Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok güzel menüler geliyor senden inşallah eksin de güzel olur menun çok güzel bayildim

Ya bişe sorcam kızlar ben bi haftadan fazladır doyma hissimi kaybettim napcam böyle. Sanki hiç yemek yememiş gibi açlık var midemde . Bi tabak yiyorum ama saatlerdir açmışım gibi kalkıyorum sofradan normal mi bu durum.

Uzulme yine verirsin inaniyirum sana

Calismaya baslayinca bana da olmustu gun uzayinca yediklerim az gelmeye baslamisti hatta burda bile dikkat cekmisti baya doluydu menuler.sonra alistim sen de duzelirsin.

Normal kuzum çünkü yemek saatlerin alışkanlıkların değişti bünye de tepki veriyor buna bir süre sonra alışacak emin ol bende 6 öğünden 3 öğüne düşünce aynı şoku yasamistim

Esime dun aksam dedim ki ekmek yiyince daha cabuk acikiyorum o yuzden okul günleri ekmek yemem artik

Esimin super otesi bilimsel aciklamasi geliyor:
Dogrudur cunku ekmek yiyince doyuyosun doyduktan sonra midende yer acilmaya baslayinca hemen aclik hissediyosun.ekmek yemeyince mide zaten bos oldugu icin bosaldigini farketmiyo acikmiyosun

Devreler yandi

Calismaya baslayinca bana da olmustu gun uzayinca yediklerim az gelmeye baslamisti hatta burda bile dikkat cekmisti baya doluydu menuler.sonra alistim sen de duzelirsin.
Ama bayadır var kuzum bu durum. İşe üç gün oldu başlayalı.önceden az yiyince bile tıka basa şişiuodum. Şimdi tersine döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…