- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Kuzum hayirli ve daim olsun diyetin.ama guny epey erken bitiriyosun zorlar bu seniHunharca yeme günlerinden sonra
İlk if günüm çok iyi geçti
Akşam çocuklara yaptığım bazlama tost ve kv yaprak sarmaları , bozacaktır az kalsın ama kendimi telkin ede ede bı hal oldum
Öğlen 13:30
Sabah 6:30. Aç kalma aralığım
Umarım bu yöntem bana 10 kilo kaybettirir 3 ayda , hafta sonları düzen bozuluyor ama
Günaydın kızlar.. 5 ten beri ayaktayız öncesinde de uyayamadım zati
Kuzum hayirli ve daim olsun diyetin.ama guny epey erken bitiriyosun zorlar bu seni
Evet cnm. Hasta gibi.. öksürüyo garibim ...Günaydın hippo bebekten dolayı mı uyumadin , ay bende ikizleri büyürken çok uykusuzluk çektim
Evet cnm. Hasta gibi.. öksürüyo garibim ...
2.çocuğum cnm.. büyüğü 9 yaşında o da çok sık hasta olurBüyüyünce okadar hasta olmuyorlar canım sabır
Günaydın cnm. Benimde kafam çok dolu.. başıma ödev çıkardılar .. onları hazırlayıp geri yollicam aöfeGünaydın
Ölüyorum desem yeridir yaşadığımdan hiç emin değilim. Çok geç uyudum gözler pert, başım da ağrıyor bir de regl
Bugün biter mi
Maliii ginaydin nasil gidiyo canimYarım saat erken gelmişim
KiyamamGünaydın
Ölüyorum desem yeridir yaşadığımdan hiç emin değilim. Çok geç uyudum gözler pert, başım da ağrıyor bir de regl
Bugün biter mi
Disiplinli karısınYarım saat erken gelmişim
İyi gidiyo kuzumm alışıyom işte yavaş yavaşMaliii ginaydin nasil gidiyo canim
Dolmuş sıkıntılı burda ondan :))
Canim ben çok sağlıklı gormedimHunharca yeme günlerinden sonra
İlk if günüm çok iyi geçti
Akşam çocuklara yaptığım bazlama tost ve kv yaprak sarmaları , bozacaktır az kalsın ama kendimi telkin ede ede bı hal oldum
Öğlen 13:30
Sabah 6:30. Aç kalma aralığım
Umarım bu yöntem bana 10 kilo kaybettirir 3 ayda , hafta sonları düzen bozuluyor ama
Islerini bitirdin mi canim gonderebildinmiGünaydın
Bugün biter mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?