Kızlar sanırım 3.Olcaz ama yuz demiz 1 ün üstünde ve mezun olmuşum o kadar mutlu oldum ki arada kaynamamı sağlayan tüm liste arkadaşlarım ve biricik kaptanicem @MiuLego cok mutluyum herkese cok cok tskler
Kaptanim şimdi bahane gibi olucak
Kilo bildireyim düşünüyordum alsamda verse de dün eniştemin ukardesi rahmet li oldu Urfa'ya gittik bugün sabahın 7.30 anneme aittim misafirleri gelecekti ona yardım ettim yarın bir yere gidicem pazar tekrar Urfa gidicez inşallah hafta içi evde dikkatliydim cok şükür ama evin dışında yapamadım ve tartilmadim ama sabitimdir büyük bir ihrihtima hafta arası vermiştim 2 gün düzen bozulunca tekrar aynı yere gelmiş indir pazartesi İnşallah menü vermeye başlayacağım kaptanim artık bunları demekten bende gerçekten cok sıkıldı m ve sıktı gimin farkındayım canım
Hayır li aksamlar
Kızlar sanırım 3.Olcaz ama yuz demiz 1 ün üstünde ve mezun olmuşum o kadar mutlu oldum ki arada kaynamamı sağlayan tüm liste arkadaşlarım ve biricik kaptanicem @MiuLego cok mutluyum herkese cok cok tskler
Fatma abla nasılsın
Basiniz sağolsun , Allah rahmet eylesin
Aynen canım ödemÜzülme canım ödem o seninkiler
Haftaya asıl yarış başlasın
1-1 olduk
Tebrik.ederim.makbulecim kep sana çok yakışacakKızlar sanırım 3.Olcaz ama yuz demiz 1 ün üstünde ve mezun olmuşum o kadar mutlu oldum ki arada kaynamamı sağlayan tüm liste arkadaşlarım ve biricik kaptanicem @MiuLego cok mutluyum herkese cok cok tskler
Bunlar hep irade valla tebrik ederimMarkete gittim .
Bisküviler ile bakistik , bir iki lokma bisiy atayım ağzıma dedim
Ama sonra bı hibuskus demledim içtim
3. Günü atlatıyorum
Hunharca yeme günlerinden sonra
Değişiklik olsun dedim hep eksi olmazpek tatlıydınız ya keyifle izledim sizi
me stresi kuzum? ne istiyorsun ? ne güzel inceldin hedefine az kaldı neyin üzüntüsü şimdi bu?
oy geçmiş olsun makbuşum
çok geçmiş olsun hippom
neyin artısı bu
kaçamak mı yaptın nevo neden böyle oldu bu tarz bi artı ilk kez görüyorum
Ama yine de 100 gramla geldiğim hafta yendim seniAynen canım ödem
Tamam 1-1 oldukAma yine de 100 gramla geldiğim hafta yendim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?