akşamları bal ekmek stresten oldu canım. çok bunalmıştım öyle patladım.Canim bal ekmek diyorsun demekki pek önünü engelleyememiş tabi seni fazla tanimiyorum iradeni nasıl kilo verdigini bilmiyorum ama ne bileyim menülerin bana korumada sağlıklı beslenirken gibi geldi onu belirtmek istedim tmm sağlıklı ama sen biraz üst üste yedin gibime geldi diyorum tabi kabizlikta çok etkilidir
özel durum derkenanlamadım ama özelse fazla kurcalamıyım
buluşun tabi yaa ayy ben çatlardım
işte zayıflamam için tatile gitmem lazım
tatil olsunda açlık falan idare ederiz
Çocuk yoh. Heriflere bırakın anacım kızkıza gidecezGüzel fikir bencetoplanmisken birde zumba yapariz cocuklari ne yapacaz acep
Oda güzel gören zayıflama kampı var der katılırlar artik
Halalarimin ikisi de kucucuk kalmissin yeter diyip durdu.
Bu arada cidden gogus kismi iman tahtasi dedigimiz yerin kemikleri disaridan gozukuyor cok net.annem elledi dovecekti beni
Halalarimin ikisi de kucucuk kalmissin yeter diyip durdu.
benimkiler beni öyle görse zil takar oynarlar sevinçten. sonunda zayıfladı diyeBu arada cidden gogus kismi iman tahtasi dedigimiz yerin kemikleri disaridan gozukuyor cok net.annem elledi dovecekti beni
HeçSen yemezsin zaten dimi canim
Amin aminnnnnAllahım beni halalarımı ve anamı bu istikamet üzere eyle...mübarek aylar geliyor dualarımı kabul eyle....amin
Benim annem kızıyordu zayıfla diye artık yeter diyo :)) kızıyo bana :))benimkiler beni öyle görse zil takar oynarlar sevinçten. sonunda zayıfladı diye
benimkiler beni öyle görse zil takar oynarlar sevinçten. sonunda zayıfladı diye
ben de görebilecek miyim o günleri acabaBenim annem kızıyordu zayıfla diye artık yeter diyo :)) kızıyo bana :))
Bayağı uctun iğde costunnnnnSivastan bi ayaklanma başlatsak eflalle. geze geze tüm yurttan hepinizi toparlasak o zamana havalar da ısınır 7. takım olarak tatile gitsek şöyle 1 hafta... Oooooooo nası güzel olur yaaaa
Gene uçtum galiba
Daha bugün fırça yedim inanır mısın?? Son 1 kilo anne dedim :)) mezun olmak için..ben de görebilecek miyim o günleri acaba
durdurun dünyayı iğde inecekBayağı uctun iğde costunnnnn
Kız bonus şöyle gider
Anammm çok güzeller
Kız bonus şöyle gider Eki Görüntüle 2124883 ben kapaliyimya ya i hasama giyerim Eki Görüntüle 2124884 kız igde bikinin com güzel
Eki Görüntüle 2124882
Anammm.mm
Ger çekten soklardayim
@MiuLego sevgili yapmış
Anammm esastan sevgilisiylen gelmiş
Eee annesi gidince de zayiflamisss
Tabi
Taniyamazsiniz diye belirteyim dedim
Eki Görüntüle 2124881
Kız bonus şöyle gider Eki Görüntüle 2124883 ben kapaliyimya ya i hasama giyerim Eki Görüntüle 2124884 kız igde bikinin com güzel
Eki Görüntüle 2124882
Anammm.mm
Ger çekten soklardayim
@MiuLego sevgili yapmış
Anammm esastan sevgilisiylen gelmiş
Eee annesi gidince de zayiflamisss
Tabi
Taniyamazsiniz diye belirteyim dedim
Eki Görüntüle 2124881
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?