Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ya ne romantizmi miu. Sonuçta romantizmin sonu da aynı şeye bağlanıyor. Net olmak lazım
olabilir ama az oynaşabilirdik iğdem ya
kiremitte köfte elbet yersin hem de kaşarlı da yersin canom
ben pes edicem sanırım
çünkü kabızlık fena
melek yener beni
niye bu kadar zor gidiyo bu kez
ne pes etmesi yahu..

diyetteki herkesin başına geliyor kabızlık.. hemen pes mi etcez ya..

çaresine bakıcaz.. hemen dene her akşam 1 bardak suya 3 kuru kayısı doğra beklet sabah iç.. bol maydonoz tüket.. kabak yiyebilirsin bağırsak çalıştırır .. armut bağırsak çalıştırır.. acı çalıştırı.. bol zeytinyağı çok iyi gelir salatalarda..

bak bakalım sonra kabızlık kalıyor mı
yogunluk ve sorunlar çoktu.
işten çıktım evde kızımlayım daha çok sizinleyim artık söz beybisiii

aaa çıktın mı şeri.. byük gelişmeler var desene hayatında..

sevindim ne yalan söyleyim.. kızında çok aklın kalıyordu yorulup yıpranıyordun da.. kuzucuğunla böyle harika olacak..

bugünden başla menü vermeye.. cumaları kilo bildr.. e haydi bismillah

Sen klavye arkasından kokumuzu alabiliyor musun?
Kızlar tekiz diye gaz maz çıkarmayın ,yoksa size pis kokulu der Miu
ben herşeyinizi biliyorum

ama herşey
InşaAllah miusuummmmm

çok kötüyüm ya yemeği erken saate çektim sporda yapıyorum yediklerimde gayet sağlıklı çok ta yemiyorum ama veremiyorun

esra ama ben upuzun kocaman yazı yazdım bununla ilgili.. olabiliyor öyle.. anlattım.. moral bozmak mı daha da asılmak mı lazım..

sen araştıran okuyan insansın yahu.. bilirsin böyle durumlar olduğunu diyette değil mi canom

Ya detoks pulbiber yoğurt ne varsa yapiyorum banamisin demiyor diyeti bırakacak değilim zaten yada olmuyor diye pesedecek değilim tatlim bu kiloları 3 ayda almadimki 3 ayda vereyim ne yapabilirim nasıl yapsam ne denesem 2 ay oldu yaklaşık 12 kilo verdim duraklamadamiyim acaba

2 ayda müthiş kilo vermişsin esra. Maşallah.
Aynı durumdayız ama üzülme o direnç kırılacak o kilolar bir bir gidecek. Sen yaparsın

2 ayda müthiş kilo vermişsin esra. Maşallah.
Aynı durumdayız ama üzülme o direnç kırılacak o kilolar bir bir gidecek. Sen yaparsın
Inş canim gidecek elbet ama yanlış yaptığım birşey mi var onu merak ediyorum yoksa duraklamadaysam sıkıntı değil onuda atlatiriz

Inş canim gidecek elbet ama yanlış yaptığım birşey mi var onu merak ediyorum yoksa duraklamadaysam sıkıntı değil onuda atlatiriz
Kuzum her bünye farklı ama ben iki öğün yediğim zamanlarda böyle korumaya geçmişti vücudum. Ama diyetisyenle başladığımda hiç duraksama olmadı. Her hafta düzenli 1 kilo gitmişti. Ben bundan sonra diyetisyen listesini uygulamaya karar verdim.

evet canım kv gittikten sonra yavrumu kreşe başlatmak zorunda kaldım ama keşke direkt işten çıksaydım. degmezmiş hiçbişiye. işyerinden alacaklarım için dava açmaya hazırlanıyorum. ama son tahlilde hayırlısı oldu evladımla olmak beni çok mutlu ve huzurlu yapıyor. tek skıntı can sıkıntısı . onu da sizinle aşacağım canlarımmmm.
diyet işine de bi kaç güne reglim geliyor öyle başlasam? hiç modumda değilim.
bu arada koşu bandı aldım arada yürüyorum şubat başından beri ama diyete uyamadığım için gelişme pek yok...

hayırlısı olsun şery
aramıza dönmene sevindim

sagol canım teşekkür ederim.
keisnlikle hayırlısı bu oldu her açıdan. eşimle bile sorunlarımızı cözdük gibi. çıktım işte işten baksın çaresine herşeyin..

Hakkinda hayirlisi canım. Yavrun icin cok cok iyi okdu daha cok küçüktü .esinle de huzurunuzu tekrar bulduysaniz daha önemli bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…