Zayıf kv lere hayır
Bence de
Ama o da fazla ince yaw çöp gibi
İç kuzum çorba .. ama asla ekmek yeme karbonhidrat alımını çorba ile yapmış oluyorsunMenumu verim
Sahur
2 yumurta
1 tk lor
Biraz beyaz peynir
2 zeytin
Az kaşar peynir
Çeyrek tb ekmegi
Iftar
1 hurma
1 porsiyon mantarlı tavuk sote
Booolll salata
Ayran
Mercimek corbada yapacam icsemmi icmesemmi bilmiyorum napaym? 1 kepce onden midemi yumsatsin diye
Spor henüz yok aksam lelsie yapicam
@MiuLego @Storm-
Sadece miBen sahurda 2 dilim ananas yedim.. bakim dayanabilecek miyim :))
Tamam balımZayıf kv lere hayır
İç kuzum çorba .. ama asla ekmek yeme karbonhidrat alımını çorba ile yapmış oluyorsun
Menü gayet iyi afiyet olsun.. leslie yi aksatma emi
Sadece mi
Wc 400 gr kadar etkiler gerisi artı. Suyu az mı içtin kuzucum?Kayınvalidedeki yemeklerde tek sıkıntı tatlı olayı
Ama bugün yemem kesin ve net
Sabah artı gördüm wc yüzünden mi anlamadım
Ne güzel tam dümdük 55 görmüştüm ben
Sabah 55,8
EvetNe tatlısı55 kiloya..
Yok canim gömüyoruzHero olunca en çok bizi seviyorsunuz değil mi
Allah yardımcımız olsun canımO kaşıntı 4.5 ayliktan beri var benm.kizmda halada kasiyo
Yok kız yanlış anladın.. o kadar zayıflar bide tatlı mı yiyolar :))Evet
Tatlı matlı yok
Zaten regl dönemi tatlı krizlerim bitti canım istemiyor, sabah kayısı kurusu yedim o bile çok tatlı geldi böyk
(Diye hazırlayayım kendimi)
Dün az içmiş olabilirim pazar günü diye.Wc 400 gr kadar etkiler gerisi artı. Suyu az mı içtin kuzucum?
Amiiin aminAllah yardımcımız olsun canım
Su az fasulye yenmiş geç saat yemek.. işte bunlar hep ödem fılavırım. Bugün bol su iç 1-2 güne o 54 ler gelir kiDün az içmiş olabilirim pazar günü diye.
Restoranın wc’si Yapılmadı hala, normalde karşı kafeyi kullanıyoruz ama dün heryer kapalıydı ben de su içemedim gelmesin diye, bir de çok geç yemek yedik 21.45 akşam yemeği...
Fasülye se iyi gelmedi sanırım
Çok moralim bozuldu sabah 54 hayalleri kuruyordum ben
Evet sormaYok kız yanlış anladın.. o kadar zayıflar bide tatlı mı yiyolar :))
Ya bu ara bende çok salak bi huy çıktı.. farketmeden ağzıma bişi atıyorum bazenZayıf kv lere hayır
İç kuzum çorba .. ama asla ekmek yeme karbonhidrat alımını çorba ile yapmış oluyorsun
Menü gayet iyi afiyet olsun.. leslie yi aksatma emi
Sadece mi
Şeker pancarı yiyebilirmiyim yogurtlu yağ falan yok mor olandanSu az fasulye yenmiş geç saat yemek.. işte bunlar hep ödem fılavırım. Bugün bol su iç 1-2 güne o 54 ler gelir ki
UmarımSu az fasulye yenmiş geç saat yemek.. işte bunlar hep ödem fılavırım. Bugün bol su iç 1-2 güne o 54 ler gelir ki
2 kızım var canım büyük 3 buçuk küçük 5 buçuk aylıkAmiiin amin
Ilk çocukmu seninde?
Ben ramazan temmuz ayina geldigi sene 1 bardak süt ve 1 haslanmis yumurtayla ve bazen yanina 1 dilim ekmekle oruc tutmustum.iftra kadar o uzun gunlerde aciktigimi hic bilmem1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
Bol yeşillik peynir
2-3 ceviz veee zeytin ile harika bir sahur olur
Daha once gormstm bak yaznca hatırladım2 kızım var canım büyük 3 buçuk küçük 5 buçuk aylık
Oyle yapim bende ozaman bol oruclu olacam çünküBen ramazan temmuz ayina geldigi sene 1 bardak süt ve 1 haslanmis yumurtayla ve bazen yanina 1 dilim ekmekle oruc tutmustum.iftra kadar o uzun gunlerde aciktigimi hic bilmemMelegiimm22
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?