Allahım evin içinde bunlardan 2 tane@MiuLego
ama neden benim kızlar dedi teyze diyePembiki bu takımdan atın bana TEYZE dedi
Ne artısı???Evet biliyorum
bi de cozulmeyen regl var
Artı gelmesem bari
O kısmı düşünemedim :))aynı anda mezun olursanız miu kalpten gider
Cnm yerimw iki kişi getirdim ben.. berna düşünsün :))Ay hemmatematik61 hem sen mi?
Banane yerinize aynı tarz istikrarlı bol eksili birini bulmadan mezun etmem sizi
Beni öp beni ...Hu huuuuuuu
Geleni geçeni öpesim sevesin var
Neden
Özleştim
Özlediysem suçlusu ben miyim
Yettim keptin....Kimseler yok buralar bana kalmış
He kendileri dediyse olar bal dilliler onlarama neden benim kızlar dedi teyze diye
Neeeeben ilkokula giderken teyze olmuştum @MiuLego
Çok şükür canım gayet iyiyim. Gece oğlum yüzünden uykusuzum ona rağmen iyiyim yani. Normalde baş ağrım olur orucun ilk günleri, Hamdolsun çok iyiyimAaaaa nasıldı eflal peki? Zorladı mı? Nasıl hissediyorsun kendini ?
Yerine getirdiğin 2 kişinin performansı iyi mi o önemli işteO kısmı düşünemedim :))
Cnm yerimw iki kişi getirdim ben.. berna düşünsün :))
Beni öp beni ...
Yettim keptin....
Ben geliyimAy hemmatematik61 hem sen mi?
Banane yerinize aynı tarz istikrarlı bol eksili birini bulmadan mezun etmem sizi
bu gurubtan atarsanız ben nasıl zayıflayacağım sizlersizHe kendileri dediyse olar bal dilliler onlar
Neeee
Çok şükür canım gayet iyiyim. Gece oğlum yüzünden uykusuzum ona rağmen iyiyim yani. Normalde baş ağrım olur orucun ilk günleri, Hamdolsun çok iyiyimbeş gün niyetim bakalım nasip tabi.
Yerine getirdiğin 2 kişinin performansı iyi mi o önemli işte
Öpeyim geeeel
Olaaaaar sen listede benim zamanımdaki halini söyliyim heeeep istikrarlıydın canomBen geliyim
Bırakmammmmmm seniiiibu gurubtan atarsanız ben nasıl zayıflayacağım sizlersiz
Ben daha yoğunluğumdan
Pembiş şimdilik iyi gidiyo bakalım :)) malahit tw yeni kaptanı öğrenecek
kaptanımızsın doversinde seversinde bende sizi bırakmam inşallahOlaaaaar sen listede benim zamanımdaki halini söyliyim heeeep istikrarlıydın canom
Bırakmammmmmm seniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?