- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Kız yok beğeni bildirimleri bende kapalı. Görmem ki onları. Aklıma düştün içimden geldiydi
Ok teşekkür ederimHayyyııııır sen hiperstarsın kendi grubunda birinci oldun bir üst gruptasın sen.. adını kesmişim yapıştırmayı unutmuşum üst gruba.begum75 kuzucum fılavır hiperstarlarda
Tamam kuzm bildirirm insaAllahOlursun canom sen bu enerjini kaybetme yeter
Yoook ona cuma günü karar vereceğiz işte.. şuan tetikteyizcumaya ya en çok seveceğiz ya da en çok döveceğiz
Kuzucum evet sahurdandır.. tam iftardan önce bir tartılıp bildirir misin o doğru sonuç verir
Kız srnin bide portekizli kv var dimi :)) yemekleri nasıl oraların?? Hamur işi mi??SeLaMlaR
Menü
Sabah (11.00)
1 kaşık zeytinyağı
1 kayısı kurusu
1 sütlü kahve
Öğlen (12.30)
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Çiğ ıspanak
1 sosis(taze)
Kapya biber
1 dilim brie peyniri
Ara(17.00)
2 ceviz
1 yeşil elma
Akşam(20.30)
Kayınvalide
Akşamki menüyü eklerim , kızlar burda bugün babalar günü,orda da öyle mi?
Spor yok çalışma var
Su içerim 2 litre minimum
O kaşıntı 4.5 ayliktan beri var benm.kizmda halada kasiyobiz kucuguz teyzesi 5 buçuk aylık ama çok kaşınıyor
Evet kayınvalide Portekizli, yok yaw ne hamur işi, inanılmaz sağlıklı besleniyorlar, genelde et veya balık+sebzeKız srnin bide portekizli kv var dimi :)) yemekleri nasıl oraların?? Hamur işi mi??
Tutarsa seni olur ama bence sağlıksızTamam kuzm bildirirm insaAllah
Sahurda yogurt hurma yesem olurmuki?
Harika olur yanına bol salata ve yoğurt :)Aksama mantarli tavuk sote yapacam cok canim istiyo
Şişko gelinlere hayırEvet kayınvalide Portekizli, yok yaw ne hamur işi, inanılmaz sağlıklı besleniyorlar, genelde et veya balık+sebze
Benim kv 180’e yakın boy 55 kilo diyim sana ailede şişman kimse yok benden başka
Şişko gelinlere hayır
Ooo çok sinir bozucu.. sen o zmn hep kv ye git yemeğe :))Evet kayınvalide Portekizli, yok yaw ne hamur işi, inanılmaz sağlıklı besleniyorlar, genelde et veya balık+sebze
Benim kv 180’e yakın boy 55 kilo diyim sana ailede şişman kimse yok benden başka
Bugun ic canimMenumu verim
Sahur
2 yumurta
1 tk lor
Biraz beyaz peynir
2 zeytin
Az kaşar peynir
Çeyrek tb ekmegi
Iftar
1 hurma
1 porsiyon mantarlı tavuk sote
Booolll salata
Mercimek corbada yapacam icsemmi icmesemmi bilmiyorum napaym? 1 kepce onden midemi yumsatsin diye
Spor henüz yok aksam lelsie yapicam
@MiuLegoStorm-
Kayınvalidedeki yemeklerde tek sıkıntı tatlı olayıKız srnin bide portekizli kv var dimi :)) yemekleri nasıl oraların?? Hamur işi mi??
Hahaytttt bugün söktrcü aldm 10 gün icnde olcam buyuk ihtmalll
Ne tatlısıKayınvalidedeki yemeklerde tek sıkıntı tatlı olayı
Ama bugün yemem kesin be net
Sabah artı gördüm wc yüzünden mi anlamadım
Ne güzel tam dümdük 55 görmüştüm ben
Sabah 55,8
2 3 kasikta olsa icim direk yemekle baslamaymBugun ic canim
Sonraki gunlerde icme
Bugun pazartesi sıkinti olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?