Valla esimle kv ye yemek hazirladim salata yaptim leptin bozmasin diye tuzuna bile bakmadim.sabitimGüzel menü Berna çok beğendim.ben
Miu hepimizi vurcakKuzum ne güzel eksisi. Yarın sabit gelsem sevincem o kadar
Yeme tabi ki yoğurt pul biber limon yap ueYa ben aksam yemegim hurmali tarcinli.yogurt yemeyi unuttum bu saatten sonra da yemeyim demi?
Çok güzel menüler geliyor senden inşallah eksin de güzel olur menun çok güzel bayildimCok yorgunum menü verip kacacagim
Menü
Sabah: 7:30 2 yumurta yesillik salataluk 2dilim cavdar ekmegi
Ögle: dısarıdaydim masum bir yiyecek bulamadim
Aksam: 17:00 4yk kabak yemegi yogurt salata
Su: 2.5 litre
Spor:1 saat tempolu yürüdüm 60x2.5:150
@MiuLego @nehirnil111
Sakın ağzına tek lokma bile atmaYarin 6 lari göreceğim
WC işi tamam , çok açım
Sabaha hazırım
Uzulme yine verirsin inaniyirum sanaWhiteblacklife
@Bonus
Esra_4378
Melegiimm22
@tevafuk55
@vorones
@MiuLego
@Nevreste
@hippotalamus
matematik61
malipina
@begum75
cakil80
@hepfit
@pempisler
@Portakal Sulu Ordek
@Antepia27
@elfkkk
@Sidelya95
@igdedali
@Ytmz
@nehirnil111
alıntılayamadığım unuttum varsa onlara da gelsin
Şimdi ben geçen gün bi mallık edip artı gelmeyi kabul etmiyorum dedim ya ÖZÜR DİLERİM.
çok büyük konuşmuşum eşeklik ettim kusura bakmayın
Bugün bende artı gördüm tartıda ve ilk defa gördüm.Hiç böyle bişey yaşamamıştım.Demekki ilaç kullanmadan bu şeklide olacak.
İlacı kullanmıycam.Kendi çabalarımla yapıcam
Demem o ki gerçekten çok üzgünüm kızlar.Aranızda bana kızan kırılan oldu ise affetsin hakkını helal etsin
Ay çok üzgünüm ben
Calismaya baslayinca bana da olmustu gun uzayinca yediklerim az gelmeye baslamisti hatta burda bile dikkat cekmisti baya doluydu menuler.sonra alistim sen de duzelirsin.Ya bişe sorcam kızlar ben bi haftadan fazladır doyma hissimi kaybettim napcam böyle. Sanki hiç yemek yememiş gibi açlık var midemde . Bi tabak yiyorum ama saatlerdir açmışım gibi kalkıyorum sofradan normal mi bu durum.
Normal kuzum çünkü yemek saatlerin alışkanlıkların değişti bünye de tepki veriyor buna bir süre sonra alışacak emin ol bende 6 öğünden 3 öğüne düşünce aynı şoku yasamistimYa bişe sorcam kızlar ben bi haftadan fazladır doyma hissimi kaybettim napcam böyle. Sanki hiç yemek yememiş gibi açlık var midemde . Bi tabak yiyorum ama saatlerdir açmışım gibi kalkıyorum sofradan normal mi bu durum.
Sağol tatlim yaOyy o çok pis acır ya, geçmiş olsun
Muz sütBelki regl zamanına denk gelmiştir. Suyunu bol içersen artı gelmezsin. En az bir buçuk eksi garanti canım. Hangisini yapıyosun
Hiç aklıma gelmedi hem yavaş yava s cignedim daha doyurucu olur diyeMuzla sütü milkshake yapıp içseydin ya
Tamam waytimYeme tabi ki yoğurt pul biber limon yap ue
Devreler yandiEsime dun aksam dedim ki ekmek yiyince daha cabuk acikiyorum o yuzden okul günleri ekmek yemem artik
Esimin super otesi bilimsel aciklamasi geliyor:
Dogrudur cunku ekmek yiyince doyuyosun doyduktan sonra midende yer acilmaya baslayinca hemen aclik hissediyosun.ekmek yemeyince mide zaten bos oldugu icin bosaldigini farketmiyo acikmiyosun
Açlığını bastırır göbek yağlarını eritir metayi hızlandırır protein ve kalsiyum icerirTamam waytim
Wcmi.yardimci?
Odemmi attryo
Ama bayadır var kuzum bu durum. İşe üç gün oldu başlayalı.önceden az yiyince bile tıka basa şişiuodum. Şimdi tersine döndüCalismaya baslayinca bana da olmustu gun uzayinca yediklerim az gelmeye baslamisti hatta burda bile dikkat cekmisti baya doluydu menuler.sonra alistim sen de duzelirsin.
Yarın yapayim yâda dilimin üstüne koyayım tam da ortada kenarda cikardi nirmaldePortakal sık bir tane kusum
İnşallah metam şaşırır da kilo veririm kuzum.çok ümitliyim bu seferNormal kuzum çünkü yemek saatlerin alışkanlıkların değişti bünye de tepki veriyor buna bir süre sonra alışacak emin ol bende 6 öğünden 3 öğüne düşünce aynı şoku yasamistim
Sabahla öğlen arası nerdeyse 700 gr farkediyo kuzum. Kötü olcak sabah tartılmak aslındamalipina ben senin tartiyi cok merak ediyorum. Hic sabah tartilmadin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?