- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 28
Pek saglikli olmaz bence ya iftarda ye birazBen yedim 7 hurma bir kase yoğurt, iyiyim. İftarı da öyle yapıcam.
Ya hadi hayirlisi bakım bizde bi kurtulsaydık6da çıkardı canım çünkü ek gıdaya basladığımda 1 tane diş vardı
inşallah canım büyük kızımda pek zorlanmadım bakalım bunda nasıl olacakYa hadi hayirlisi bakım bizde bi kurtulsaydık
Tamam.. 2 haftaya ikimizde mezun oluruz diye ümit ediyorum :)) gel beraber mezun olalımBiraz gec söylemedin mihadi mezun olmadan bi olak
aynı anda mezun olursanız miu kalpten giderTamam.. 2 haftaya ikimizde mezun oluruz diye ümit ediyorum :)) gel beraber mezun olalım
Tam tersi çok sağlıklı hurma diyetiPek saglikli olmaz bence ya iftarda ye biraz
Aaaaa nasıldı eflal peki? Zorladı mı? Nasıl hissediyorsun kendini ?19 Mart menüsü :
Sahur : 7 hurma, 1 kase tarçınlı yoğurt, 500 ml su
İftar : 7 hurma, 1 kase tarçınlı yoğurt, 1.5 litre su
Spor : 40 dk eliptik yapıcam.
Not: Detoks amaçlı değil tamamen manevi arınma için yapıyorumumarım niyet hayır akıbet hayır olur :)
@MiuLego
Whiteblacklife
Ay hemTamam.. 2 haftaya ikimizde mezun oluruz diye ümit ediyorum :)) gel beraber mezun olalım
yaaa arkandan plan yapıyorlar, iki çalışkan çekirge daha mezun oluyor
Öp onu benim içinkızlar benim internet sıkıntısı var birde bebekten pek giremiyom muhabbete katılamıyom yanlış anlaşılmasın yoksa burdan çıkmam
Vay ben nerelere gidemmmmmyaaa arkandan plan yapıyorlar, iki çalışkan çekirge daha mezun oluyor
tamam teyzesi kızlarda ellerinden öperÖp onu benim için
tamam teyzesi kızlarda ellerinden öper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?