Benim oğlan 4 aylık çıkardı kız 9 aylık hala gelmediDaha once gormstm bak yaznca hatırladım
Ilk kizn kac aylikken cikardi hatrliyomsn
Biz daha 6.5 ayligiz kucukmu dis icinki ya
Aboo degisiyo deseneBenim oğlan 4 aylık çıkardı kız 9 aylık hala gelmedi
Hemde nasıl oğlanın dışı cıkmış haberimiz olmadi kız 5 aydan beri dişlerini bi kapıya sürmediği kaldiAboo degisiyo desene
Hayırlısı bakalim
Hayır haziranda burda..Kızlar bugün orda babalar günü mü?
Koş kıyamette zor oluyor, ben 1 haftadır koşamıyorumEvet yazin bayagi cosmustuk.
Tatil olmasi eslerin de evde olmasi etkiliydi bence.
Olursun canom sen bu enerjini kaybetme yeter
Yoook ona cuma günü karar vereceğiz işte.. şuan tetikteyizcumaya ya en çok seveceğiz ya da en çok döveceğiz
Kuzucum evet sahurdandır.. tam iftardan önce bir tartılıp bildirir misin o doğru sonuç verir
Evet kayınvalide Portekizli, yok yaw ne hamur işi, inanılmaz sağlıklı besleniyorlar, genelde et veya balık+sebze
Benim kv 180’e yakın boy 55 kilo diyim sana ailede şişman kimse yok benden başka
beni bekliyon bence senKayınvalidedeki yemeklerde tek sıkıntı tatlı olayı
Ama bugün yemem kesin ve net
Sabah artı gördüm wc yüzünden mi anlamadım
Ne güzel tam dümdük 55 görmüştüm ben
Sabah 55,8
Bu plankı ben de yapayım1 dkdirek duramazsın
karnın bacakların yanıyorsa hareketi doğru yapıyorsun.. mutlaka bak netten doğru pozisyona.. yaparken popo ve karın kasların kasılı tutacacaksın unutma.. öyle bu şekil duruvereyim değil..
belli saniyesi yok canom.. plankta asıl unsur dayanabildiğin kadar durmak..
bugün 36 saniye durursun yarın 40 belki.. ya da bir hafta sonra 45 sn.. yani sen son anına kadar zorla.. vücut bitince bırak.
he bir de yanlara plank da yap sadece öne plank değil:)
yan karın kasları da çalışsın
beni bekliyon bence sen
şaka bi yana kuzu sen ne zaman amelelik yapsan + çıkıyon, kasların şişti herhalde
Haahhaaaabide çüş
1,80 boya 55 kilomu
yavrum senin kv yaşıyomu eminmisin,bi kontrol et istersen
Haahhaaaa
Yaşıyo kız ama incecik bir görsen kemikleri bile incecik..
Yapıları böyle kuzum işşaalah bizim Veletler kilo konusunda oraya çeker
Yaw tel. İn internetini açıp WiFi olarak o ağdan bilgisayara bağlanamaz mısın bildirimler bs için?Kuzum zorlanmak değil ki asıl sıkıntı.. cuma bildirimleri vs hiçbişey yapaamam ki telden
Totosu bana çeksin birtek
gözüm görmesin mümkünse
inşallah onlara çekerler flavır
Ben yedim 7 hurma bir kase yoğurt, iyiyim. İftarı da öyle yapıcam.Tamam kuzm bildirirm insaAllah
Sahurda yogurt hurma yesem olurmuki?
Bende böyle dedim. Bazen kendi netimden bağlanırdım ben pc yeYaw tel. İn internetini açıp WiFi olarak o ağdan bilgisayara bağlanamaz mısın bildirimler bs için?
6da çıkardı canım çünkü ek gıdaya basladığımda 1 tane diş vardıDaha once gormstm bak yaznca hatırladım
Ilk kizn kac aylikken cikardi hatrliyomsn
Biz daha 6.5 ayligiz kucukmu dis icinki ya
Şimdi gördüm senin yazdığını :)İş yerindeki bilgisayarına kendi telefon İnternetin ile bağlansan , denedin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?