- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Alsana ölçülerini sonra hava atarsın bonus saçlarını savura savura aha bu Toto süper cm den buna düştü aha bu bel su cm den buna düştü diyeHikmeti büyük rabbim söksödört cöntöm diyör benim nerem 84 acaba merak ettim bi ölçiyim
43 kilo olduğumda bile hiç öyle bir his olmadı bende, doğuştan hava yastığıyla gelmişim dünyaya, nereye otursam yımışacıkVar emin ol hatta bı sure sonra o totondakj kemikler başına bela olacak kuru yere oturamayacaksin az otursan batacak
Beni tanı la iki laf sokacağım o zaman sana
48 hedefleyen 3 kişi olduk takımdaADINIZ: Zeynep
YAŞINIZ: 21
BOYUNUZ: 163
KİLONUZ: 58.9
HEDEF KİLONUZ: 48
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
Sağlıksız beslenme
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Rahatsız oluyorum görümtünden
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:
Üniversite öğrencisiyim. Geçen senelerde buradaki diyet günlükleri sayesinde 10 kilo yakın verdim 48 e düşmüştüm sonra öğrencilik hayatı hazır beslenme ile geri aldım işte soluğu da burada aldım. Eskişehirde okuyorum.
Bende yokkkkk kıskandım mi yooo ne alaka ya hiçte kiskanmadim taam mı hih43 kilo olduğumda bile hiç öyle bir his olmadı bende, doğuştan hava yastığıyla gelmişim dünyaya, nereye otursam yımışacık
Hoşbuldum canım umarım ulaşırız hedeflere48 hedefleyen 3 kişi olduk takımda
Hoşgeldin canum bol kilo vermeler
Ben kalmam banane banane o günleri göreceğim ayy kemiklerim çıktı yok totomun kemiği batıyor diyince soracağım sanaÇok zayıflıktan halsiz kalırız laf neyin sokamazsın bana
Sanki vücut hızım durma noktasona geldi neden böyle oldum ki bu hafta protein ağırlıklı beslenecegim300 verdim ben de. Nazara mı geldik ne
gizlice beni mi röntgenliyosun kız
ne ara çektin fotoğraf mı
Piliseli olanı tabiki zengin dursun
durdurun dünyayı iğde inecek
Kız bonus şöyle gider Eki Görüntüle 2124883 ben kapaliyimya ya i hasama giyerim Eki Görüntüle 2124884 kız igde bikinin com güzel
Eki Görüntüle 2124882
Anammm.mm
Ger çekten soklardayim
@MiuLego sevgili yapmış
Anammm esastan sevgilisiylen gelmiş
Eee annesi gidince de zayiflamisss
Tabi
Taniyamazsiniz diye belirteyim dedim
Eki Görüntüle 2124881
Maşallah nası güzeller.
HayallerKarpuz yeriz biz de
Var mı şöyle boş sahilde koca karpuz yemek kadar güzel bir aktivite
HiihhiiiiiBende yokkkkk kıskandım mi yooo ne alaka ya hiçte kiskanmadim taam mı hih
Al benden de o kadar ben de sıkıldım yeni birseyler bulmak gerek ve dün itiraf ettiler nisan sonuna kadar geç çıkacağız koş dostum koşçok üzgün ve bezginim bonusinan çok mutsuzum bu hafta özellikle son 3 gün çok stresliydim de. iş yoğun ve sorumluluğum da fazlaydı. bunaldım. artı da olunca boşa aldım vitesi hep aynı döngü. olmamalıydı bu mart sonunda 75 olmak istiyordum halbuki. ama sonuç hayaller ve hayatlar oluyor
Bunalıma girdiğimide nerden çıkardın acabasen marsın tadına bakmak istiyosun ben bişey diyomuyum
HoşgeldiiiiinHerkese merhaba ilk defa katılıyorum takıma ayy çok heyecanlıyım kurallardan biraz habersizim ilk sayfaları okumaya başladım bayağı tecrübesizim takım konusunda umarım başarabilirim daha önce verdim şimdi de inanıyorum ama öğrenci evi biraz daha zor gibi işte böyle Gazamız mübarek olsun Hepinize bol eksili günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?