sadece peynirli yumurta ye bence. ekmeği yeme. saat 20.00 oldu zaten.Bana da öyle geldi 1 dilim ekmek hakkım kaldı onunla günü bitirebilirim Sağol canım
HıssedıyorumKız milletin gazıyla bebe yapma, kendini ruhen hazır hissediyorsan yap
tsk ederim canım onerilerin için daha dikkatli olmaya çalışacağımÇorba zaten karbon ekstradan karbona kani ekmeğe gerek akşam ekmek tüketme lütfen çorbanın yanına sebze yada et yemeğiyle öğünü dengelemek gerekirdi sağlıksız bir menü bu begenmedim
Çay demledim hemen fitol ıyalanıyorum onla şimdilik bu hala gecikmeleri mahvetti beni 3 gün oldu yokBenmde ya
Az önce instgramda baklava gordum görmez olaydım
57,4 cıktıÜzülme canım birkaç gün geçsin o zaman gerçek kilon ortaya çıkar, kaç çıktı?
Ben 55 tam gördüm sabah ama bugün öğlende fasülye krep falan yedim yarın ne olur bilemem
Güzel menü makbusum ama sana artı getirebilir diyetisyen menülerin biraz kıtlıkti açıkçası o yüzden bilemedimİyi aksamlar kızlar pikniğe gittik bugun bişi de yapmadım ama yorgun hissediyorum menüyü paylasayim
Sabah 9.30
2-3dilim peynir 1 yumurta 1 zeytin 1 2 lokma tahin pekmezli ekmek domates salatalik roka
Aksam 16.00
Izgarada et miktarı abartmış olabilirim ama hiç ekmek yemediğim için umursamadım protein sonuçta salata
19.00
Ara 2 kuru incir(büyüktü ama tatlı isteği hat safhada hala hala yok gecikti) 5-6 badem
Su 3 lt
Spor yarım saat yürüyüş
@MiuLegoWhiteblacklife
Guz l menü Esra sadece öğle ekmeği sevmedim etle doyardin bence ama oda çok siritmiyor menüdeMenüm
Sabah 10
Peynir haşlama yumurta zeytin domates sos yoğurt
Öğlen 13
Izgarada kırmızı et cesitlerınde n bir dilim ekmek domates zeytın soğan
Akşam 19.30 da
Izgara tavuk yeşillik
Su 2.5
Spor henüz yok
@MiuLegoWhiteblacklife
Salam.disinda menü şahane salami sevmem Berna sende sevme onun dışında çok çok beğendim kolay gelsin canimKizlar menumu vereyim kahvaltiya davetliydik ozur diliyorum.dunden beri reddettiklerimi yazmiyorum.evime döndüm bugun aksam 6 buçukta evdeydim.yolda cok aciktim oglan uyuyordu uyanmasin diye bi yerde de durmadik.bu aksam babam gelecek memleketten.yorgunum uykum var yarin okul var canakkale programinda gorevim var bi ton isim var..
Sabah 08.30
Yarim haslanmis yumurta beyazi
Yarım muz
Kahvalti-oglen 11.45
10 zeytin
10 minik küp actifryda pismis patates
Salatalik
3 ceviz 2 badem
2 ince ve kucuk dilim salam(biliyorum gereksizdi)
Ara 13.00
Sade turk kahvesi
Aksam 18.45
2 kucuk yerli muz
1 bardak süt
Yatmadan yesil cay icerim
Suyu olcemedim
Spor yapamam heralde babam gelcek 1 saate kadar.
@MiuLegoWhiteblacklife
Çakıl güzel menü ama peynirin suzmesi iyi değil balım tam yağlı tuket eğer acikirsan bir yumurta haşlama kk kadar yanına peynir ye ekmek yeme lütfenBen 12.00 da
1.5 yumurta
2 salatalık
7 tane zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
Yarım kibrit kutusu süzme peynir
15.00
1 tane muz
17.00
3 kaşık kısır bol sebzeli az bulgur
500 ml ayran
Şimdi aksama bişeyler yemem lazım 20.00 da ne yesem ki karar veremedim. Çorba yapıp isem olur mu mercimek çorbası ya da Şehriye çorbası. Evde suan tek protein yumurta yumurta mi yesem yine bilemedim. Peynir de var
Eksi getirir bu menü sana balım çok çok güzel sahanesin yaaaMenüm
Sabah 8 de
1 ceviz 2 gün kuruşu
12.00
1 haşlanmış yumurta maydanoz tere
7 zeytin 1 parca peyaz peynir 1 bardak çay
Akşam
18.30
1 yk tirit
1 tabak ıspanak
Salata
Şu 3litre
Spor 45 dkk plates
@MiuLegonehirnil111
Pilav pirincten ise sevmedim bulgur ise şahane menü olur hippomMenümü yazim.. henüz misafir gelmedi .. günümüzü yaktılar yani.. onları beklemekle geçti..
Uyanınca limonlu su
Kahvaltı 11 de..
1 kaşık menemen(oğlum benim tabaktan yedi bilemedim ölçüyü)
7 zeytin
Salatalık
Peynir
Domates
Şekersiz çay
Ara 18de(ha geldiler gelecekler diye bişi yemedik bekledik)
2 incir
2 ceviz
Türk kahvesi
Akşam 19da..
2 kaşık biberli soğanlı ekşili yöresel bi pilav
Salata
3-5 kaşık kereviz salatası
Su saymadım olmuştur ..
Spor şimdilik yok olursa eklicem
@MiuLego
Güzel menü canım fakat senin kilo az zaten o yüzden menülerini spor ile desteklenem gerekiyor spor yap lutfenBugün hiç buraya uğrayamadım sınavlar yaklaşıyor da menümü yazayım
Sabah 11.:20
9 zeytin
Domates
Salatalık
Peynir
Kaşar peyniri
2 yağda yumurta
1 kupa yeşil çay
Akşam 18:00
2 haşlanmış baget
1 kase yoğurt
1 kase kırmızı mercimek çorbası
2 kupa tarçın çayı
2 lt su
Sen niye herşeye maydanoz oluyorsunNevos hanimmm ne hatay çık aradan beğenemedin mi
Senden mi korkacağımHeee yarın korkar da gelmez belkide
Dusta sicak suyla karnini ovala canimÇay demledim hemen fitol ıyalanıyorum onla şimdilik bu hala gecikmeleri mahvetti beni 3 gün oldu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?