Rabbim hep iyi kişilerle karşılaştırsin insRahatım kuzum şükür. Aile şirketi o yüzden çok yardımcı oluyolat sağolsunlar
Ya yiyeyim de ins nasıl yicem ağzını aça aça cignedimDirenç düşünce çıkıyor ben de de,c vitaminli şeyler ye sabah
Hiç yaomadimki çok korkuyorum vayt artı cıkmış ya bir zamanlarDetoks iyidir arada bi iyi oluyo güzel eksi getirirr kesin
Kullandığın ilaç su tutuyor olabilir mi?ben ne yapayım bugün dünya su içtim
maydanoz suyu içtim
yeşilçay içtim
su mu tutuyorum ne gözlerim falan şiş
o kadar sıvı alımına sadece iki kez wc ye gittim
nereye gidiyo bu sular ben anlamadım
tuz desen onuda yemiyorum
Amin hepimizi inşallahRabbim hep iyi kişilerle karşılaştırsin ins
Oyy o çok pis acır ya, geçmiş olsunDilimin üzerinde sivilce gibi birşey cıktı çok kötü açıyor yaa
Belki regl zamanına denk gelmiştir. Suyunu bol içersen artı gelmezsin. En az bir buçuk eksi garanti canım. Hangisini yapıyosunHiç yaomadimki çok korkuyorum vayt artı cıkmış ya bir zamanlar
Muzla sütü milkshake yapıp içseydin yaYa yiyeyim de ins nasıl yicem ağzını aça aça cignedim
Kız oraya bas demedin mi? Yanlış mı yaptımYawru tuzu gargara yap tükür
:)
Ben de öpeyim canim ya geçmiş olsun tabiki yenecegiz başka ihtimal yok
Grip kuzum, rapor aldım yatıyorumAy geçmiş olsun ne oldu
hepfit kuzum çok geçmiş olsun
Sagolun kuzularÇok geçmiş olsun canımhepfit
Ayyy hadi ya gargara yap, bi de annemin kardeşime ağız yarası için kullandığı bisey vardı, adını öğrenip yazayım sanaDilimin üzerinde sivilce gibi birşey cıktı çok kötü açıyor yaa
Evde yok yarın aldırayım kuzum, pekmez tereyağ içtim ama uzum pekmeziydiSabah akşam harnup pekmezi Ausum demişti bana zatürrenin eşinden dönmüştüm bende
Evet kuzucum filavir da zencefil dedi, zencefil limon bal karıştırdım içiyorumTaze zencefl çayı iç hepftim
Yeni gördüm. Geçmiş olsun çoook
Öksürüğe boğaza çok iyi geliyor
Hiç iyi değilim hande yazmak da istemiyorum, iyi değilim sadece. Debelenip duruyorum. Okullar tatil olsaydı bir hayırlısıyla...
Bunu da hemen yapicam, nefret ediyorum hasta olmaktanhepfit canım öksürük için kuru soğanı doğra içine bir iki kaşık bal koy ağzı kapalı kavanozda beklet , ertesi gün süz şurup gibi iç. En son bunu yaptım çocuklara çok etkili. Gecmis olsun
Noldu kız?@MiuLego nerdesin
Portakal sık bir tane kusumYa yiyeyim de ins nasıl yicem ağzını aça aça cignedim
Hayırlı olsun :) daha iyi zayıflarsınHee başladım valla dötümün üstünde oturamıyom üç gündür bir ora bir bura gitmekten
OzledimNoldu kız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?