- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Çalışan kadının çilesi vol . 1önce bacım sonra böcüğüm
çok yorgunum.düdüklüye pancar attım onla savaşıyom pişemedi bi türlü
daha fasulye haşlicaktım yetişmez.yarın sabah haşlicam artık
evet çalışırken zamanı yetiremiyodum nasıl da unutmuşum.eski günler geri geldiÇalışan kadının çilesi vol . 1
Kolay gelsin canım
Bol bol dinlen yarın sabaha dinç kalk
6.5 teyzesiMelegiimm22 seninki kaç aylikti canım
Yaslari kac canım Allahm bağışlasın melekleriniBenim kızlar gündüz uyursa gece geç yatıyorlar haliyle halsiz aç oluyorum mutfağa gidip su içip geri dönüyor
InşaAllah canim iyi gecelerHerkese iyi gecelerrrr yatin uyuyun.ödem tutmayinnnnn bol guzrl eksilere uyanalimmmm
Ben geçen Sené öyle olurdu. Taki 2. Olana kadar. Bence şükret yanında uyuyup kalmak meğer büyük bir lüks muş.Oglumun yaninda uyuyup kalmaktan nefret ediyorum yaa.ama o kadar yorgunluga yataga girince siziyorum hemen.kalktigimda yapilacak is oluyo cakit gecmis oluyo..
Amanın yememis icmemissin zaten uleMenü
Sabah; 2 yumurta ile peynirli maydanozlu omlet, 3 ceviz ve Yeşilçay.
Öğlen: 2 ızgara tavuk kelebek, salata.
Akşam: 1 kase sarımsaklı cacık.
Ara: 1 sade Türk kahvesi.
Su: 2.5 lt.
Spor: 1.30 saat tempolu yürüyüş 225
Su hariç yeme içme işi 19:30 da bitti
hippotalamus
@begum75
@MiuLego
Amin cnm.. Teşekkür ederim ♡♡♡Cok gecmis olsun canımRabb'im sifa versin inşaAllah
Hicbi çocuk hasta olmasa keske
Saol cnm ilaçlar, buhar fln verdim.. çok iştahsız bugünSelaaamm cankuzularr
@hepfit ccokkk coook gecmil olsun bitanemmm dikkat et
hippotalamus kuzu nasl oldu canım???
Kızlar ben bu ay tiroid ve kan tüp ilacna basldm ilk kez bu tartnn sabitlfçgi yafa şişlgm bundan olablrni?bu arada yarn 2. Kez kilo bildrmi yapcm inş hayrlsıyla ve cok heyecanlıyım....
Cnm yeni uyudu sayılır .. bi ara tekrar ateşi çıktı .. şurup verdim soydım fln.. öksürüği vardı ona da buhar verdim..hippotalamus kuzu nasılsın, bebiş nasıl oldu?
Afiyet olsun cnm menün güzel.. erken kapatmışsın.. bende 18.30 gibi kapadım.. ins yarın güzel eksiler görürüz :))Menü
Sabah; 2 yumurta ile peynirli maydanozlu omlet, 3 ceviz ve Yeşilçay.
Öğlen: 2 ızgara tavuk kelebek, salata.
Akşam: 1 kase sarımsaklı cacık.
Ara: 1 sade Türk kahvesi.
Su: 2.5 lt.
Spor: 1.30 saat tempolu yürüyüş 225
Su hariç yeme içme işi 19:30 da bitti
hippotalamus
@begum75
@MiuLego
Güzel menü balım çok begendimUyanınca limonlu su içtim
Kahvaltı 12de..
2 yumurta ile kapya biberli soğanlı biberli dereotlu omlet
Peynir
5 zeytin
Domates
Salatalık
Şekersiz çay
Ara 16da
Türk kahvesi
1 kuru incir
1 kuru kayısı
1 ceviz
5 badem
Akşam 18 gibi
Ayran detoksu çorbası
Spor
1 mil leslie 45 puan
400 ip 80 puan
Toplam : 125 puan
@MiuLego @Lunya @nehirnil111
Birazdan az sütlü türk kahvesi içerim..
Aynura gel canım sen destek oluruz bende 3 aylikti basladigimdaKızlar merhaba...ben eski 7.takım üyesiyim...kaptanı da oldum bi süre...1.5 ay oldu 2.bebeğimi doğurdum.20 25 kilo fazla kilom var.yaza kadar onu acilen vermek istiyorum ama emziriyorum da...yani ne yapacağımı nasıl yol izleyeceyimi bilmiyorum...bu konuda bana ne tavsiye ediyorsunuz?gaz sorunu alerji falan derken bi sürü şeyden uzağım...en önemlisi diyetimin olmazsa olmazı yumurta yiyemiyorum
Perşembe son kurşun menüsü :))Güzel menü balım çok begendim
Aynura gel canım sen destek oluruz bende 3 aylikti basladigimda
Balım sen bı gel ne yiyorsun ne yemiyorsun spor yapıyor musun bı öğrenelim benim bebişim de 3 aylikti diyete başladığımda şimdi bir yaşında 10 kilo gelişimi yüzde 80 yani diyet yapmak çokta zor değil emzirirkenÇok teşekkürler canım güzel diklerin için...inşallah bana bi yol gösterirler...aslında diyet konusunda bilgim çok iyi ama emzikli olmak bi de böyle erken aylarda çok zoruma gidiyor...bi 6ay bekleye bilsem yaparım rahat rahat ama bekleyemem...çok fazla kilom var ve önümüz yaz..
Sıvı alimin fazla balım emziren anneye bile çok bu sıvı alımı zehirlenme yaşarsın dikkatSagol masumum...çokkk teşekkür ederim.sen nasılsın?kilon kaç?nasıl gidiyor?
İncir denemedim ama incir reçeli alerji yaptı bebişte.bunun yerine hurma yiyorum.çorba mutlaka içiyorum ama biz azerilerin çorbaları hep şehriyeli pirinçli makarnalı falan olur.haa baklagilli falanı da olur ama o gaz yapar yiyemem.yani başka çorba bilmiyorum.sebzelerden lahana biber patates kulanamam gaz yapar.peki salatayı neden yapa bilirim?
Ekmeksiz olmaz.siyah ekçek mutlaka kullanmalıyım.çünki verecek kilom çok ve şimdiden direk ekmeyi kesemem ve az yiyemem.tabi bi de kendime yemek hazırlama sorunum var...2çocuk 2odakı bi ev...kv ve kp bizde yemek yiyo...yani mesuliyyetlerim çok.bebek te küçük ne zaman ağlar ne zaman uyur uyanır bilinmez...yani böyle canım ya...bunlara bi çözümün var mı?kafamdakı sorular şunlar.
Bu arada günde gece de dahil 3litre su içiyorum.artı 3litre rezene+ kimyon+ dereotu çayı demleyip gün içinde içiyorum.artı arada açık siyah çaylarımda oluyo 300mlilik bardaklarda...yani 7litreye yakın sıvı almış oluyorum...
Ayyy canım yaa önceden yazmış ismini sormayayım diye ...kaçtır hep soruyorumama bu defa aklımdaydı bak çok teşekkür ederim handem...kilom çok handem çok...
Hasta hasta bu menü ne hani portakal hani maydonoz hani sebze hani nane limon beğenmedimS.a hanımlar bugün çok hastaydım grip olmuşum sanki bütün kemiklerim kırılmış gibi ağrıyor
Menüm
Sabah 1 bardak çay 1 yumurta
1 lokma ekmek hic canım bişey istemedi esimin zoruyla yedim
Ara 1 bardak atom çayı 5 fındık
Akşam19.00 1 kase yayla çorbası
1 fincan atom çayı
23 .00 1 bardak cörçil
@MiuLego
Alllalam tıpkı ben aynı benYatmadan bi tartilayim dedim durum icler acısı offf offfff...nereye gitti benim pazartesi günkü eksimmmmm
Ya ben yatmadan süt sagiodum merhaba bugün 30 CC bile olmadı hem de ikisinden. Oysa dün tek inden 60i gecmisti . Ne oldu ki bekliom bekliom yok birikmemis şu saat oldu ugrstim acep perşembe aşkıma mi boyle oldu ki çok açıktımSıvı alimin fazla balım emziren anneye bile çok bu sıvı alımı zehirlenme yaşarsın dikkat
Çorba demişsin ne yapabilirim en iyisi tavuk suyla yapılan çorbalar canım içine bulgur at gaz yapmaz aynı zamanda süt yapan bir besindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?