Şarj aleti aldan yeter aslındaSana telefon alacam
O da var.. staj da var.. bahsetmiştim sana.. dünde misafir geldi.. erken gelicez diyip 8de geldilerSınav stresi mi?
içtikce içesim geliyor ama ilk defa bıgun bu kadar oldu normalde 3 yapıyorumOoooooo naptın kuzucummm vays
Fazlası da böbreklere ekstra yük oluyor unutma emi
Ne artısı???
Ben anlamam ben eksimle gelirim diyip yemeyi biliyordun. Artı değil sabit değil %1.4 ün altı geldiğin andaciddi kızarım
O da var.. staj da var.. bahsetmiştim sana.. dünde misafir geldi.. erken gelicez diyip 8de geldilergitti pazar..
Hee vücut istiyorsa iç canomiçtikce içesim geliyor ama ilk defa bıgun bu kadar oldu normalde 3 yapıyorum
Bakıcam canım ama gece bakıcam şuan şarj bitti bitecek bir de anneme yardım edicem menüler yetişmezkaptan benim menuye bi göz atıver sana zahmet
meta ma guveniom inşallah. O 1.4 kaca tekabül edio kaptanimmm
5 aylık bebişi var.. emziriyor ya su ihtiyacı ondan kaptan ..
Kıyamam
Hepsi hallolacak kuzum
Geç gelen misafire de çivili lazım
Hee vücut istiyorsa iç canom
İhtiyacı var ki vücudun senin de içesin geliyor
yoksa sut az oluyor oruç onun için tutamadım ek gıdaya da baslamadık
Kıyamam
Hepsi hallolacak kuzum
Geç gelen misafire de çivili lazım
Hee vücut istiyorsa iç canom
İhtiyacı var ki vücudun senin de içesin geliyor
ok kaptanBakıcam canım ama gece bakıcam şuan şarj bitti bitecek bir de anneme yardım edicem menüler yetişmez
Söylemem sen bi 5-10 kilo ver
Eneeeeee5 aylık bebişi var.. emziriyor ya su ihtiyacı ondan kaptan ..
Benim durumda işte netleşir inş bikaç güne..
Geçmiş olsun..Sırtım inanılmaz ağrıyor ya masaj salonuna gitsem bi kütletseler sırtımı falan.. ay hamam en güzeli
aynen canım hem acıkıyorum bende yemeyip su içiyorum5 aylık bebişi var.. emziriyor ya su ihtiyacı ondan kaptan ..
Benim durumda işte netleşir inş bikaç güne..
Sevdiğim çocuk bana abi dedi
Ay öyle değildi o
Sevdiğim kıx bana ok dedi
ayy rabbim gorunur gorunmez felaketten korusun cumlemiziBu arada bizim yayladaki evin bahçesinde yangın çıkmış.. bi duvarda mı yanmış ne.. eşim bakmaya gitti
5 buçuk olduk teyzesiEneeeeeearden32 5 aylık mı küçük senin oyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?