Havalar epeyce güzel bu hafta. Gene coşmalıyız
Çünki 2000 ip 400 puan getiriyor direkt. Ekstralarla 500 ü buluyor günlük pointim
HATIRLAYALIM
tevafuk55
@malipina
@Nevreste
@Floweroflife
DİKKAT DİKKATTTTTTTTTTTTTTTT
HAFTANIN LİSTE HERO LARI
tevafuk55
@malipina
HAFTANIN LİSTE DIŞI HERO LARI
@Nevreste
@Floweroflife
Valla harika çok beğendim bakalım kaç gün dayanacak sanaHepsiburada sitesinden aldım canım bugün gelir herhalde
Bizimde 2 düğün var şuanda biri kız kardeşim biri kuzenim bakalım daha çıkar mıkuzen önemli değil de abla olduğum için kız kardeşimde çok iyi bir şey bulmak istiyorum
begum75
nehirnil111
HAFTANIN HİPERSTARIIIIIIIIIIIIIII
@igdedali
HAFTANIN MEGASTARIIIIIIIIIIIIIII
@Floweroflife
HAFTANIN SÜPERSTARIIIIIIIIIIIIIII
Melegiimm22
HAFTANIN ULTRASTARIIIIIIIIIIIIIII
tevafuk55
GÜNCELLENEN SPOR GRUPLARI
MEGASTARLARnehirnil111 KAPTANLIĞINDA
@hippotalamus
Esra_4378
@Nevreste
@Cutemom007
hepfit
@Melegiimm22
@eflalim
SÜPERSTARLARbegum75 KAPTANLIĞINDA
matematik61
sidelya
Whiteblacklife
@Konyakk
tevafuk55
@Pamukseker19
@Portakal Sulu Ordek
Bir çözümü yok mu ya nasıl olacak böyle çok zorlanırsınay bilmiyorum nilişkom
hiç bilmiyorum moralim sıfır ya
Henüz kargolamamışlar inşallah gelir ya sistemde yok görünüyor ama benimkini göndersin de tükensin
Valla harika çok beğendim bakalım kaç gün dayanacak sana
Spor da derecehadi bakalım yeni haftaya o zaman
Ay hadi inşallah.. ne guzel bir hediye kardeşin cok sevinecekHenüz kargolamamışlar inşallah gelir ya sistemde yok görünüyor ama benimkini göndersin de tükensin1 aya en geç bitirip çerçeveletmem gerek kardeşimin çeyizi gitmeden
Ayy salata yazar yazmaz uyumuşum su spor etiketleme kalmışKızlar merhaba.
Çook yorgunum ve fena hâlde uykum var. Nasıl Birgündü ya. Zor dayanıyorum uyumamak için ama son bir gayretle menümü yazıp kaçayım.
Sabah Limonlu su
Kahvaltı 10:00
1 dilim kızarmış tb ekmeği
1 yumurta
Yarım kk peynir
Domates, salatalık, maydonoz, nane
Öğle 13:00
Yoğurtlu ton balıklı mor lahana salatası
Ara 16:30
2 gün kurusu
Akşam 19:30
Yarım buharda levrek
Sebze sote( çarliston,kapya,kabak, havuç)
Salata
Ayy çok kötü oldu buişyerinden internete giremiyorum artık vero.. bilgisayarlara güvenli ağ yaptılar.. sabah beri onu kurdular.. internet yok!
işyerinden internete giremiyorum artık vero.. bilgisayarlara güvenli ağ yaptılar.. sabah beri onu kurdular.. internet yok!
Canım nasılsın ? Nasıl geçti hafta sonu İstanbul'a gidecektin :)
ayy kötü olmuş kaptan ya gün içinde biz seni ozleriz amaişyerinden internete giremiyorum artık vero.. bilgisayarlara güvenli ağ yaptılar.. sabah beri onu kurdular.. internet yok!
İyiyim canım hafif hasarli atlattimCanım nasılsın ? Nasıl geçti hafta sonu İstanbul'a gidecektin :)
Cuma 135 puanEki Görüntüle 2125609
Duyanlar duymayanlara duyursun bendesiniz starlar yeni hafta yeni hedefler hadi bismillah
Esra_4378 @hippotalamus @Nevreste Melegiimm22 @Cutemom007 @eflalim @Portakal Sulu Ordek @Ytmz @HAbibte arden32
İyiyim elhamdülillah. Ben de dün çok yoğundum ama menüm iyiydi. Cuma cumartesi biraz kaçamak vardı. O da tartıya yansıdı zaten.İyiyim canım hafif hasarli atlattimyorgunluk var sadece.sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?