Canım kesinlikle öyle . Yani peygamber efendimiz çoğu gününü böyle geçirmiş, o yapıyorsa doğrudur diyorum :) aynen sadece gözüm açtı, karnım şu an şiş mesela, delianne diye bir blog yazarı yazmış bu konuda çok ayrıntılı, darısı başıma diyorum :)Vaaaaay maşallah diyim
Ya cidden beynimiz mi aç acabaa o kadarı da yetiyor mu aslında bazen acaba?
Düşününce açlıktan çıldırmalık gibi oluyor insan. Ama öyle değil. İnsan bünyesi çok garip yahu
Liste başka tabi sorumluluk yani. Ama ben böyle iyiyim arada ufak kaçamaklarımlaOlaaaaar sen listede benim zamanımdaki halini söyliyim heeeep istikrarlıydın canom
Bırakmammmmmm seniiii
Asla bırakmak yokkaptanımızsın doversinde seversinde bende sizi bırakmam inşallah
Sahurda protein tüketmelisin kuzumMenü verim kaptan burdayken..
Saat 2 de
az sütlü kahve
1 incir
1 ceviz
Sahur 3te
2 dilim ananas
İftar 18.50
5 köfte
Salata
Kereviz salatası
Bol su
Bundan sonra kahve ceviz incir takılırım 10 gibi..
@MiuLego @matematik61
Aynen ben de onu düşünürüM hep. Peygamber efendimiz çoğu zaman yapmış bunu. Biz nir öğünü hurma ile geçirelim desek çıldırırız normalde. Ne bileyim ya böyle düşününce üzülüyorum gerçektenCanım kesinlikle öyle . Yani peygamber efendimiz çoğu gününü böyle geçirmiş, o yapıyorsa doğrudur diyorum :) aynen sadece gözüm açtı, karnım şu an şiş mesela, delianne diye bir blog yazarı yazmış bu konuda çok ayrıntılı, darısı başıma diyorum :)
Yeter ki zayıflaListe başka tabi sorumluluk yani. Ama ben böyle iyiyim arada ufak kaçamaklarımla
Dün akşam farketmeden ağzıma bişiler attım ondan üzüldüm.. süt protein olmaz mı :))Asla bırakmak yok
Sahurda protein tüketmelisin kuzum
İftar harikaaaaa su içmeyi sakın ihmal etme
Aynen ben de onu düşünürüM hep. Peygamber efendimiz çoğu zaman yapmış bunu. Biz nir öğünü hurma ile geçirelim desek çıldırırız normalde. Ne bileyim ya böyle düşününce üzülüyorum gerçekten
Hadi bakalım eflalim geri dönüşlerini bkliyorum
Ne gibiDün akşam farketmeden ağzıma bişiler attım ondan üzüldüm.. süt protein olmaz mı :))
Yazdım cnm.. misafir geldi .. onlara koyarken farketmeden ağzıma yulaflı bisküvi attım .. iki gündür stresten unutup bi lokma ısırıp aklım başıma gelip bırakıyorum .. inş oruç tutunca toparlarım..Ne gibi
Anın isteyip ısırıp da bir lokma ısırık demiyorsun dimi unuttum ayağınaYazdım cnm.. misafir geldi .. onlara koyarken farketmeden ağzıma yulaflı bisküvi attım .. iki gündür stresten unutup bi lokma ısırıp aklım başıma gelip bırakıyorum .. inş oruç tutunca toparlarım..
bugün 3.5 oldu kaptanİçelim pembiklimmmmm su içelimmmm bolca
Ypk kız dalıyorum iş yaparken. Kaç gündür azcık stres var :)Anın isteyip ısırıp da bir lokma ısırık demiyorsun dimi unuttum ayağına
Ooooooo naptın kuzucummm vaysbugün 3.5 oldu kaptan
Sınav stresi mi?Ypk kız dalıyorum iş yaparken. Kaç gündür azcık stres var :)
Sana telefon alacamŞarjım %1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?