Valla süpersin biz neler neler gördük burdaSu kadar soyleyebilirim ki cis sayilabilecek sadece 1 sey yedim o da 1 cay kasigi.
Al benden de o kadar. Hala ceee dedi gitti tam gelmeyince hormonlara da baktıramadım. Sabahtan beri bi belimden bi karnımdan ağrı giriyor. İştah desen dünyaları yesem accık da Marsın tadına bakayım derim. Bir olup Sivasta isyan çıkarmayalım mı eflalAyy nasıl gıcık oldum ya . Göğüslerim açıyor üç gündür , karnım davul hamile gibiyim ya. Allah korusun ne alaka da zaten. Hormonal bir sıkıntı var galiba, karın şişliği de yapar mı ki böyle bir sıkıntı?
Gitsem hormon testi için halayı beklemem lazım.
İsyan isyan isyankar igdeAl benden de o kadar. Hala ceee dedi gitti tam gelmeyince hormonlara da baktıramadım. Sabahtan beri bi belimden bi karnımdan ağrı giriyor. İştah desen dünyaları yesem accık da Marsın tadına bakayım derim. Bir olup Sivasta isyan çıkarmayalım mı eflal
Sivastan bi ayaklanma başlatsak eflalle. geze geze tüm yurttan hepinizi toparlasak o zamana havalar da ısınır 7. takım olarak tatile gitsek şöyle 1 hafta... Oooooooo nası güzel olur yaaaaİsyan isyan isyankar igde
Topla eşyalarını kız tatile gidiyoruz takımcakSelamlarrr
Naslsnz 7. Takmların güzelleri tatlılarıı ballılarııı
egeye gidelimTopla eşyalarını kız tatile gidiyoruz takımcak
siz ikinizde sivastasınız demiSivastan bi ayaklanma başlatsak eflalle. geze geze tüm yurttan hepinizi toparlasak o zamana havalar da ısınır 7. takım olarak tatile gitsek şöyle 1 hafta... Oooooooo nası güzel olur yaaaa
Gene uçtum galiba
Hayıır eflalin özel durumlarından ötürü buluşamadık. Aslında şu baharda buluşsak ne güzel oluuursiz ikinizde sivastasınız demi
buluştunuz mu hiç?
O basenler neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyegeye gidelim
ben dünden hazırım
Hayıır eflalin özel durumlarından ötürü buluşamadık. Aslında şu baharda buluşsak ne güzel oluuur
O basenler neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey
Kız miu herkesi zorla yüzdürür yemek vermez oturur kendi yer
Tatil değil açlık kampı olur ama olsun
Cokmu yedin yoksa
Heee o daha mantıklıŞöyle yapsak kusmesen de eksi olmazsa küssen
Bizi kalpten gondermzsin dimi canimCok kacirdigimi dusunmuyorum acikcasi.cumartesi sabahina da guvenmis olabilirim tabi
Aksam menumu yazinca gorursun
TAtlı ve bal yoookSelamlarrr
egeye gidelim
ben dünden hazırım
O basenler neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey
Kız miu herkesi zorla yüzdürür yemek vermez oturur kendi yer
Tatil değil açlık kampı olur ama olsun
Ağzın yeşilçay içsinSelamlarrr
Ehh işte idare ediyoz çocuklar temizlik diyet,bu gunumuzede şükürSelamlarrr
Güzel fikir benceSivastan bi ayaklanma başlatsak eflalle. geze geze tüm yurttan hepinizi toparlasak o zamana havalar da ısınır 7. takım olarak tatile gitsek şöyle 1 hafta... Oooooooo nası güzel olur yaaaa
Gene uçtum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?