- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Bence ödem var kuzum sende başka türlü gelmez öyleÖylesineyesem de gelse bu kadar takmam zaten yedim oldu derim
He güldüm valla.ben pazartesi -400 dum simdi +200
Ekledim kuzumCanim salı günü 60 dk zumba
kızlaaarrrrrrrrrrrr
çok özledim sizi yahu
öğlene kadar az muhabbet edelim toplaşın hele..
İyi ol kuzumİyi diyelim iyi olalım inşallah ,ben de bilmiyorum ki nasılım
Ben de ben de
yogunluk ve sorunlar çoktu.
işten çıktım evde kızımlayım daha çok sizinleyim artık söz beybisiii
Bugun yarin yemeyi biraz azaltayim halim kalirsa bugun spora da yukleneyim bakayim yarin ne olacakBence ödem var kuzum sende başka türlü gelmez öyle
evet canım kv gittikten sonra yavrumu kreşe başlatmak zorunda kaldım ama keşke direkt işten çıksaydım. degmezmiş hiçbişiye. işyerinden alacaklarım için dava açmaya hazırlanıyorum. ama son tahlilde hayırlısı oldu evladımla olmak beni çok mutlu ve huzurlu yapıyor. tek skıntı can sıkıntısı . onu da sizinle aşacağım canlarımmmm.
diyet işine de bi kaç güne reglim geliyor öyle başlasam? hiç modumda değilim.
bu arada koşu bandı aldım arada yürüyorum şubat başından beri ama diyete uyamadığım için gelişme pek yok...
sagol canım teşekkür ederim.
keisnlikle hayırlısı bu oldu her açıdan. eşimle bile sorunlarımızı cözdük gibi. çıktım işte işten baksın çaresine herşeyin..
evet canım kv gittikten sonra yavrumu kreşe başlatmak zorunda kaldım ama keşke direkt işten çıksaydım. degmezmiş hiçbişiye. işyerinden alacaklarım için dava açmaya hazırlanıyorum. ama son tahlilde hayırlısı oldu evladımla olmak beni çok mutlu ve huzurlu yapıyor. tek skıntı can sıkıntısı . onu da sizinle aşacağım canlarımmmm.
diyet işine de bi kaç güne reglim geliyor öyle başlasam? hiç modumda değilim.
bu arada koşu bandı aldım arada yürüyorum şubat başından beri ama diyete uyamadığım için gelişme pek yok...
sagol canım teşekkür ederim.
keisnlikle hayırlısı bu oldu her açıdan. eşimle bile sorunlarımızı cözdük gibi. çıktım işte işten baksın çaresine herşeyin..[/QUO
Hoşgeldin. Kuzummm
Önceki bir hafta spor yapmamıştım bu hafta zumba yapıyorum sasirmadimikiYaptığın sporu değiştir Esra farklı bişeyler yap şaşırt vücudunu. Spora bile alışıyor vücut
Zaten birşey yemiyorsunki çok ara yapiyorsun acaba yemeğini arttirsanmiBugun yarin yemeyi biraz azaltayim halim kalirsa bugun spora da yukleneyim bakayim yarin ne olacak
Ya kuzum okulun yemekhanede uygun yemek olmuyo salata getiriyorum evden mecbur.eve gidinde de ne varsa ondan yiyordum aslinda ama su 1 haftadir bi duzenim sasti kv olayi fln canimi sıktı onun da etkisi heraldeZaten birşey yemiyorsunki çok ara yapiyorsun acaba yemeğini arttirsanmi
müstakil ev miKızlar bu aralar gelemiyorum ya bizim evimiz müstakil üzerine kv gelecek ev yapılıyo ondan fazla giremiyorum
Yeterince şaşırtmamışsın demek ki metayı EsraÖnceki bir hafta spor yapmamıştım bu hafta zumba yapıyorum sasirmadimiki
Ben ders çalışırken gel zati
Üstüne kv de ister misin :))müstakil ev mi
Allahım banada nasip etsin
kolay gelsin canım
Sini yirimmmmginiydiiiiiiiiiiin
ay harika paylaşım
yihahahahahaah heee ömür uzatmaca keyf
hellö broooooooooooooooooo
stres inanılmaz etkiler Berna.. uykusuzluk ve stres direk ödem sebebidir.. sakin ol uykunu almaya çalış bol su tüket inecek yahu cumaya
5 tl farkla buyuk secim ister misiniz gibi olmusÜstüne kv de ister misin :))
Tuzlu yememeye çalış yeşil çay ve bol su öneririm canımBugun yarin yemeyi biraz azaltayim halim kalirsa bugun spora da yukleneyim bakayim yarin ne olacak
İnşallahTuzlu yememeye çalış yeşil çay ve bol su öneririm canımBugün sağlam spor yaparsan cumaya güzel rakam görürsün inanıyorum
Bırakim mi işimalipina kuzucum öğle arası bi gel de yaz .. nasıl gidiyor iş.. keyifli mi? ortam nasıl? insanlar iyi mi?
yeme düzenini ne yaptın nasıl oldu? tartı nasıl cevap veriyor sana ?
herşeyi merak ediyorum.. çalışman hiç hoşuma gitmediburada yoksun iştesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?