldu
Öğle arasında mısın?
farkındaysan o kısma heç girmedim bileÜstüne kv de ister misin :))
Sen tabi ne anlarsın açın halinden
sıkıntıda o kaptanım,yediğim halde açım
eveeeeeeeettttttttttttttttttttttttttttttBırakim mi işi
zabahnan seni sorduydum fılavırımmmmmmmm
müstakil kısmı çok güzelKızlar bu aralar gelemiyorum ya bizim evimiz müstakil üzerine kv gelecek ev yapılıyo ondan fazla giremiyorum
Ben ders çalışırken gel zati
bu çok iyiydi hahahahaÜstüne kv de ister misin :))
vaay hayırlı olsun kuzucum sevindim hadi bol kazançların olsun inşallahSini yirimmmm
Kı, farmasi diye bir fırmaya uye oldum ha satış yapıcam su an yüzümde maskeyle selam olsun sana:)
5 tl farkla buyuk secim ister misiniz gibi olmus
Bende şimdi eşimi bekliyorum .. staj yapmam gereken okula gidicezz.. hemde bebekle
tam kıskanacaktım ki beni ayrı özlemişsin
aynen canomTmm o zaman aynen devam yemeği erkene cekeyim ip atlarken iyi vermiştim ona döneyim haftaya
nasıl da enerjik bir mesaj buOlaaaa kızlar!!
Güzel bir gün olsun hepimiz için
Sen tabi ne anlarsın açın halinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?