Oradan akdenizede gecelimegeye gidelim
ben dünden hazırım
Yok kız gotururmu o vok disiplinli bir hatun yemez öyle lala lölöyaptigina bakma senBizi kalpten gondermzsin dimi canim
Oda güzel gören zayıflama kampı var der katılırlar artikO basenler neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey
Kız miu herkesi zorla yüzdürür yemek vermez oturur kendi yer
Tatil değil açlık kampı olur ama olsun
hayali bile güzelOradan akdenizede gecelim
Yok kız gotururmu o vok disiplinli bir hatun yemez öyle lala lölöyaptigina bakma sen
Bak kendiside burdaEki Görüntüle 2124866 ayyy
Coookkk pardon yanlışlıkla @MiuLego resmini atmışım geçen gonderdide
TuhhhhEki Görüntüle 2124868 hah iste bumatematik61
hayali bile güzel
bizde azcık güneş görünce hemen tatil hayali kuruyoruz dünden razıymışız ya laa
Oh oh senden rahati yoktur bacimKızlar ben geldiğim gibi kacayimbugün bı temizlik yaptım ohh miss gibi oldu üstüne kızlarda yıkadım ,şimdide şekersiz kahvemi içtim küçük uyurken koşu bandında yağlarımi eriteyim haydin görüşmek uzere
Cokmu yedin yoksa
Bizi kalpten gondermzsin dimi canim
La Esra yaaaYok kız gotururmu o vok disiplinli bir hatun yemez öyle lala lölöyaptigina bakma sen
Bak kendiside burdaEki Görüntüle 2124866 ayyy
Coookkk pardon yanlışlıkla @MiuLego resmini atmışım geçen gonderdide
TuhhhhEki Görüntüle 2124868 hah iste bumatematik61
Neden durmuyor senin kız ya acaba bi derdimi var ki kabız falanmıOh oh senden rahati yoktur bacim
Benimde temzlik yapmam laziiimmm spir yapmam lazmmmmmm
Isim va bissuru bebem durmuyo ama
Sevgi pitirciği mı oldun beğüşhaklısın heleki kasvetli gri kış iyice bunalıma sokuyor insanı
ama bak ne güzel erikler çiçek açtı,her yer papatya,güneş pırıl pırıl
fırsat buldukça temiz hava bol güneş birde canlı müzikler bizi bunalımdan çıkarır
Yok kuzm ya hemen sklıyo benle ilgilen istiyoNeden durmuyor senin kız ya acaba bi derdimi var ki kabız falanmı
sorma flawır,işyerinin önü papatya dolu baktıkça huzur buluyorumSevgi pitirciği mı oldun beğüş
Benimkilerde durmaz canım nedense bugün uslular maşallah her zaman olmuyor arada bi denk geliyorOh oh senden rahati yoktur bacim
Benimde temzlik yapmam laziiimmm spir yapmam lazmmmmmm
Isim va bissuru bebem durmuyo ama
Sen yemezsin zaten dimi canimYoooo ne münasebet
Halalarimin ikisi de kucucuk kalmissin yeter diyip durdu.
Bu arada cidden gogus kismi iman tahtasi dedigimiz yerin kemikleri disaridan gozukuyor cok net.annem elledi dovecekti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?