Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabah çıktım kütüphaneden dışarıda en masumundan yaptım kahvaltıyı
Sabah 6:45
Kaşarlı menemen
Çay
3 küçük lokma pide
Ara 12:30
1 kase yoğurt
1 dilim kaşar
3 zeytin
Akşam 16:00
1 kase tel şehriye çorbası
2 köfte
2 kaşık bulgur pilavı

Ara 18:30
35 gr badem

9.1 km yürüyüş
2 lt su
1 kupa yeşilçay

Kuzum kaptan ve yardımcısını etiketle emi
@MiuLego Whiteblacklife

Bu arada uyku çok önemli biliyorum ama bu aralar çok düzensiz olacak kilo vermemi çok etkiler mi bugün sabah iki saat uyudum sadece şimdi biraz uyuyup gece yine uykusuz kalıcam
Evet canim.cok etkiliyo kendimden biliyorum
Bebegim var pek deliksiz uyuyamiyorum odem oluyo hep

Kizlar benim iki haftadir bir problemim var.biraz dinlenip ayaga kalktigimda sol ayagimin topuk kismi cok agriyor zor yürüyorum.biraz yürüyünce azaliyor hatta uzun yürüdügünmde hissetmiyorum ama sabah yataktan kalkmak isgence.10 dk dinlensem kalkinca sanki bisey batiyor gibi basamiyorum üzerine.sizin yada bildiginiz birinin basina geldi mi,persembeye randevu aldim dra gidecegim.ama korkuyorum.

tebrik ederim canım

Aaaaaaa hayırlı olsun makbuş çok yakışmıl canımo kep e yaraşır bir şekilde o kilonu koruyacaksın feğil mi

Cok teşekkür ederim kızlar umarım koruyabilir hatta 1 2 kilo altına düsebilşrm ya

Menü yazayım kızım ağzının üstüne düştü üst diş eti kanıyor bişey olur mu Ki

Sabah6. 30
1 dilim peynir 1 yumurta 1 zeytin domates salatalik roka
Öğle 12.30 15 yer fıstığı

14.30
Ara 4 hurma

Aksam 18.00
1 kepçe mercimek corbası 4 yk kuru börülce yemeği salata 2 yk bulgur

19.00 1 türk kahvesi 2 hurma

Spor 1 saat tempolu yuruyus @MiuLego Whiteblacklife nehirnil111

.

Çok fazla ayakta vakit geçiriyosan ondan olur. Markette çalışırken aynısı bende de oluyodu. Sabahları uzun süre basamıyodum.topuğuma bıçak saplanıyodu. Bu ara gene başlar kesin. Bütün gün ayaktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…