- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.121
- 598
Tüh yaa.
tam buğday veya kepek ekmeğine yiyebilirsinKızlar utanarak bişey soracam
Bayadir canım istiyordu yemiyorum bildirim sonrası kaşarlı tost yapsam ne kadara izin var acaba şimdiden sorayimda akşam menüde eleştiri almayayim
çakılllllllllllllll bir kere 100 gr eksidesin canom geçen cuma 86.1 idin :))))Kilom bu hafta ayni geldi sabitlendi.
Eski kiko 86.0
Yeni kilo 86.0
Moral sifir
Almadigima dua eder hale geldim ama cis cos yok sadece dun iste dayanamadim 1 tane sekersiz tadelle yedim kahveyle bayilacaktim yorgunluktan. 10 gun sonra bitecek bu yogunluk daha rahat olacagim en azindan 9 da cikmayacagim.
Herkese bol eksiler
ağlam oyyyyyyyyyBi bildirim de benden gelsin
Geçen hafta : 59.9
Bu hafta : 59.4
Fark : 0.5
Yuzde : %0.83
@MiuLego @Whiteblacklifes i d e l y a
yemin etGünaydınnnn. Yeni uyandım biraz şişliğim gitsin tartılacağım. Ama bugün içim daha rahat. Ben elimden gelen herşeyi yaptım. Gerisi tartıda. Bu hafta olmazsa haftaya olur.
Çok güzel eksiler görüyorum gözlerim büüle oluyor
O LA CAK bu işKızlar hepinize çok teşekkür ederim
Tek tek alıntı yapamadım
Sizin desteğiniz ile daha iyi olacak inş
Çok şükür ki yeme ayaklarım bitti
Karbon bitti , akşam eve gelip uyuyordum karbon etkisinden şimdi 6 saat uyku yetiyor
Hafta içi öğlen yiyip birdahada yemiyorum , ama hafta sonu oyle olmaz
Saatler ileri kayar
Bu hafta sonu annemdeyim
Ama diyet bozulmadan geleceğim eve
nilişkom tamamen aynı fikirdeyim ben seninle.. klo nasıl korunur ne kadar güzel örneksin o minnak kilo sınırının dışına asla çıkmıyorsun@MiuLego Kaptanım bu hafta azıcık artıyla geldim ama korumada çok başarılıyım itiraf etmeliyim ki hayatımda ilk defa bu kadar güzel koruyorum 53 üzerine çıkmıyorum ödem olmadığı sürece bu beni çok mutlu ediyor sanırım kendimi çözdüm ve izin vermiyorumgeçen hafta 52.2 bu hafta 52.5 ama deli gibi mutluyum
haftaya bekleBen mezuniyet isticektim bu hafta ama iyi bi yuzdeyle mezun olmak da istiyorum. Cok kararsizim şu an.
Ohhhh beeee hoşgeldinnnn miummmm
Ben de öyle.
Olmuyo mu öyle tamamen çıbıldak olmamız gerekiyor
noldu balımmm
BencedeHEP KANDIRIYOR HANDE HANIM BİZİ ESRAAAAA
ay esra ya hahahahahaSen cikiyormusun
Yeşillik çok yiyorsun dur ida artı yapar Eki Görüntüle 2124302
Zu ha ha Eki Görüntüle 2124303
KAMONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNEEeeeeEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeee
VvvvvvvvvVVVVVVVVVvvvvvvv
EeeeeeeeeeeeeeEEEEEEEEEEEEEeeeeeee
TtttttttttTTTTTTTTTttttttttttt
Ay şu da şurda dursunn.. Geçen hafta: 55.4 - Bu hafta: 54.3çakılllllllllllllll bir kere 100 gr eksidesin canom geçen cuma 86.1 idin :))))
amaaa az mı az çünkü geçen hafta da -400 idi.. acaba meta hızlandırıcı gıdaları denesen mi kuzucum
ananas
zencefil zerdeçal acı pul biber
vs vs gibi he?
ağlam oyyyyyyyyy
kuzucum haftalardır harika eksilerle geliyorsun .. normal bu.. kaldı ki -500 çok iyi rakam ve yüzden de iyi.. maşallahhhhhhhhhhh derim ben ancak
yemin et
O LA CAK bu iş
nilişkom tamamen aynı fikirdeyim ben seninle.. klo nasıl korunur ne kadar güzel örneksin o minnak kilo sınırının dışına asla çıkmıyorsun
haftaya bekle
hoşbuldum sidoşum oh be kavuştum size
kız ne demek ben de öyle
listedesin bir de
cıbıldak çıkacaksın ya
don sadece üstte bile başka hiçbişey yok
lan ben tel tokalarımı bile çıkarıyorum tartıya çıkarken.. bugün öyle tartıl sadece iç çamaşırı.. tartı bildirimler öyle oluyor ya
Bende en son sali günü ciktim wcTüh yaa.
Ben dün akşam maydonozlu limonlu form Çay içtim uyandığından beri kıvranıyorum. WC ye de çıktım ama hâlâ aynı.
Ha işte önceden böyle sorabilirsin senin için daha super olur @MiuLegoKızlar utanarak bişey soracam
Bayadir canım istiyordu yemiyorum bildirim sonrası kaşarlı tost yapsam ne kadara izin var acaba şimdiden sorayimda akşam menüde eleştiri almayayim
noldu balımmm
Tb ekmeği canım ince iki dilime yapayım dedim emzirince çok canım çekti sütüm çekiyor çok isteyip de yemedigim vakit az tadımlık alıyorum bendetam buğday veya kepek ekmeğine yiyebilirsin
kaşarı çok abartma
tereyağınıda çok abarta
akşama ve öğlene ekmek yeme
dilimlerinde çok fazla olmasın
ha bu laflardan sonra yiyebiliyosan ye
Kız miu yanlış anlama şimdi güzel eksileri arkadaşlarda görüyorum kendimde değil. Daha tartılmadım bençakılllllllllllllll bir kere 100 gr eksidesin canom geçen cuma 86.1 idin :))))
amaaa az mı az çünkü geçen hafta da -400 idi.. acaba meta hızlandırıcı gıdaları denesen mi kuzucum
ananas
zencefil zerdeçal acı pul biber
vs vs gibi he?
ağlam oyyyyyyyyy
kuzucum haftalardır harika eksilerle geliyorsun .. normal bu.. kaldı ki -500 çok iyi rakam ve yüzden de iyi.. maşallahhhhhhhhhhh derim ben ancak
yemin et
O LA CAK bu iş
nilişkom tamamen aynı fikirdeyim ben seninle.. klo nasıl korunur ne kadar güzel örneksin o minnak kilo sınırının dışına asla çıkmıyorsun
haftaya bekle
hoşbuldum sidoşum oh be kavuştum size
kız ne demek ben de öyle
listedesin bir de
cıbıldak çıkacaksın ya
don sadece üstte bile başka hiçbişey yok
lan ben tel tokalarımı bile çıkarıyorum tartıya çıkarken.. bugün öyle tartıl sadece iç çamaşırı.. tartı bildirimler öyle oluyor ya
HİYİRLİ CİMİLİR BİNİSGünaydınnhayırlı cumalar
Eki Görüntüle 2124308
geliyor bir kere yeneceğiz seni
Bundan sonra öyle yapayim artikHa işte önceden böyle sorabilirsin senin için daha super olur @MiuLego
ay resmen yanlış anlamışımKız miu yanlış anlama şimdi güzel eksileri arkadaşlarda görüyorum kendimde değil. Daha tartılmadım ben
Oyy bilsem sana da derdim bu çay çok etkiliBende en son sali günü ciktim wc
Sen önce göbeğini eritYaa yapma şunları çatlakk ya tam çatlakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?