Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim k.v. geçen sene beni çok zorluo du. Hanı ömerin dogumundan sonra. .
Alisi n kinde dedi kii amaaa sen gene mi başladın ekmek yememeye Die . Bilir ki çabaları boşa .çünkü en son bana demişti ki sen nasıl da öyle kafana koyduğunu yapiosun. yemem dedin mi yemedin yemezsin. sonrâ diğer gelinini kilolu oldgunu vermesi gerektiğini anlatti. Ben de dedim artık ee bişilerı istiosak çalışma miz lazım. Ben de bilirdım. Univ. Okumayip ev hanımı olup eşimin eline bakmayi.. hani lafım ev hanımlarınà değil yanlış anlasilmasin ama ben özellikle bu bransta atanmak Vs. Beni çok yipratti çok calistim . Şükr bugüne . . İnsan isteyince olur . Allahın izniyle. Ben buraya geldiğimde 2 kez mezun oldum bu kez olamicam 6 li rakamlar göremicem saniodum . Şükr yani . 63 ü de gördüm ya 58 de olucam !!
Aboww ne çok yazdım yahu. Lafı da nasıl diyete zayiflamaya bağladım

benimkide kiziyo yemeyince
Az yagda kizarttim kizim ye bise olmaz diyo köfteyi (yag icinde yüzüyodu)

7. Takim iradesi bu
Az kaldi hedefine ha gayret

Moralim çok bozuk bugün
Tüm gün hesap kitap yaptım ordan aldım buraya koydum bu ay çok fenayız mali anlamda
Ühhüühhüüüü

Ay sonu nasıl gelecek
Ühhüüüüüü

Bir de eşle tartıştık bu yüzden, somurtup oturuyorum şimdi hala kafamda hesaplar kitaplar

Bu restoran bizi tüketecek açılmadan

Ağustos böcüüü gibi geçen iki ay har vurup harman savurduk şimdi kemer sıkma zamanı, çök fenayız yaaaa nasıl bu duruma düştüm ben hep kenara köşeye atardım birşeyler

Menülerde gelsin makarnalar bu ay sonuna kadar, elleşmeyin makarna pilav görünce

Yoğurdu azaltayım(evet burda pahalı çok saçma) beyaz peyniri azaltayım(o da pahalı insafsızlar) araya sebze yemeği koyayım bol bol (gerçi burda etten daha pahalı o saçma olur)
Ay hala hesaplar

Yemiyim ben en İyisi

Son düzenleme:
Açım ya aç aç
Ama yemiyim bu saatte kendimi papatya çayına vurdum

Aklımda hala hesaplar, ne salağım ya nasıl yaptık biz bunu,Türkiye’den dönüşte duty free’den eşek yüküyle krem aldım kendime, oturur onları ekmeğe sürer yerim artık

eş zaten hep savurgan onu durdurmadım,

üstüne hediye aldım pahalı Doğum günü için (sinir oldum ya ona bu battı şimdi), vergiler belimizi büktü , restoran iliğimizi sömürüyor , kedinin veterineri(feda olsun kara kuzuma orası ayrı)derken ahhhh ahhhh

Neyse aklıma 2 euro kumbaramız geldi en kötü onu patlatırım artık çok zorda kalırsak

Sinir oldum eşime ya, eski arabamız var dedim onu satalım zaten işe yaramıyor artık,tamire girmesi lazım 1 senedir çiftlikte boş boş durup paslanıyor, hala vergisini ödüyoruz her yıl, hık mık etti dedi tamam,koydum ilana 12 kişi mesaj attı, eşime soruyorum cevap yok, ay uğraşamam şimdi, niye koydun, zamanım yok cevap vermeye, en son sinirden kaldırdım ilanı, oturdum somurtuyorum şimdi

En kötü ay sonunda yemek sorarsa arabanın anahtarını veririm yesin diye
Hiihhiiii
Sevdim bu fikri
Bir dil çıkarasım geldi eş kişisine

Bir de az somurttuktan sonra sarılayım seviyorum keratayı

Nasipte yokmus satmak demekki
Biyerden gelir rızkınız insaAllah dert etme

Dayanamadım gittim öptüm
Ben ne zaman trip atmayı öğreneceğim acaba
Bende hic bilmem trip atmayi hemen gider sarılırım

Pahalı olan şeyleri hep aciktiginda oluşan zaten yemek aklına gelmez

Hunharca yeme günlerinden sonra
İlk if günüm çok iyi geçti
Akşam çocuklara yaptığım bazlama tost ve kv yaprak sarmaları , bozacaktır az kalsın ama kendimi telkin ede ede bı hal oldum

Öğlen 13:30
Sabah 6:30. Aç kalma aralığım
Umarım bu yöntem bana 10 kilo kaybettirir 3 ayda , hafta sonları düzen bozuluyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…