- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Ayy benim evladımın da başına geldi özellikle bebekken. Ne çektilerValla bendeanne ıy çok pis oldu anne ıy dedi durdu ilacı sana da söyleyeyim belki etki eder yalnız sen batırma halıyı ay insan çocuğunun tuvaletine bile bu kadar seviniyor ya
Gercekten mi ya benim omrum hep imrenmekle mi gececek cars gunu odul alacagim ama hala siskoyum o kadar da zayif olmak istemistimBu arada günaydınınız
Yazlıkları baharlıkları çıkardım dün. Büyük kısmı geniş geldi. Daraltabildiğimi daraltacam daraltamadığımı da verecem
Bir deri ceket gördüm unutmuşum ... 44 beden
Çoh zevk alıyorum kızlar şu an harika...
Eeee geçen sene bu zamanlar 82 kiloydum
Ben 20 sn kalabiliyorumNeysem işe döneyim miu plankla ilgili bişeler soracam sana. @MiuLego
Hatta sorayım direkt
La hayatımda ilk kez yaptım bu hafta kendisini... Karnım müthiş yanıyor yaparken. Beraberinde bacaklar da yanıyor çok beğendim. Resmen acıdan zevk alıyorum... İvit bu bir soru değil.
Soruma gelecek olursaaaaaaaaaaam kaçla başlamam gerekiyor? Henüz 1 dk duramadım yıkılıp kalıyorum küüüt diye
Hii kuzum yerim ben seniMaliiiiiiiiii geri dön
Ya bilmiyodumTam tersi çok sağlıklı hurma diyetimanevi olarak özellikle.
Gecmis olsun insallah tez zamanda iyilesir .Günaydın
Yeni güne, haftaya bismillah
Üç aylarımız mübarek olsun
Annemin ameliyat oldu yeni çıkmış inş iyi geçmiştir ve herşey iyi olur
El tiryakisi gibi deseneYa bu ara bende çok salak bi huy çıktı.. farketmeden ağzıma bişi atıyorum bazendün akşam misafir geldi.. yulaflı bisküvi koydum çayın yanına.. fatketmeden bi tane ağzıma attım gece 2 gibi ders çalışırken az sütlü kahve incir ceviz yedim.. 3 gibi 2 dilim ananas..
İnş oruç tutarken ağzıma bişi atmam da düzene girerim hemen diye ümit ediyorum ..
Bizim gibi ozel se yapamaz amac bilgisayari korumak onun icin hic bir yerden baglanmaz bizimkilerdeYaw tel. İn internetini açıp WiFi olarak o ağdan bilgisayara bağlanamaz mısın bildirimler bs için?
kız sevinirsin tabi ya, burda ben bile rahatladımValla bendeanne ıy çok pis oldu anne ıy dedi durdu ilacı sana da söyleyeyim belki etki eder yalnız sen batırma halıyı ay insan çocuğunun tuvaletine bile bu kadar seviniyor ya
iyi bari canım ya ucuz atlatmışsınızKızlar uzun bi ağaç vardı elektrik direğine değmiş alev almış ordan merdiven boşluğundaki pencereler yanmış. Şükür evlerde bişi yok..
kız seninkiler hiç 7,5 kilo gibi durmuyor, demekki iri kemikliler(uzunlar). benimki 5,5 kilo ama kafa vücuda göre minnoş duruyor
Aynı benimki
Sevdiğim çocuk bana abi dedi
Ay öyle değildi o
Sevdiğim kıx bana ok dedi
HoşbuldummBen daha yoğunluğumdanmalahit ile tanışamadım bile
Bu vesileyle
HOŞGELDİNNNNNNNVe yine hoşgeldin malahit
İyi olacak inşallah sadece bu aralar spor yokYerine getirdiğin 2 kişinin performansı iyi mi o önemli işte
Öpeyim geeeel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?