Kuzum kaptan ve yardımcısını etiketle emiSabah çıktım kütüphaneden dışarıda en masumundan yaptım kahvaltıyı
Sabah 6:45
Kaşarlı menemen
Çay
3 küçük lokma pide
Ara 12:30
1 kase yoğurt
1 dilim kaşar
3 zeytin
Akşam 16:00
1 kase tel şehriye çorbası
2 köfte
2 kaşık bulgur pilavı
Ara 18:30
35 gr badem
9.1 km yürüyüş
2 lt su
1 kupa yeşilçay
Evet canim.cok etkiliyo kendimden biliyorumBu arada uyku çok önemli biliyorum ama bu aralar çok düzensiz olacak kilo vermemi çok etkiler mi bugün sabah iki saat uyudum sadece şimdi biraz uyuyup gece yine uykusuz kalıcam
İlk haftadan çok kötü denk geldi inş tartıda çok oynamazEvet canim.cok etkiliyo kendimden biliyorum
Bebegim var pek deliksiz uyuyamiyorum odem oluyo hep
Allah kabul etsin canımİyi akşamlar , menümü gecikmeden vereyim
Sahur:Eki Görüntüle 2125922
İftar; cacık, soğanlı biberli tavuk ciğer
Su: şimdilik 1.5 lt, yatmadan 2 ye tamamlarım.
Spor: 30 dk tempolu yürüyüş
nehirnil111
begum75
@MiuLego
Aboooww su ne azMenum
Sabah: yarim simitbir tane ücgen peynir 4 tane zeytin
Ögle: 1kase tarhana corbasi salata
Aksam:4yk taze fasulye salata
Su: 1.5 litre
Spor :yapicam yapinca yazarim
@MiuLego
Amin canımAllah kabul etsin canım
Haklisin lunyam biraz daha icecegim yatana kadarAboooww su ne az
Deli kız . 5 Kilo muuuu . Hedefe ulaşmak mezun ol git dion heee. Yok oyleeeeBakıcam canım ama gece bakıcam şuan şarj bitti bitecek bir de anneme yardım edicem menüler yetişmez
Söylemem sen bi 5-10 kilo ver
tebrik ederim canım
Aaaaaaa hayırlı olsun makbuş çok yakışmıl canımo kep e yaraşır bir şekilde o kilonu koruyacaksın feğil mi
Hayırlı olsun ,çok yakışmış,hiç kıskanmadım ,gözüm kalmadı
Geçmiş olsun canım ,inşallah kolaylıkla atlatır iyileşme sürecini,benim annemin de dizlerinde ağrı var,gerçi benim annemin ağrımayan yeri yok ta
Cok yakismis
Çok fazla ayakta vakit geçiriyosan ondan olur. Markette çalışırken aynısı bende de oluyodu. Sabahları uzun süre basamıyodum.topuğuma bıçak saplanıyodu. Bu ara gene başlar kesin. Bütün gün ayaktayımKizlar benim iki haftadir bir problemim var.biraz dinlenip ayaga kalktigimda sol ayagimin topuk kismi cok agriyor zor yürüyorum.biraz yürüyünce azaliyor hatta uzun yürüdügünmde hissetmiyorum ama sabah yataktan kalkmak isgence.10 dk dinlensem kalkinca sanki bisey batiyor gibi basamiyorum üzerine.sizin yada bildiginiz birinin basina geldi mi,persembeye randevu aldim dra gidecegim.ama korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?