IwııtttttEki Görüntüle 2124310 ne dedi bana mi dedi
En azından artı gelmemiş üzerine -100 azaltmışsın haftaya daha da verirsin inşallahZaten oyle olacak 58i gorcem nasipse evden veto yemezsem 55e de incem
Pazartesiden sonra dengem sasti sadece 100 gr gitmis ona üzüldüm
O boynunu büken benim tamam mı
Tamam bol pilates yapmalısın bacak çalış bacak, bende karın çalışıyorum bolca :)))En azından artı gelmemiş üzerine -100 azaltmışsın haftaya daha da verirsin inşallah
Hayır benim kız kardeşi evlenen abla misali nasıl sıkılaşamam
Bir dönem bende de oldu o kötü bir histi, neyden oluyor hiç bilmiyorum ama geçiyor. Miden kazınıyor adeta. Hatta doktora da gitmiştim bir şey çıkmamıştıYa bişe sorcam kızlar ben bi haftadan fazladır doyma hissimi kaybettim napcam böyle. Sanki hiç yemek yememiş gibi açlık var midemde . Bi tabak yiyorum ama saatlerdir açmışım gibi kalkıyorum sofradan normal mi bu durum.
Maşallah sanaZaten oyle olacak 58i gorcem nasipse evden veto yemezsem 55e de incem
Pazartesiden sonra dengem sasti sadece 100 gr gitmis ona üzüldüm
Allahım ne kadar güzel bir eksi ve yüzde yine lunyaaaaaaaaaaaaaaa@hippotalamus tartı ne diyoruuu
Kilo Bildirimi
Geçen hafta : 66.5
Bu hafta: 65.7
Fark: 0.8
Yüzde: 1.20
@MiuLego
sen kıyafetli mi tartılıyordun kiBundan sonra bende cıbıl cıbıl tartilcam elbiselerim geliyo 800 gr.
Sanki zirh giyiyorum.
Gecen hafta 80.9
Bu hafta 78.5
Fark 2.4 kg
Yuzde 2.96
Tartimida suraya ilistirivereyim
Melegiimm22 @MiuLego
Eki Görüntüle 2124279
Oyyyyy ne güzel bı haber bu bir daha 7 lere cikmiyoruz Banu çabuk gel 63 lere tebrikler kuzum
Tebrikler canım çok güzel
Hoşgelmişler çabucak yerlerine 68-67 öyle bıraksınlar yetti gari
Harikasın canım yeni başlangıç değil mi ama çok güzel ya tebrik ederim
Lunyam tebrik ederim yine çok güzelsin
Bak sen bak dün ki çırpınışların neydi öyle gıı bu tartı ne maşallah harika
Ben sabitliğe değil de şekersiz tadelleye takıldım var mı öyle bir şeyMoralini bozma bu hafta aynı cıssız ilerle haftaya eksiler gelsin
Neden üzüldün canım eksi az mı geldi gözüne
Gel sarılarak ağlaşalım
günaydın banuğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğne kadan da enerjik ve inançlı bi başlama şeysi.. ben inandım sana bu kez
ama 1.5 ay sonra 5 lerde olmayasın yaw
günaydın enerji beni de titrettii bak şimdi
vay anam vay gözlük taktım bidaha baktım -3 diyor
e o zaman miu çılgın atıyor
pamık yiyor kahvaltıda o zaman miu
haftaya en az -1.5 o zaman pamık emi harikasın
haftaya hatta 8 lere bir geçelim biz yahu
HEP KANDIRIYOR HANDE HANIM BİZİ ESRAAAAATakım arkadaşım bu ne güzel eksidir yaaa maşallah devamı gelsin ins.
Melegiimm22 adına Eki Görüntüle 2124280 Eki Görüntüle 2124281 bu ne yaaa hani verememistin kandirikci mizikci o kadan da dua ettik yağ olsun diye
Eki Görüntüle 2124283
ya miu tarifsiz mutluyum haAllahım ne kadar güzel bir eksi ve yüzde yine lunyaaaaaaaaaaaaaaa
seni asla izne çıkarmam ki ben
bravoooooooooooooooooooooooooo
sen kıyafetli mi tartılıyordun ki
Melegiimm22 neler gördü gözlerim eksiye bak hele
yeniyoz demi
bravo handeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
harika bir eksi kuzucum gidiyor kilolar bak sen sadece mutlu ol stres vs yapma
metabolizman harika iraden de
HOŞGELDİN 7 LERRRRRRRRRRRR
BİR DAHA SENİŞ ASLA GÖRMEYECEĞİZ 8 LERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
A ha ha mantıklı geldi banaEsime dun aksam dedim ki ekmek yiyince daha cabuk acikiyorum o yuzden okul günleri ekmek yemem artik
Esimin super otesi bilimsel aciklamasi geliyor:
Dogrudur cunku ekmek yiyince doyuyosun doyduktan sonra midende yer acilmaya baslayinca hemen aclik hissediyosun.ekmek yemeyince mide zaten bos oldugu icin bosaldigini farketmiyo acikmiyosun
Bende sıkı bir tayt giyerdim eskiden . Kısa tayt.Sabah sabah geberdim don aramaktan ya
Regli olunca iki giyiniyorum ben
Tek giymisim birde yoğun nasıl tedirgin oldum ,kızilayda sabah sabah don aradım
Dün 150 puanım varStarlarım son kontrolleri yapalım mı eksik gedik var mı
Eki Görüntüle 2124296
Megastarlar
Esra_4378 @hippotalamus @Konyakk @Nevreste @Floweroflife @Cutemom007
Ultrastarlar
@tevafuk55 @Pamukseker19 @vorones @cakil80Munzevi Zencefil @elfkkk @HAbibte arden32
Hıh bana demiş çokta umrumdaIwııttttt
sana yemin ederim dün sabah saat 11:30 tartıldığımda 80,2 gösteriyoduHEP KANDIRIYOR HANDE HANIM BİZİ ESRAAAAA
Yaa yapma şunları çatlakk ya tam çatlakkHıh bana demiş çokta umrumdaEki Görüntüle 2124315 yok beee aglamiyorum be ağlıcam çokta umrumda Eki Görüntüle 2124314
Ye kuzum ye sikinti yok tb ekmek oldugu sürece yersin.kasardaki yag zaten sagikli ve bugun cumaKızlar utanarak bişey soracam
Bayadir canım istiyordu yemiyorum bildirim sonrası kaşarlı tost yapsam ne kadara izin var acaba şimdiden sorayimda akşam menüde eleştiri almayayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?