- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.121
- 598
İnşallah verirsin yaza hafif hafif olup tadını çıkarırsın:)Çok teşekkürler canım güzel diklerin için...inşallah bana bi yol gösterirler...aslında diyet konusunda bilgim çok iyi ama emzikli olmak bi de böyle erken aylarda çok zoruma gidiyor...bi 6ay bekleye bilsem yaparım rahat rahat ama bekleyemem...çok fazla kilom var ve önümüz yaz..
Sagol masumum...çokkk teşekkür ederim.sen nasılsın?kilon kaç?nasıl gidiyor?Canım hoşgeldin nasılsın
Güle güle büyüt bebeğini, Allah uzun ömürler nasip etsin
İncir denemedim ama incir reçeli alerji yaptı bebişte.bunun yerine hurma yiyorum.çorba mutlaka içiyorum ama biz azerilerin çorbaları hep şehriyeli pirinçli makarnalı falan olur.haa baklagilli falanı da olur ama o gaz yapar yiyemem.yani başka çorba bilmiyorum.sebzelerden lahana biber patates kulanamam gaz yapar.peki salatayı neden yapa bilirim?Cnm bende emziriyorum ama ben diyet için 6 aylık olmayı ek gıdaya geçmeyi bekledim.. madem acele ediyorsun o zmn süt yapacak şeylerden sana azcık örnek verim..
Klasik bol su iç..
Her gün muhakkak çorba olsun öğünlerinde..
Bana et ve helva süt yapardı en çok.. güzelce..
Kuru incir ceviz badem
Ekmek ve paketli gıda yeme onlar süt yapmaz zararlı
Sabahları süt az olur tatlı ihtiyacını erken saatlerde yersen akşama kadar süt olur kalori olmaz
Akşam yemeği örnek olarak çorba et-köfte salata
Sebze yemekleri de bolca ye.
Akşam süt yapacak çaylarla kuru incir fln ye..
Spor şu an için çok yapma sütü azaltır..
Bu şekilde hafif dikkat ettin mi ilk 6 ay güzel gider
Ayyy canım yaa önceden yazmış ismini sormayayım diye ...kaçtır hep soruyorumCanim grlmis hosgelmis
Hande ben
Gule gule buyut bebegini
Ozledim kiz seni
Çocuklar hasta onlarla uğraşıyorum cnmNapiyonuz hanımlaaar cok skldm ben niye kimsecikler yok
Yarin CUMA ben cok heyecanlıyım
Özledim yaa cuma heycanlarını...ne çoşardık yaa...Napiyonuz hanımlaaar cok skldm ben niye kimsecikler yok
İnşallah canım...bi başlarsam olurum mutlaka...çok iyi kilo veririm...ama bi yol çizmem gerek öncelikle...İnşallah verirsin yaza hafif hafif olup tadını çıkarırsın:)
Cnm geçen yemek kategorisinde konu çorbalardı.. oraya bi gir bakSagol masumum...çokkk teşekkür ederim.sen nasılsın?kilon kaç?nasıl gidiyor?
İncir denemedim ama incir reçeli alerji yaptı bebişte.bunun yerine hurma yiyorum.çorba mutlaka içiyorum ama biz azerilerin çorbaları hep şehriyeli pirinçli makarnalı falan olur.haa baklagilli falanı da olur ama o gaz yapar yiyemem.yani başka çorba bilmiyorum.sebzelerden lahana biber patates kulanamam gaz yapar.peki salatayı neden yapa bilirim?
Ekmeksiz olmaz.siyah ekçek mutlaka kullanmalıyım.çünki verecek kilom çok ve şimdiden direk ekmeyi kesemem ve az yiyemem.tabi bi de kendime yemek hazırlama sorunum var...2çocuk 2odakı bi ev...kv ve kp bizde yemek yiyo...yani mesuliyyetlerim çok.bebek te küçük ne zaman ağlar ne zaman uyur uyanır bilinmez...yani böyle canım ya...bunlara bi çözümün var mı?kafamdakı sorular şunlar.
Bu arada günde gece de dahil 3litre su içiyorum.artı 3litre rezene+ kimyon+ dereotu çayı demleyip gün içinde içiyorum.artı arada açık siyah çaylarımda oluyo 300mlilik bardaklarda...yani 7litreye yakın sıvı almış oluyorum...
Ayyy canım yaa önceden yazmış ismini sormayayım diye ...kaçtır hep soruyorumama bu defa aklımdaydı bak çok teşekkür ederim handem...kilom çok handem çok...
Cnm geçen yemek kategorisinde konu çorbalardı.. oraya bi gir bakNevreste linki var mı?? Birbirinden güzel sağlıklı çorbalae vardı.. boş bi gününde kendine köfte yap şekillendir buzluğa at.. evde sana uygun yemek olmayınca çıkar tavada pişir 2 dk yanına çorba salata.. az dikkat et verirsin inş.. ama acele etme cnm yaa.. 6 aya kadar diyet yapamazsın dikkat et yeter ekmeği de kesemezsen bile sadece kahvaltıda ye :))
Alaaaaaa kimleri görüyorum. Bal kaptanice artık burdamisinÖzledim yaa cuma heycanlarını...ne çoşardık yaa...
Bebisi uyutmak çalışıyorumNapiyonuz hanımlaaar cok skldm ben niye kimsecikler yok
Çalışan hatunun hali başkaBilmiyom artık bünye senelerdir sabah 6 buçukta kahvaltı yapmıyo. Belki bünyeyi şaşırtır bu değişim de kilo verdirir azcık
Ekmrgi2 niye kesemezmissın hanimmmm . Kes bence . Hedefe var . SSonra az az yersin.İnşallah canım...bi başlarsam olurum mutlaka...çok iyi kilo veririm...ama bi yol çizmem gerek öncelikle...
Ben de heyecanliyim . Ve bı hata ettim tartiya ciktim. Yarın ola HAYROLABebisi uyutmak çalışıyorumbende de var heyecan
BeklemeBekleme tabi yaz gelio. Ben 1 aylıkken basladim 3 buçuk aylık yavrum hedefe 4 Kilo kaldiÇok teşekkürler canım güzel diklerin için...inşallah bana bi yol gösterirler...aslında diyet konusunda bilgim çok iyi ama emzikli olmak bi de böyle erken aylarda çok zoruma gidiyor...bi 6ay bekleye bilsem yaparım rahat rahat ama bekleyemem...çok fazla kilom var ve önümüz yaz..
Squat videosu gönderim burdan ayıp ediyonÇalışan hatunun hali başka
İlk maaşınla bana ne ısmarlıcan
Doğuma kacla gittin geldgn de kactin ki. doğumda gidenle mi 25 Kilo fazla var. Sakın bi yere gitme AYNURA sen böyle Tontis mutlu olmazsin . Yarından itibaren başla .Düşünüyorum ablam.ama önce yolumu çizmem gerek...malum yolum uzun...25kilo az buz bi şey deyilki...
Cok gecmis olsun canımÇocuklar hasta onlarla uğraşıyorum cnm
Hosgeldin tekrardan yaşamaya hazirmisinnnÖzledim yaa cuma heycanlarını...ne çoşardık yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?